#1215544 - 12/05/2007 13:55
Re: Expekt [37]
[Re: pycio26]
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
...a dzisiaj zagrałem Caen - Reims w 80 min, że nie będzie więcej goli po kursie 1,6 a oni rozliczyli po kursie 1.00 !!!! ... i mam nadzieję, że z Caen też, bo nie mam ochoty się kłócić (ale jak będzie trzeba to nie popuszczę of course ).. Czasem maja przycięcia na live i anuluja zakłady np. HT x - 3,75:
|
Do góry
|
|
|
|
#1215730 - 12/05/2007 17:49
[Re: pycio26]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
No, ale kursy spadały co minute o 10 gr w dół! a nie, że ja puściłem i od razu zamknęli ! jestem pewien, że jak by była wtopa to by zwrotu nie zrobili szmaciarze. a od kiedy to kursy maja jednostki?
|
Do góry
|
|
|
|
#1215799 - 12/05/2007 18:18
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
No, ale kursy spadały co minute o 10 gr w dół! a nie, że ja puściłem i od razu zamknęli ! jestem pewien, że jak by była wtopa to by zwrotu nie zrobili szmaciarze. a od kiedy to kursy maja jednostki? Wow ale jesteś super, bo złapałeś za słowo. Daruj sobie człowieku i lepiej napisz coś sensownego jak chcesz sobie nabić posta. Bez odbioru...
|
Do góry
|
|
|
|
#1221123 - 14/05/2007 05:57
[Re: Egypt]
|
journeyman
Meldunek: 24/04/2007
|
moje przygoda w ekspekcie: wysłałem zakład na zwycięstwo St. Louis. rano sprawdzam, zakład wszedł pieniądze na koncie, wszystko ok. DWA dni później chciałem coś wysłać, wchodzę na konto i coś mi się nie zgadza stan kasy. wchodze w historię i brakuje wyżej wymienionego zakładu. wysyłam maila. po kilku godzinach zakład pojawia się ponownie w historii jako anulowany, a meilem dostaję informację, że zakład anulowano bo była "zmiana pitcherzów". powtarzam anulowali wygrany zakład DWA dni po poprawnym rozliczeniu. no do dobra niby jest tak w regulaminie. zacząłem przeglądać historię zakładów i znalazłem trzy przegrane zakłady w których nastąpiła zmiana pitcherów. no to walnąłem meila, że te też powinny być anulowane, a ja dostać zwrot kasy - to chyba logiczne. niestety myliłem się - odpisali, że "pitcherzy wystąpili w parach dlatego tez te zakłady nie mogą zostać anulowane". nie bardzo rozumiem o co chodzi. więc wysłałem prośbę o wyjaśnienie, równocześnie posyłając im linki udowadniające, że w tych meczach byli inni pitcherzy niż na zakładzie (jak w moim wygranym kuponie). odpowiedź ponownie "pitcherzy wystąpili w parach dlatego tez te zakłady nie mogą zostać anulowane". no to ponownie piszę, że nie rozumiem o co chodzi w tym zwrocie. no i odpowiedź tej samej treści: "pitcherzy wystąpili w parach dlatego tez te zakłady nie mogą zostać anulowane"!!! chyba maszyna odpowiada czy co? dałem se spokój z pisaniem i wypłaciłem resztę kasy z konta. wychodzi na to, że jak zmienią pitcherzów, a zakład wszedł to go anulują, a jak nie to pozostaje przegrany. jak to nazwać? dopowiedzcie sobie sami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1225577 - 16/05/2007 00:19
[Re: host]
|
old hand
Meldunek: 19/04/2007
|
tez bylbym zainteresowany odpowiedzia na te pytanie, zamierzam wplacic cos jutro do expekta, wspomne ze kiedys gralem po kilka tys na kupon - szczerze to zdarzylo mi sie ze 2-3 razy - za kazdym razem przyjeli, ale to bylo dobre 4 lata temu jak nie 5 jak jest teraz ktos gra za wieksze stawki w expie np tenis i kosza za tys w gore?pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1226509 - 16/05/2007 05:50
[Re: vwpolo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
nie ma problemu z takimi kwotami, biora do akceptacji duza czesc sumy ale w 99/100 przypadkow zatwierdzaja (mnie np kolarstwa kiedys nie zatwierdzili)
chyba pierwszy raz na tym forum ktos usunal mojego posta (zadnego priva, ostrzezenie, edytowania, po prostu usuniety i koniec), a ja tylko poinformowalem o nowym banerze na forum i wyrazilem swoja opinie
|
Do góry
|
|
|
|
#1226836 - 16/05/2007 15:06
[Re: Luc Nilis]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
Też kiedyś zaczynałem i nie wiedziałem jak to jest z obrotem i ktoś mi wytłumaczył, że
obrót = suma wszystkich stawek.
W Twoim przypadku będzie to 750 zł.
Tak więc możesz zagrać np. 5 zakładów po 150 zł, albo 75 zakładów po 10 zł, albo 150 zakładów po 5 zł, albo...
Oczywiście Ako większe lub równe 1.50 (czy jak tam jest w regulaminie).
|
Do góry
|
|
|
|
#1226877 - 16/05/2007 16:27
[Re: Luc Nilis]
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
a mozna tego całego bonusu nie brac i grac wg własnych reguł a nie na siłe stawiac 1,8 czy 1,7 ? boje sie ze nie zrobie tego obrotu i kasy mojej nie wybiore bo mi całe konto zablokują... Możesz nie wysyłać meila ale to marnotrastwo. Nawet grając 20 x "orzeł/reszka" (kto rozpocznie itp.) po kursie 1,85 możesz z 200 zł oczekiwać teoretycznie 185 zł 1,50 to nie jest wygórowany kurs. Są firmy gdzie trzeba min. 2,0 i jakoś sobie ludzie radzę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1228638 - 17/05/2007 01:31
[Re: BAHmVIP]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/10/2006
|
Witam. Mam problem z expektem (albo MB) w kazdym badz razie,kazda z tych stron zrzuca wine na druga, moze mial ktos podobny przypadek i wie jak to mozna rozwiazac. Sprawe opisze ponizej: Tak wiec, zasililem konto w MB karta VISA, nastepnie chcialem przelaz z MB do Expekta pewna kwote. Tutaj pojawily sie problemy, otoz wyskoczyl komunikat na stronie MB:
Transakcja zablokowana Pieniadze wplacone przy pomocy nastepujacych metod NIE moga byc wykorzystane do placenia za korzystanie z uslug hazardowych..
Jezeli chce skorzystac z takich uslug prosze dokonac platnosci za pomoca przelewu bankowego etc...
No dobra, napisalem o tym problemie do supportu Expekta i otrzymalem taka odpowiedz:
"Witam,
Szanowny Kliencie, prosimy o bezposredni kontakt w tej sprawie z Moneybookers. Expekt.com wspolpracuje z Moneybookers i do chwili obecnej nie otrzymywalismy informacji o takich problemach. Prosimy takze o kontakt po wyjasnieniu sprawy z informacja co bylo przyczyna zaistnialej sytuacji.
Przepraszam za czas oczekiwania"
Nie rezygnujac wyslalem maila do MB, na ktorego otrzymalem takowa odpowiedz:
Szanowny Panie XXXXXXXX,
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami!
Po dokonanym sprawdzeniu mozemy zaswiadczyc iz konto XXX@XXXXXX.XX jest aktywne i mozoe Pan dokonywac transakcje. Uprzejmie prosimy o kontakt z obsluga klienta Expert.com.
Z poważaniem,
Michalina z zespołu Moneybookers
Mial ktos juz taki problem???? Wplacilem karta gdyz uznalem ze ta metoda jest w miare szybka. Nie chcialbym tej kasy cofac z powrotem na karte i przesylac ponownie, moze ktos mial takie problemy i udalo mu sie to rozwiazac. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1229100 - 17/05/2007 04:01
[Re: Biszop]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/04/2006
|
Dobra kasa i nawet expekt ma tutaj reklame, ehehe Link Link Punkt 6. Strony zawierające linki do programów partnerskich uważanych przez 'mecz.pl' jako "niestosowne" (z jakiegokolwiek powodu) będą usuwane z tego działu. Ze względu na nasz osobisty brak zaufania do "bukmachera" Expekt nie będzie można promować w tym dziale stron, które werbują do tej "firmy" klientów. hehe
|
Do góry
|
|
|
|
|
|