Nie chcę być złośliwy, ale jeśli:
tylko pogrom torunian nie będzie niespodzianką, jeśli Richardson i Lindback to łatwiejsi rywale od Holty i Golloba i wreszcie jeśli ZG ma wygrać tylko dlatego, że 'się zepnie', to nie mamy o czym gadać.
Wiesz dobrze że o sile twojego zespołu stanowia głównie jagoda, ząbik, miedziak i saletra dzis 2 zawodników nie jedzie o pedersenie nie trzeba nic mowic bo kazdy wie ze jest w swietnej formie nicholls ok niepewny watt swietnie sie prezentuje na rzeszowski torze dobrucki dla mnie bomba w tym sezonie szczegolnie na swoim torze szkoda ze nie jezdzi w Stali tej drugiej ;)a Toruń naprawde miał bardzo mocna pake ale przed tymi wszystkimi kontuzjami, jeżeli chodzi o lindbeaka i richardssona to wiadomka ze sa gorsi od holty i golloba ale ja patrze w perspektywie ulamek moze walnac tych dwoch zawodnikow szczegolnie ze sa po kontuzji a kolodziej hancocka murzynka i
richardssona na wyjezdzie juz tak łatwo nie objedzie. A propo ZG to mi sie wydaje ze z odwiecznymi rywalami, ktorym niewatpliwe jest leszno jest dodatkowa mobilizacja i tyle wiem cos o tym bo Gorzów tez sie zawsze spina na mecze z nimi dodatkowo poza tym tak naprawde unia ma 3 liderow hampel adams, kasprzak i bardzo mocnego baliego jezeli on zawali mecz to mysle ze ZG wygra ten mecz
POZDRAWIAM
ps
zawsze jest o czym gadac:P