Skonczmy ta bezsensowna dyskusje, albo przeniesmy do innego tematu. Tu pojawiaja sie bardzo dobre, wartosciowe typy i nie chce (podobnie jak inni uzytkownicy forum) tutaj glupiej wymiany zdan. Tarchal nie masz racji w swoich twierdzeniach. To ze ten typ zagralo tak duzo ludzi to nie dlatego ze najlepsi tak typowali (tak zapewne uwazasz), tylko dlatego ze byl to bardzo ciekawy mecz o dobrym kursie, zwyciestwo Canasa bylo bardzo prawdopodobne. ten konkurs nie jest wcale taki latwy jak chyba Tobie sie wydaje, wiele osob mysle ze korzysta z typow konkursowych i nie wychodza na tym zle..Ja cos czuje, ze ty biedaku zagrales wczoraja Canasa sugerujac sie tym ze ten typ jest tak popularny a teraz rozgoryczony masz pretensje do calego swiata. Zartowac mozna sobie, ale po co wzbudzac bezsensowna dyskusje. I nie dzis sie ze oburzylismy sie na twojego posta, bo naprawde wszyscy sie tu staraja jak moga a takie teksty do niczego dobrego nie prowadza..I jeszcze jedno, to co powiedzial Kuba - to jest tylko sport, gdyby wszystkie mecze nam wchodzily (tobie zapewne rowniez) to pisalbym do Ciebie teraz z plazy na Kanarch z laptopem i komora w reku
A tak na marginesie ja cos czulem ze ten mecz bedzie ciezki, ale sam zagralem sugerujac sie swietna forma Giziermo. Nie pomyslalem ze np. mogl byc przemeczony po turnieju w Casablance, albo ze Pavel ktory malo gral w tym roku zaczyna jak zwykle rozkrecac sie gdy sezon wchodzi w faze gier na clayu. Rozne mogly byc powody, ale to jest sport i tak musialo wczoraj byc. Swoja droga Francuzi zawiedli mnie wczoraj jeszcze bardziej..ehh nie trzeba bylo sie laszczyc na te 1.50
Z mojej strony AOT i innym proponuje zrobic to samo, albo zalozmy nowy temat - "Tarchal kontra inni" proponuje
Pozdrawiam.