Witam.Coz jesli chodzi o henmana hehe sprawdziliscie jaki kurs byl w sts?Pewnie nie ale badzcie spokojni kurs zeczywiscie byl nizszy.Mowi sie trudno.Swoja droga jestem troszeczke tym zdziwiony bylem pewny ze kurs bedzie dokladnie 1.45.No ale niespodzianeczka mnie zalatwila.Coz moja wina bylem pewien ze kurs bedzie dobry-powinienem podac inny typ ale czasu zabraklo.ale mniejsza z tym:
typ na jutro FEDERER-HENMAN typ 1 A slowo o meczu
czywiscie jutro udam sie do firmy sts i postawie na federera.Jak ja widze przebieg meczu.Henman nie poradzi sobie z szybkoscia pilek i precyzja zagran federera.Natomiast jesli chodzi o gre przy siatce henmana tu wynika wlasnie problem -ale moim zdaniem wypady te skoncza sie kleska i wypadnieciem henmana z finalu.Dzis henman zagral slaby mecz mimo wyniku ale to zasluga hiszpana.Ogolnie mowiac federer jest jak dlamnie wielkim faworytem.Ale jak zywykle wszystko wyjasni sie po meczu.
A teraz pare slow o.. rankingu(i prosze zrozumcie ze ja nikogo nie krytykuje poprostu lubie pozartowac) wiec tak:
denis-brawo brawo ale modl sie bo nadchodzi egzekutor
grelinho-kwestia czasu dzis kurs cie oszczedzil
,i szkoda ze spadles z 1 miejsca tak szybko ale tak to bywa prawda?
prem$,raf-juz niedlugo ...sie spotkamy
sikor-ah ten czlowiek tak sikor pilnuj sie i badz czujny,widze przyszlosc -czekaj...zaraz...o juz mam pobije cie...widze wielki maG RAFTER ale widze ze twoja przyszlosc jest tez swietlana
juan_carlos-ahh czemu no powiedz czemu mi to robisz minusowy bilans... nie ta temperatura uciekaj poki mozesz na wyzsze temperatury
i cala reszta uwazajcie hehe na kogo sobie myslicie (na ciebie czlowieku czy ty w koncu skonczysz bujac w oblokach?)TAK MAM ZAMIAR ROZP.......Ć CALE TOWARZYSTWO w kosmos.W koncu skonczylem swoje interesy i mam czas ktory w wiekszosci poswiece grze jak to sie mowi w realu i tu na forum.Rozumiecie hyba co to oznacza prawda
HEHE sam sie smieje z tych tekstow ale mam nadzieje ze zaden z tu obecnych nie potraktuje ich osobiscie.Sa to moje takie zarty moze malo smaczne (mi wydaja sie w porzadku) wiec prosze o wyrozumialosc
A powazniej mowiac tak ludzie robicie dobra robata szczegolnie 3 pierwsze miejsca denis,prem$ i sikor ktory czuje niedlugo bedzie pewnie 1
fajnie bo jesli chodzi o mnie to jest dla mnie sprawa chonorowa by byc tu pierwszym.I wiedzcie ze od dzis zaczynaja sie moja powazna walka z wami.Czyli z dnia na dzien mam zamiar "awansowac".Tak bede teraz na 1 miejscu egzekwo zajmowal sie tylko swoja gra na zywo i tu na forum.wiec badzcie pewni bo ja juz jestem ze obale wszelkie przeszkody.
UFF dziekuje za czytanie ale to juz koniec
i pamietajcie moj specyficzny humor jest tylko dla tych ktorzy tak jak ja go posiadaja.Reszcie ktorej sie to nie podoba mowie i co z tego?
OK bywajcie i do jutra.