Witam,
moglibyście jakieś konkretne typy na czwartek podać, zamiast burdel na forum robić
. Może trzeba Wam jakiegoś wzoru lub coś koło tego. Kursy są z Premierbet`u
. Więc zaczynamy :
15.07.04 18:00
Ominia Nikozja [Cypr] - FC Sloga Jugomagnat @ 1.57 :4gw:
Słabe drużyny, lecz niekoniecznie słaby mecz. Jak się nie mylę to trenerem Omonii jest Smuda. A może jest on trenerem Apoleonu Nokozja ? Myślę, że drużyna z Cypru powinna wygrać to spotkanie. W końcu gra przed własną publiką. A klub należy do bardziej popularnych na wyspie Afrodyty. Jeśli trenerem jest Franz to powinniśmy spodziewać się ofensywnej gry. O gościach z Macedonii trudno cokolwiek powiedzieć. Jak wiadomo w tym kraju na Bałkanach 'rządzą' dryżyny z Skopje : Vardar i Cementarnica. Jak można dowiedzieć się ze strony
UEFA to zespół ten dostał się do pucharu UEFA dzięki wygranej w Pucharze Macedonii z FK Napredok.
15-07-04 19:00
B36 Thorshavn [Wyspy Owcze] -
Matalurgs Liepaja (Łotwa) @ 1.9 :4gw:
Drużyny z Wysp Owczych nie trzeba chyba nikomu przedstawiać. To amatorzy. Dodać trzeba, że najlepsza drużyna z tego państwa przegrała dziś w Tibilisi 5:0. Goście, z nadbałtyckiego portu Lipawy, to lider Virsligi [I liga łotewska]. Wyprzeda takie 'firmy' jak Skonto czy Vantspils. Jak dla mnie wygrana B36 Thorshavn, a nawet remis będzie tutaj dużą niespodzianką, żeby nie powiedzieć sensacją.
15-07-04 20:00
Glentoran (Płn. Irlandia) -
AC Allianssi (FIN) @ 2.0 :4gw:
Glentoran zajął 5 miejsce w lidze Północnej Irlandii. Z cała pewnością liga fińska jest co najmniej o poziom wyżej. Allianssi to obecnie 3 team w Veikkauslliga. A ponadto w lidze fińskiej trwa na dobre sezon więc drużyna ta powinna być w lepszym cyklu treningowym. Nie znam jak to się ma do Glentoranu, ale jakby nawet to i tak większe szanse mają Skandynawowie.
...i koniec. W mojej orbicie zainteresowań są jeszcze drużyny których współczynnik na wygraną jest za niski żeby zagrać. Oto one : Ekranas/Litwa, Osters IF/Szwecja.
Powodzenia i trafnych typów życzę
pozdrawiam,
TdF