Mój typ na dzisiaj to:
Kafielnikow Philipossius TYP: 1
PS. muniek OSZUŚCIE JEDEN myśle że chyba ostatnio ci udowodniłem pała jedna że jestś palantem który oszukuje.My tutaj gramy dla sprawdzenia siebie i własnych umiejętności a nie dla odpisywania typów innych.Większość graczy chce się tutaj po prostu sprawdzić ale jak widać znajdują się takie dupki jak tY, jełopie jeden.
Pozatym niebęde się zniżał do twojego poziomu, poziomu palanta odpisującego typy, inaczej rzecz biorąc oszusta, tylko będe grał wedle własnych myśli i przekonań, i wole popełnić błędy w typowaniu ale to są przynajmniej moje własne błędy, także niezejde to twojego łajackiego sposobu gry jaki reprezentowałeś czy też reprezentujesz swoją osobą i nie będe takim debilem jak ty MUNIEK odpisującym typy. Teraz naturalnie chcesz pokazać jaki to dobry jesteś i jak ty to wspaniale typujesz. Ciekawe dlaczego wcześniej nie typowałeś rano(pewnie czekałeś na typy kolegów z forum) tylko teraz chcesz się wykazać jaki to dobry jesteś.
Pozatym niebęde komentował twoich typów jak to zrobiłeś ostatnio z moim ponieważ mnie to wali co ty typujesz cioto jedna. A skoro uważasz mnie za amatora to ciekawe dlaczego jesteś za mną w rankingu....
Jeśli się uważasz za lepszego to postaraj się mnie prześcignąć w rankingu ofermo jedna..
PS2 Przepraszam wszystkich na forum za takie słowa ale musiałem pare słów jednemu typkowi przekazać od serca