Witam! Jestem tu nowym "obywatelem", ale obserwuje to forum od trzech lat, az w koncu postanowilem sie zalogowac i wyrazic swoja opinie i podawac mam nadzieje trafne typy
Mam pytanie do Kury: Czy istnieje taka mozliwosc, aby w niedalekiej przyszlosci forum mecz.pl temat Tenis zmienil sie na wzor Punters Forum (wedlug mnie najlepsze forum tenisowe w sieci, gdzie o tenisie wypowiadaja sie m.in drbobby, zod, hotdog itd), czyli, aby nie bylo jednego podtematu np. Tenis 8 lub 9, tylko zakladane by byly tematy tygodniami wraz z odbywajacymi sie w nich turniejami np: obecnie temat Bazylea/Sztokholm/Petersburg. Wydaje mi sie, ze taki podzial jest bardziej przejrzysty i czytelniejszy.
Ostatnimi czasy zauwazylem, iz to forum w porownaniu z forum dwa lata temu niestety powoli zamiera, gdyz opisy meczow naleza do rzadkosci a podawane sa tylko "suche" typy (czasami nawet zaluje, ze nie pojawia sie juz tutaj Rafter, ktory zawsze wywolywal dyskusje na temat obstawianych i typowanych przez siebie meczow
). Mysle, ze wspolnymi silami na zasadzie dyskusji mozna zdzialac znacznie wiecej anizeli w pojedynke
Pozdrawiam wszystkich "tenisistow" i innych forumowiczow. Dla Was duze i z pianka
iwo: