[QUOTE]Oryginalnie wysłał uQ$:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]
1 Bielefeld-Hannover 1.67 3.4 3.5
Bielefeld musi wygrac. Hannover juz w tej kolejce nie musi wiec odpuszcza jak tylko moze. Jesli u siebie przegral a na wyjezdzie zremisowal z Saarbrucken 1:1 to czego mozna sie spodziewac?Zgadzam się, też ten mecz zagrałem z tym że nie po takim kursie. 1.67 to chyba trochę za mało, natomiast 1.95 na Bielefeld w Bet&Win wydaje mi się małą okazją.
[/qb][/QUOTE]W moich analizach chodzi bardziej o moja ocene szans danego rozstrzygniecia.
Kursy podaje z profa dlatego, ze prof ma najlatwiejsza do wykorzystania offline oferte - wszystko na jednej stronie.
Gdzie i czy w ogole znajdzie sie atrakcyjny kurs to juz inna sprawa i bardziej zalezy od tego gdzie ktos ma akurat konto.
Jesli wiesz co chcesz zagrac i po jakim kursie to mozna cos znalezc np w P2P GB (np dzisiaj Juan Carlos za 1,55 czy Feyenord za 1,40)
Jesli chodzi o typy pod wzgledem kursu:
GB:
1 Spartak Moscow v CSKA Moscow 2.05 3.00 3.15
Z takich ktore warto bylo zagrac ostatnio patrzac wylacznie na kurs w GB:
Boston Bruins v Canadiens,
2@3.55 Red Wings v Canucks, X @ 4.85
Francja-Rosja x2 (tu nie wiem jaki byl kurs ale na 2 byl jakies 30% wiekszy niz srednia na swiecie)
Ale wg mnie typowanie wyniku a oplacalnosc gry przy danym kursie to jest calkiem co innego i wiekszosci "pewniakow" z kursem 1,2 czu 1,25 grac nie warto.
A jeszcze niedawno uwazalem calkiem odwrotnie ;-)
P.S. ten Bielefeld chyba zagrales bardzo "grubo" bo teraz maja w Bet&Win najlepszy chyba na swiecie kurs na 2 w tym meczu ;-)
Bielefeld-Hannover 160 325 500
Pozdrowienia
Wojtek