Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#114364 - 30/06/2002 22:37 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]Sprobuje swoich sil w 3 edycji oczywiscie gram za friko,aby sobie nie zaprzatac glowy drobnymi sumami[/qb][/QUOTE]Ty chyba Rafter nigdy się nie zmienisz co nie ?

SLAV

Do góry
#114365 - 01/07/2002 01:03 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[qb]Sprobuje swoich sil w 3 edycji oczywiscie gram za friko,aby sobie nie zaprzatac glowy drobnymi sumami[/qb][/QUOTE]rafter zaproponuj stawkę "dla zawodowców" i pobawimy się w wąskim gronie... tylko wiesz kasę wpłacamy przed grą :zobacz:
to tak dla przypomnienia bo mi się odświeżyły w pamięci pewne fakty i wpisy i printscreeny które sobie zrobiłem na wieczną rzeczy pamiątkę
(expekt.com)

Do góry
#114366 - 01/07/2002 02:17 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Rafter ma tylko jedna prosbe do ciebie....w konkursie pisz tylko swoje typy i bez komentarzy bardzo cie prosze bo naprawde juz czasami nie moge na monitor patrzec bo typy to moze i masz czasem i dobre ale bzdury jakie wypisujesz pozostaw dla siebie...nie odpisuj bo nie mam zamiary z toba w konwersacje wchodzic...

Drak mam prosbe wyjasnij dokladnie ile jest za pierwsze miejsce bo wydaje mi sie iz ludzie mysla iz za pierwsze miejsce jest 1000 zl +120 kc... i mysla blednie Dzieki

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#114367 - 01/07/2002 23:54 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Anonymous
Unregistered

gram bez wpisowego (wakacje i pewnie wyjade na troche w sierpniu)

Do góry
#114368 - 02/07/2002 18:20 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Anonymous
Unregistered

Witam Wszystkich Niestety jako Junior Member wchodze bez wpisowgo Życze powodzenia!Q!! iwo:

Do góry
#114369 - 02/07/2002 19:57 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
skunks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2002
Witam,chcę wejśc bez wpisowego-debiut
mój mail:j.piech@multispedytor.com.pl

Do góry
#114370 - 02/07/2002 21:48 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
witam.Ktos zaproponowal aby zagrac za profesjonalne stawki.Nie widze problemu w 4 edycji mozemy pograc o powazniejsze sumy.Wszystkim tak jak teraz moze sie zajmowac kura aby niebylo zadnych pomowien.Wplacamy do niego kase i kto wygra ten moze sie cieszyc.Proponuje jesli uczestnikow bedzie mniej niz 11 to po 350zl-400zl jesli natomias "graczy bedzie wiecej jak 19 to moze byc wpisowe po 150 zl.Jestem jak najbardziej gotow zagrac za takie stawki.I jako pierwszy moge wplacic dla kury kase w 4 edycji.Panowie wy wplacacie po 30 czy cos takiego zl.Moim zdaniem gra nie jest warta swieczki z taka pula nagrod.W tym samym czasie mozna ugrac u bukmachera duzo wiecej.Przemyslcie stawki na 4 edycje a ja gwarantuje wplacic jako pierwszy i dopiero sie powaznie zabrac za konkurs.Chyba ze przeraza was strata kilkuset zlotych.Ktos wygra zgarnie ciekawa sume warta swieczki,ktos przegra-bedzie mogl powiedziec "tak przegralem ale konkurs byl wart tych 3 -4 stow" nastepnym razem moze sie uda.I co ciekawe gdyby konkurs o takie stawki tu wypalil a np ktos by wygral 3-4 kolejne edycje to mozna powiedziec"chej mam nowa prace ze srednia krajaowa 2000zl-do 3500zl" wiec zastanowcie sie bo wcale nie zartuje tylko pisze powaznie .Wieksze wplaty nie nizsze niz to pisze wyzej i gramy profesjonalny konkurs.

Do góry
#114371 - 02/07/2002 22:00 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Piwosz Offline
addict

Meldunek: 02/05/2002
[/QB]Przemyslcie stawki na 4 edycje a ja gwarantuje wplacic jako pierwszy i dopiero sie powaznie zabrac za konkurs.[/QB][/QUOTE]Mamy rozumiec ze teraz bedziesz ten konkurs traktowal niepowaznie? Czy to aby nie wytlumaczenie dla twojego ewentualnego niepowodzenia w tej edycji?

Do góry
#114372 - 02/07/2002 22:26 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
RAFTER Offline
old hand

wiesz piwosz daj juz spokuj i ic wytrzezwiej,bo takich jak ty tu na forum jest zbyt duzo.Jedno co wiem to ty napewno nie zagrasz w czwartej edycji czuje to.A czemu moja intuicja.I 3 edycje potraktuje bardzo powaznie to bedzie byc moze rozgrzewka na potem.

Do góry
#114373 - 02/07/2002 22:40 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Rafter nie krzycz na kolegów!
Miast tego może byśmy zaczęli sprzedawać udziały w gazetce bukmacherskiej? iwo:
A widzę, że sa już pierwsi chętni...

Do góry
#114374 - 02/07/2002 22:43 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Luke66 Offline
enthusiast

Meldunek: 16/04/2002
Witam , spróbuję swoich sił bez wpisowego .

Do góry
#114375 - 02/07/2002 23:56 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
juan_carlos Offline
veteran

[qb]witam.Ktos zaproponowal aby zagrac za profesjonalne stawki.Nie widze problemu w 4 edycji mozemy pograc o powazniejsze sumy.Wszystkim tak jak teraz moze sie zajmowac kura aby niebylo zadnych pomowien.Wplacamy do niego kase i kto wygra ten moze sie cieszyc.Proponuje jesli uczestnikow bedzie mniej niz 11 to po 350zl-400zl jesli natomias "graczy bedzie wiecej jak 19 to moze byc wpisowe po 150 zl.Jestem jak najbardziej gotow zagrac za takie stawki.I jako pierwszy moge wplacic dla kury kase w 4 edycji.Panowie wy wplacacie po 30 czy cos takiego zl.Moim zdaniem gra nie jest warta swieczki z taka pula nagrod.W tym samym czasie mozna ugrac u bukmachera duzo wiecej.Przemyslcie stawki na 4 edycje a ja gwarantuje wplacic jako pierwszy i dopiero sie powaznie zabrac za konkurs.Chyba ze przeraza was strata kilkuset zlotych.Ktos wygra zgarnie ciekawa sume warta swieczki,ktos przegra-bedzie mogl powiedziec "tak przegralem ale konkurs byl wart tych 3 -4 stow" nastepnym razem moze sie uda.I co ciekawe gdyby konkurs o takie stawki tu wypalil a np ktos by wygral 3-4 kolejne edycje to mozna powiedziec"chej mam nowa prace ze srednia krajaowa 2000zl-do 3500zl" wiec zastanowcie sie bo wcale nie zartuje tylko pisze powaznie .Wieksze wplaty nie nizsze niz to pisze wyzej i gramy profesjonalny konkurs.[/qb][/QUOTE]rafter wreszcie merytoryczny post
wpłacam jako drugi ale myślę że chętnych znajdzie się góra kilku... mimo tego uważam że gra o stawkę w granicach nawet 1000 zł będzie bardzo atrakcyjna... nie wiem czemu nie wpłacisz tych 30 zł... wpłać i trenuj przed może nie tyle IV edycją co troszkę innym mniejszym konkursem jaki możemy zrobić niezależnie i w mniejszym gronie

Do góry
#114376 - 03/07/2002 00:11 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
RAFTER Offline
old hand

masz racje juan_ carlos zrobimy ten konkurs po 3 edycji.A czemu niewplace tych 30zl.Poprostu wygrana jest mala,a i wygrac nie jest latwo.Wiec wole poczekac na powazne stawki i wtedy zagrac.Bo za 30 zl wole sobie wypic dobrego drinka niz liczyc miesiac czy dwa na malutka wygrana.A sam wiesz ze na forum jest kilku dobrych typerow i wygrac nie jest latwo.Szansa wygrania takiego konkursu jest dosyc duza (zrobilem nawet pewna symulacje) ale wiadomo prorokiem sie nikt nie urodzil i nawet najwiekszy znawca moze przegrac.Wiec jesli juz grac to za wieksza kase bo wtedy warto ryzykowac,a zabawe mozna sobie zostawic komus innemu.Przynajmniej ja do tego tak podchodze szkoda czasu na male wygrane w tak dlugim okresie czasu.Oczywiscie gratuluje kurze wygrania ostatniej edycji.Zobaczymy jak bedzie w tej za pare dni i byc moze w nastepnej 4 o wieksza pule .

Do góry
#114377 - 03/07/2002 00:39 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
hm rafter skoro myslisz ze jesli wplaci okolo 10 osob te 300-400 zl i bedzie tobie latwiej wygrac to naprawde jestes w błedzie...to ja zdecydowanie wole za te 300-400 zl sobie wypic 100 drinkow niz miec mala szanse na zwyciestwo...ale skoro ty wolisz za 30 zl napic sie 1 drinka to twoj problem bo ja zdecydowanie wole wypic 100 drinkow i ostro poimprezowac pare dni...

Do góry
#114378 - 03/07/2002 01:44 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Chyba rozumie o co chodzi Rafterowi , choć nie potrafie tego opisać , to jest to co się czuje grajac o wysokie stawki , a czego brakuje przy małej ewentualnej stracie bądz zysku .

Dlatego pisałbym sie na wyzsze stawki w granicach 300 zł (min. 10 osób) .

Po długim namysle postanowiłem wziąśc udział w III edycji z wpisowym .

Moje miejsce w II edycji (jedno z ostatnich) było spowodowane frustracja po koszmarnym początku , później grałem tylko na nazwiska , ale wytrwałem do końca

Tym razem postaram się nie być gorszym niż w I edycji .

Adam podeslij mi swoje dane bo znowu je straciłem

Pozdrawiam .

PS. Kura moze mała agitacja na forum , duzo nowych osób może nie wiedza o konkursie .

Do góry
#114379 - 03/07/2002 02:58 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[qb]Chyba rozumie o co chodzi Rafterowi , choć nie potrafie tego opisać , to jest to co się czuje grajac o wysokie stawki , a czego brakuje przy małej ewentualnej stracie bądz zysku .

Dlatego pisałbym sie na wyzsze stawki w granicach 300 zł (min. 10 osób) .

Po długim namysle postanowiłem wziąśc udział w III edycji z wpisowym .

Moje miejsce w II edycji (jedno z ostatnich) było spowodowane frustracja po koszmarnym początku , później grałem tylko na nazwiska , ale wytrwałem do końca

Tym razem postaram się nie być gorszym niż w I edycji .

Adam podeslij mi swoje dane bo znowu je straciłem

Pozdrawiam .

PS. Kura moze mała agitacja na forum , duzo nowych osób może nie wiedza o konkursie .[/qb][/QUOTE]xeo dane podeśle jutro bo dziś nie jestem u siebie

co do agitacji - myśle że nie jest potrzebne i tak jak widać po zgłoszeniach dużo osób już to zrobiło ale ile wytrwałych wytrzyma do końca to się okaże niebawem - a poza tym nie lubie na siłę kogoś zapraszać do wspólnej rywalizacji

co do rywalizacji za większe pieniązki propozycja bardzo atrakcyjna ciekawe ile osób na to by się zdecydowało

Do góry
#114380 - 03/07/2002 12:41 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
WIKTOR_69 Offline
addict

Meldunek: 05/04/2002
Witam!

Juz zglaszam swoj udzial w IV edycji z wyzszym wpisowym (kwota niema znaczenia), ale mam kilka zastrzezen:
- ma to byc konkurs wylacznie dla zawodowcow (ktorzy wplaca kase);
- gra BEZ play-off-ow!!! (patrzac na II edycje, kazdy z graczy mial w pewnym okresie slabszy tydzien (nawet KURA :-)) i odpadniecie w play-off-ach w tym okresie byloby dla niego (KURY) IMHO troche niesprawiedliwe, poniewaz byl w calym konkursie bezapelacyjnie najlepszy)

PS. Czy slav007 nadal jest sklony oferowac nagrode za drugie miejsce w II edycji, bo jak narazie otrzymalem nagrode tylko od XEO, za co mu jeszcze raz dziekuje?!

Do góry
#114381 - 03/07/2002 13:14 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
juan_carlos Offline
veteran

jeśli dobrze liczę to mamy już 5 chętnych co wg mnie jest super wynikiem
zgadzam się że w tym deathmatchu powinni brać udział tylko zawodnicy z wpisowym... natomiast niezależnie możemy rozegrać IV edycję na tradycyjnych zasadach z mniejszym wpisowym

Do góry
#114382 - 03/07/2002 14:32 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
denis Offline

Meldunek: 14/01/2001
Dawno tu nie byłem i widze cikawe propozycje. Osobiscie bylbym zainteresowany taka rywalizacja (ale jest to uzaleznione od finansow wiec nie mowie na razie ze wchodze na 100 %)
Ja widze to troche inaczej, bezsensu jest robic to jako IV edycje, bo konkurs powinien isc swoja droga poniewaz wiele osob gra bez wpisowego i czemu niszczyc cos co ma juz jakas tradycje .
Dlatego konkurs o "wieksza stawke" powinien byc dla osob ktore wplaca kase i dopiero wtedy ruszy, bez zadnych odstepst ze wplace pozniej i takie tam. Jest kasa u skarbnika (Kury) to grasz nie mam nie grasz.
I jeszcze 2 sprawy:
1- sposob liczenia, kto jest lepszym typerem? ten kto wiecej meczow trafil czy ten który wiecej zarobil kasy? Mi osobiscie bardzo sie podoba system jaki jest uzywany w konkursach w USA:
czyli kazdy typ jest grany tak by wygrac 100 przy kursach ponizej 2:
kurs 1.5 x 100 wygrasz +100 przegrasz -200
kurs 1.2 x 100 wygrasz +100 przegrasz -500
kurs 2.2 x 100 wygrasz +120 przegrasz -100
kurs 1.9 x 100 wygrasz +100 przegrasz -110
kurs 3.4 x 100 wygrasz +240 przegrasz -100
itd...

czyli grajac maly kurs masz wieksze szanse na trafienie ale jak wtopisz to dostajesz bardziej po dupie....
Ale sprawa jest do uzgodnienia oczywiscie.

2 sprawa dobrze by byo zaczac turniej po wakacjach, chociaz juz 26 sierpnia US Open rusza...

W tej edycji nie biore udzialu ze wzgledu na wakacje...

Pozdrowienia

Do góry
#114383 - 03/07/2002 19:07 Re: Tenis - konkurs III edycja zapisy itd.
Anonymous
Unregistered

wchodzę do gry -- ale bez wpisowego

Do góry
Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >