podsumowanie nocy:
dent-ok
lee-ok
gambill-ok
aggasi-
uke: -po co ja go dawałem
BILANS 25-4 86%
Takie jest właśnie 'piękno tenisa'. Na 29 meczy tylko 4 były żle obstawione. Wchodziły w 100% mecze o kursach powyżej 1.4 ,a wszystkie błędy były na tzw. pewniakach( agassi clisters...)
Teraz trza jednak sypnąć meczami na dziś:
#ferreira-arthurs 1 1.5 -czy jest choć jedna osoba postawi na Arthursa?Myślę że na formę Arthursa może wpłynąć zmian strefy czasowej...do soboty przecież był w europie.
#coretja-tursunov 1 1.35 -tu jeszcze się wacham.Coretja w sumie jeszcze w tym roku nie wygrał.Tursunov to gracz podobny do Mamitta,jest nisko notowany ale gra właściwie w domu(mieszka na stałe w usa).Postawię na hiszpana ale myślę że jeśli dziś wtopi to juz w tym roku się nie podniesie
#srichaphan-lappenti g. 1 1.15 pewniak
#schutller-levy 1 1.3 zawsze obstawiam przeciw Leviemu,jak dotąd mnie nie zawiódł
#savolt-meligeni 2 1.9-typ jedanak mocno ryzykowny.Savolt wygrał w tym roku tylko raz-z wrakiem tenisisty henmanem.
#vahaly-martin 1 1.6 -dent i mamitt pokazali dlaczego warto stawiać na amerykanów
#spadea-llorda 1 1.45 - :5gw: ,dzisiejszy najpewniejszy mecz
#knowle-masson 1 1.4 -masson przez swoją całą bujną karierę zarobił....118 dolarów-to chyba wszystko wyjaśnia
#hanescu-de voest 1 1.45- hanescu to niezły gracz chalengerowy. W tym roku wygrał z takimi tuzami jak: Labadze, Beck , Santoro. O jego pzeciwniku nie znalazłem jakichkolwiek danych.
Powodzenia . Spółka 'szalony typer' nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne straty finansowe