Trend is your friend!!! Nie graj przeciwko trendowi - teraz moze sie udac ale juz masa osob w ten sposob miala straty na Biotonie. Od pazdziernika Bioton stracil ok. 40% podczas gdy inne spolki rosly....
Ja nie widze tu jakiegos pieknego ruchu na Biotonie. Obroty byly nieduze jak na ta spolke.
Ja obserwuje Bioton od dluzszego czasu i podobnych ruchow bylo sporo. Byly to tylko oszukane ruchy - jedna sesja w gore a potem znowu w dol. Wiec ja bym nie byl tak optymistyczny bo jedna sesja to za malo aby powiedziec, ze mamy odrot na Biotonie.
Ja dzis wszedlem ponownie w STX, MSX i MSZ - gdyby nie kiepski koniec STX to byloby ladnie. I tak jest dobrze bo spolki odkupilem duzpo taniej po wczorajszej wyprzedazy. Jesli zagranica bedzie OK to jutro moze budowlanka troche odbic, tymbardziej, ze dzis pokazali chwilowo na co ich stac.
Mam jeszcze POlimex, ktory zachowuje sie dosyc marnie. Jedna rzecz jest zagadkowa: obrot. Od 2-3 dni widac bardzo duze zlecenia - albo jacys duzi inwestorzy albo fundy sie wymieniaja.
Ja na razie to trzymam bo jeszcze zyskuje na tym....
Dane z USA na razie OK ale czekam na wystapienie szefa FEDu. Nie spodziewam sie aby straszyl wiec jakichs negatywnych sygnalow nie powinno byc na amerykanska gielde.
Jestem ciekaw jutrzejswzego dnia ....
A dzisiaj znowu leszczy ubrali :). Tym razem na Elektrimie. Przyszedl oczekiwany odpał i jeszcze szybciej sobie poszedl