[QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:
[qb]# 3 13:25 Canas G - Martin A 1 (1.45 expekt)
Pozdro
P.S. Daleki jestem od jakichkolwiek złośliwości, ale to co napisał McKracken sprawiło, że ręce mi opadły z bezsilności
Posłuchaj McKracken - kuba81 grzecznościowo zastąpił Kurę w podliczaniu typów i sporządzeniu tabeli - jest 33 uczestników w konkursie i gdyby każdy pisał tak jak Ty,że trzeba sprawdzać czy zaliczyć Tobie typ czy nie i pisać - niech on się martwi - jest moim zdaniem zachowaniem trochę nie fair. Pomyśl ile czasu będzie musiał kuba81 przesiedzieć przy kompie sprawdzając wszystkie posty - zamiast ułatwić mu pracę to mu jeszcze utrudniamy - czy to tak wiele
Sorry za to, że się tak rozpisałem.[/qb][/QUOTE]bez nerwow, juz podnosze twoje opadle rece, nie wiem czy zauwazyles ze dodalem
przy tym zdaniu, a mysle ze wiesz co to oznacza?
Chcialem tylko sprowokowac kogokolwiek (najlepiej Kure, jako ze konkurs prowadzi) do odpowiedzi na moje pytanie, poniewaz z regulaminu dla mnie nie wynika jasno co sie dzieje w takim przypadku.
Wiec zamiast sie rozpisywac, po prostu odpowiedzialbys na moje pytanie i finito.
McKracken
PS. Sam chcialem zaoferowac swoja osobe do podliczania wynikow za ten tydzien, ale kuba81 byl szybszy....