[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukboj:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Yzerman:
[qb]Żeby nie było potem niedomówień bo typowany przeze mnie mecz PH Mathieu (FRA) d (Q)W Eschauer (AUT) skończył się wynikiem 2-1 dla Mathieu (06 64 63 wg ATP Tennis.com) choć Livescore i BAW (ale mimo błędnego wyniku wypłacili kasę) podają 1-2. Tak samo oficjalna strona Open Seat Godo w drugiej rundzie umiescila Austriaka.[/qb][/QUOTE]Troche to zagmatwałeś
Czy ktoś mi wreszcie powie o co chodzi w tym meczy - kto go tak naprwade wygrał na korcie ? puściłem kupon na Mathieu i oficjalnie według buka jest przegrany ![/qb][/QUOTE]Wygrał Mathieu
też na niego puściłem i w BAW wygrałem. Zobacz zresztą co Mathieu powiedział po meczu:
Mathieu:
I am so happy. It's just one match, but I feel like I have just won a tournament. It has been such a long time since I won a match. The last time was in Lyon when I won the tournament. It's hard because people don't appreciate how difficult it is to come back as a tennis player from an injury. Only a tennis player can appreciate how difficult it is. The hardest part is finding the right balance, being aggressive but relaxed at the same. (za:
http://www.atptennis.com/en/newsandscores/news/news/barcelona1.asp) a w mojej wiadomości chyba oddałem burdel :eek: jaki w necie zapanował w związku z wynikiem tego meczu. Wygrał Mathieu więc bij się o kasę
A jaki to buk?