[QUOTE]Oryginalnie wysłał vonseb:
[qb]Musze przyznac ze jestem pod wrazeniem dzisiejszego pojedynku Safina z Kieferem
- oby wiecej takich (ten heroizm Niemca ) choc w zwiazku z obstawieniem Safina malo mnie szlak nie trafial
... mam nadzieje ze jutro beda rownie wspaniale mecze i szczesliwie konczone -a o to moje propozycje ( kursy z Profa):
Rios-Soderling 1 1,2 ( jestem pod wrazeniem gry Riosa w 4-tym secie z Bjorkmanem - tylko ten pokazywali - z ta gra moze naprawde wysoko zajsc zwlaszcza ze po Szwedzie ma w drabince teoretycznie Novaka choc potem czeka (?) Hewitt
El Aynaoui-Arazi 1 1,37 ( jakos w tym roku Arazi nie imponuje forma a El Aynaoui spisuje sie naprawde dobrze )
W.Ferreira-A.Costa 2 1,91 ( bilans w H2H 4-2 dla Wayne w tym 2-0 w tym roku na hardzie ale zawsze pojedynki byly b. zaciete i kiedys ten lut szczescia musi sie przechylic na korzysc Alberta )
Federer-M.Chang 2 2,85 ( ostatnmi czasy nie mam przekonania formy do Szwajcara i sadze ze wracajcay do dobrej dyspozycji Amerykanin wygra)
R.Stepanek-Kucera 1 1,63 ( bratobojczy pojedynek poludniowych sasiadow - Stepanek z przyzwoitym bilansem tegorocznym 15-8 i dobrym startem dzis w deblu powinien wygrac bez klopotow )
Popp-Vinciguerra 1 1,5 ( fatalny bilans w tym roku Vinciguerry 1-9 - mysle ze Niemiec bez trudu pokona Szweda )
DeLosRios-Bartoli 1 1,6
Husarova-Kuznetsov 2 1,8
Foretz-Widjaja 1 1,7
Panova-Zuluaga 2 1,93[/qb][/QUOTE]raczej odradzalbym El Aynaoui - za niski kurs, nie adekwatny do formy - można sie przejechac
Costa i Chang to powinny byc dobre typy
Foretz to jest moj typ, o tym pisalem wczesniej (sposrod 5-6 typow jakie wystawiam jeden to 50% zainwestowanych pieniędzy) i to bedzie ten typ na dziś !!!
ziu