Ok to ja dzisiaj mam chwile czasu to ja zaczne:
poz 1
Bochum - S04:
Typ: 1:2Bochum nie potrafi wygrać u siebie z ekipą Schalke, ostatnio padały 2 razy wyniki 1:2 i 0:2 Szelki walczą o majstra i muszą do końca wygrywać mecze gdyż rywale gonią. Bochum to mocno overova drużyna w tym sezonei dlatego defensywie Szelek też mogoą coś strzelić
poz 2
Bayern - HSV
Typ: 2:0Bayern jak nie wygra tego meczu to może już zapomnieć o przyszłorocznej LM, natomiast HSV po wygrzebaniu się ze strefy spadkowej nieco spuściło z tonu
poz 3
Borussia MG - VFB
Typ: 0:1Gospodarze już raczej pogodzeni ze spadkiem zagrają bez 2 najlepszych snajperów Delury i Nuevilla oraz bez 1 bramkarza Kellera. VFB walczy jeszcze o majstra i dla nich liczą się tylko 3 punkty
poz 4
Mainz - Hannover 96
Typ: 1:0Mainz aby jeszcze liczyć się w walce o utrzymanie z Hanoverem musi wygrać. Hanoveer rzadko na wyjeździe remisuje, a raczej nie spodziewam się że wywiezie z tamtąd 3 pkt.
poz 5
BVB - Eintracht
Typ: +:1Borussia raczej nie jest tam gdzie wszyscy myśleli, teraz ciągle musi walczyć przed spadkiem. Obrona Eintrachtu jest mocno dziurawa.
poz 6
Nurnberg - Wolfsburg
Typ: 1:1W pięciu potyczkach tych zespołów w ostatnich latach aż 5 razy padl wynik 1:1, ekipa gospodarzy także dość często kończyła spotkania także teraz czas na taki wynik
12-16 Goli padnie w tej kolejce
6-9 goli strzelą gospodarze
5-8 goli strzelą goście
Pozdrawiam