...a swoja droga co do tych godzin.Tak to juz jest moj pierwszy typ to byl boutter -henman typ1 i juz bym mial z glowy.Wiec widzicie wykazuje dobra wole dla tych ktorzy podali niezgodny czas pojedynku z czasem podawanym przez firmy bukmacherskie.Ale dlaczgo to pisze bo szlak mnie trafia jak typ ktorego bylem pewien wchodzi a zmuszony jestem podac inny ktorego jestem mniej pewien i oczywiscie NO GOOD.Ten drugi mimo ze NIE wszedl to pozostaje mi pewne uczucie niezadowolenia.Bo to juz nie jest tak jak ja chcialem.
Jedno moge powiedziec w****ia mnie ten caly galimatias.Ale najsmieszniejsze jest to ze wszystkim sie wydaje iz mam jakies problemy zwiazane z gra na zywo.Jedno jest pewne gra tu nie ma zadnego odzwierciedlenia w grze na zywo.Kiedys wspominalem ze aby byc pewnym wygrywania progresja w tenis wystarczy miescic sie w 3 dniach -chodzi o trafialnosc.A jesli nawet zdarzy sie 4-5 dni to jest ciezko ale nie znaczy bez wyjscia.
Po co to pisze bo jestem zajebiscie poirytowany.Bouttre fajnie robi pieniadze fajnie wygrywa z henmanem a tu na forum zajebisty dolek .Z jakiego powodu.Wlasnie z jakiego powodu sam zadaje sobie to pytanie.Pewnie z braku czasu to przede/wszystkim.
Wiec pamietajcie czas wg bukmachera bo szlak mnie trafia jak widze typy ktore maja niezgodny typ z czasem rzeczywistym wg bukmachera.
Cale ta rywalizacja zaczyna mnie kosztowac wiecej nerwow niz gra realna.A to bardzo niedobrze.Pociesza mnie tylko jedna mysl do 9.12 jeszcze kilkadziesiat dni i kilkadziesiat punktow do bilansu .Cala ta rywalizacja jak do tej pory w moim przypadku jest nieporozumieniem.I powoli przeradza sie w nieuzasadniona zlosc.A to zle wrozy.Szczegolnie po dzisiejszym po*******onym dniu i juancarlos.Zadziwia mnie twoja radosc czlowieku tu na forum.RAFTER w koncu cie dogonie mowisz.Ja odpowiadam tak kolego a widzisz ten kolejny zarobiony tysiac w swojej kieszeni?
Powiem ci najpierw realia pozniej zabawa.
Zdaje sobie sprawe ze moja nazwijmy to "reputacja"
tu na forum podupada.Postaram sie to zmienic ale mowie wam -takie bledy a raczej bledy czasowe wynikaja wlasnie z braku czasu.
Wiec czekajmy i pieprzony przypadek moze w koncu zacznie mnie omijac.
Dziekuje za wyrozumialoc.
HE hrbaty niech *******la na herbate.