Witam.
Na początek musze przyznać, że nie bardzo interesuję się tenisem i zazwyczaj nie gram go za kasę. Ale po dzisiejszej nocy jestem troche zaskoczony. Na oficjalnej stronie US Open swoje typy daje Nick Bolletieri (jakiś gościu w tenisowym światku).... i wchodzi mu praktycznie wszystko ! Dwa dni temu i wczoraj stawiałem wg niego na : Hantuchową, Haasa, Roddicka, Gonzaleza, Samprasa, Mauresmo, Mirnyja, Bowinę. I wszystko wlazło. Stawiam wg niego od początku turnieju (m.in. przed meczem Safin - Kuerten gościu napisał : "Mr Kuerten my money is on you") i jak na razie nie wszedł mi tylko jeden typ ( postawiłem na Schrischaphana z Rusedskim, ale o tym meczu to nawet Bolletieri pisał że w obie strony może się skończyć).
Piszę o tym wszystkim jakby w razie czego ktoś jeszcze o tym nie wiedział (mało prawdopodaobne bo tu sami tenisowi wyjadacze nadają). W każdym bądź razie (przynajmniej w moim przypadku - gościa który się na tenisie po prostu nie zna ) rady pana Bolletieriego są po prostu nieocenione (nawet się nie spodziewałem że na tenisie można tyle zarobić )
Pozdrawiam (i sorki że wam temat zaśmiecam).