Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#1165079 - 24/04/2007 22:51 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: drfocus]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: drfocus

hmmm, po takim kursie?? Ja bardziej bym byl za graniem na over 2,5 gola gdzie kursy są w granicach 2.30. Czemu??
Po 1 zobaczmy na obronę Man Utd, jak juz napisał rene nie zagrają m.in dwóch podstawowych stoperów Rio Ferdinand i Nemanja Vidic do tego jeszcze dochodzą Gary Neville i Mikael Silvestre. Z drugiej strony emeryci z Mediolanu, których wkręcał w ziemie będzie boski Christiano, a Ronney i Giggs będą tak im uciekali, że Nesta i spółka co chwila będą mieli Deja Vu widząc plecy tych zawodników. W tej edycji LM Czerwone diabły tylko Lille nie strzeliło 3 bramek i więcej, ale to było w sytuacji gdzie Manchester praktycznie już w 1 meczu zapewnił sobie awans. Farguson na pewno nie będzie grał na 1:0 tylko wie jakie ma kłopoty kadrowe z tyłu i będzie chcial wygrać ten mecz w ofensywie.
Wiem wiem, można mówić o włoskim catenaccio (czy jak się to pisze) tylko czy w ostatnim czasie można mowić o takiej własnie grze AC Milanu?? Mediolańczycy strzelili 2 bramki na Alianz Arena z Bayernem, wcześniej też strzelili 2 bramki na San Siro. W lidze też wyniki mocno overowe i wygrane (3-1, 5-3, 3-1, 3-1) także Kaka i społka też powinno coś strzelić.

Moje typy:
over 2.5 gola
ew. obie drużyny strzelą

Co do overa sie w pelni zgadzam, nie szalalbym ze stawka ale z dobrym kursem wart gry.

W kilku stwierdzeniach kolega sie jednak rozpedzil ;\)
Rzeczeni emeryci, sam ich tak nie raz nazywalem wiec nie ma zbytniej napinki :), nie sa az takimi emerytami, rzeklbym ostatnio ze sa w kwiecie wieku, Seedorf zaczal tak grac ze rece sie same skladaja do oklaskow, Gattuso... zreszta co by nie wymieniac za duzo, faktycznie wiekowe chlopaki ale trzeba ich ogladac ostatnimi czasy bo graja naprawde wybornie.
Sam skazywalem ich na pozarcie w tym sezonie, a splatali nie tylko mnie niezlego psikusa.
Wspomniany tu Ronaldo (Cristiano) moze sobie wkrecac ale loczki na fryzurze, z calym szacunkiem dla niego ale dzisiejszy rywal to troche inna bajka pod wzgledem doswiadczenia w stosunku do Romy, pisze do semutkiem ale to fakt, mlodziez w Romie dala ciala na calej linii i o ile w Serie A graja najladniejsza pilke o tyle Milan gra pilke najrozsadniejsza i Roma zaplacila frycowe bo ani ManU nie jest tak silne ani tak dobre jakby mogl swiadczyc wynik 7-1:(
Byli lepsi bez dwoch zdan ale nie na ten wynik. Trudno.
Milan dzis zagra chytrze, nie beda forsowac tempa, nie beda szturmowac bramki rywala wscieklymi atakami beda za to pilnowac zeby tego nie zrobili rywale czyli kazde dojscie do pilki rywala bedzie przyjmowane przynajmniej dwoma zawodnikami, zmuszanie do zwalniania akcji byle nie dac sie rozpedzic skrzydlowym czy nie daj Boze szybkiemu i silnemu Ronneyowi, wg mnie to w zupelnosci starczy do remisu, a przy dobrym wietrze do szybkiej kontry ktora predzej czy pozniej nastapi bo Anglicy zaczna sie irytowac nieprzyzwyczajeni do takiej gry i nie jeden blad dzis popelnia, do tego eksperymentalna obrona o ktorej pisali poprzednicy.
Jak juz rene wyzej zauwazyl tylko w tym roku zawodnicy Fergusona zagrali 24 mecze, to zaiste konska dawka,
Wlosi w ten weekend dostali praktycznie wolne, wszyscy najwazniejsi po za Cafu i Gattuso odpoczywali i nabierali swiezosci na dzisiejszy mecz.
Warto przypomniec wazny fakt, mianowicie Anglicy w ostatnim meczu z Milanem nie oddali ani jednego strzalu na bramke:]
Osobiscie uwazam ze dzis Wlosi nie powinni przegrac, jesli juz to nie wiecej niz jedna bramka.
Over 40/60 czyli z kursem powyzej 2 jak najbardziej do gry.
Obie strzela to wg mnie dobry typ ale nie przepadam za kursami ponizej 2 wiec to raczej do dubelka...
Ogolnie na razie przegladam oferte i mysle ze jeszcze cos ciekawego wygrzebie na ten meczyk.

Reasumujac, jesli ManU nie wygra wiecej niz 2 bramkami lub jesli Wlosi nie strzela dzis bramki to daje Anglikom szanse na awans, jesli bedzie inaczej to Wlosi ida dalej, u siebie Milan nie pozwoli sobie odebrac awansu sa na to za sprytni, zbyt doswiadczeni i za dobrzy.
Wiem ze kazdy wynik jest mozliwy ale tak wyglada ocena faktow w moim odczuciu:)

Przewidywane sklady:
Milan - Dida - Massimo Oddo, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, Marek Jankulovski - Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso - Clarence Seedorf, Kaká - Filippo Inzaghi.

ManU - Edwin van der Sar - Darren Fletcher (ew. Fletcher), Wes Brown, Gabriel Heinze, John O'Shea - Michael Carrick, Paul Scholes - Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs - Wayne Rooney, Alan Smith.

Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1165086 - 24/04/2007 22:58 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Biszop]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
*oczywiscie za Fletchera ewentualnie Evra:)

Do góry
#1165115 - 24/04/2007 23:19 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Biszop]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Paradoskalnie martwi mnie sytuacja w zespole MU i ten pęd w graniu przeciwko nim, bo wiemy jak takie "tpy dnia" często się kończą. Mimo wszystko wierzę, że Rossoneri udźwigną ciężar dzisiejszego spotkania i zamażą złe wrażenie włoskiego futbolu, jakie pozostawiła po sobie Roma. Z całym szacunkiem dla tego ostatniego zespołu, ale jeżeli chodzi o futbol na najwyższym europejskim poziomie, to piłkarze Milanu biją ich na głowię. Dzisiaj wyniki w stylu 7-1 można włożyć między baki, co nie znaczy, że w meczu tym nie padnie over.

Można niepokoić się istnym pogromem w formacji defensywnej Manchesteru ale nie zapominajmy, że ich siła opiera się głównie na ataku. Będący w świetnej formie Ronaldo, grający ostatnio ponadprzeciętnie Carrick, przeżywający drugą młodość Giggs, zawsze groźny Rooney czy niespełniony Alan Smith, to zawodnicy na których trzeba uważać zawsze i wszędzie. Myślę jednak, że dzisiaj staną naprzeciwko formacji obronnej, która nie padnie przed nimi na kolana tylko podejmie rzuconą rękawicę. Wydaj mi się, że kluczem będzie powstrzymanie przede wszystkim Ronaldo i Rooney'a - zadanie trudne dla większości obrońców na świecie ale nie dla obrońców Milanu ;\) Nesta "zaopiekuje się" napastnikiem o twarzy kryminalisty a Jankulovski do spółki z Gattuso zajmą się pięknym młodzianem rodem z Portugalii. Oczywiście to teoria ale jak najbardziej do zrealizowania w praktyce. Nie zapoinajmy, że drużyna z Mediolanu składa się w większości z piłkarzy, którzy grają ze sobą ładnych kilka lat i wszelkie założenie taktyczne są przez nich realizowane niemal bezbłędnie.

Ofensywa - można odnieść wrażenie, że atak Milanu = Kaka. W dużej mierze to prawda ale nie do końca. Oprócz niego świetnie radzi sobie ostatnio Clarence Seedorf, co udowodnił choćby w rewanżu z Bayernem. Poza tym jest Pirlo, potrafiący zagrać dokładną piłę na kilkadziesiąt metrów. Na szpicy Inzaghi. Szczerze przyznam, że nie przepadam za tym zawodnikiem ale trzeba mu oddać, że potrafi strzelić "z niczego" bramkę przesądzającą o losach meczu. Myślę, że ci piłkarze będą dzisiaj mieli sporo okazji do wykazania się w ofensywie, biorąc pod uwagę ubytki w obronie gospodarzy.

Wszystko co napisałem wydaje się takie oczywiste ale w przypadku tej klasy drużyn wytypowanie zwycięzcy, to jak wróżenie z fusów. Dlatego ja się nie podejmę tego zadania. Mam poprostu nadzieję, że zobaczymy w Teatrze Marzeń świetny spektakl zakończony zwycięstwem Diabłów, tych z Mediolanu oczywiście

pozdr.

Do góry
#1165694 - 25/04/2007 02:43 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Szewa]
Adizek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/06/2004
moze ktos podac cala kadre MU na ten mecz bo Bwin zaoferowal za ponizej 3 zmian w MU 1.75 wydaje mi sie ze skoro maja 12 zdolnych graczy do gry i nie zrobia tyle zmina

Do góry
#1165789 - 25/04/2007 02:57 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Adizek]
piwochlej Offline
... każdego piwa

Meldunek: 19/11/2004
Van der Sar, Evra, Heize, Brown, Ronaldo, Rooney, Giggs, Carrick, Scholes, O`Shea, Fletcher

W rezerwie: Kuszczak, Smith, Solskjear, Dong, Richardson, Eagles, Lee

za uefa.com

Do góry
#1165826 - 25/04/2007 03:10 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Adizek]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Originally Posted By: Adizek
moze ktos podac cala kadre MU na ten mecz bo Bwin zaoferowal za ponizej 3 zmian w MU 1.75 wydaje mi sie ze skoro maja 12 zdolnych graczy do gry i nie zrobia tyle zmina

Niezly bet.

Smith, Sollskjear i Richardson to jedyni zawodnicy, ktorzy swoim wejsciem nie obnizą poziomu graczy z pierwszej 11stki.

Biorąc pod uwage, ze to 3 zawodnicy o charakterystyce ofensywnej takie zmiany... przy .. powiedzmy "1X" sa malo prawdopodobne.

Jezeli Milan nie bedzie w tym meczu prowadzil, jezeli nie bedzie zadnej kontuzji... ani czerwonej kartki... to 2 zmiany to powinno być maksimum. \:\)

Fletcher na prawej obronie... niesamowite. Ciekawe czy kiedys w zyciu gral na tej pozycji.. przyklad Blaszczykowskiego w meczu z PAO pokazuje... ze mozna. Ciekawe którą stroną bedzie przeprowadzaną 80% ataków Milanu ?

Do góry
#1165866 - 25/04/2007 03:18 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Zabielany]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Hm, strona UEFA twierdzi że Fletcher gra na prawej pomocy. Man. Utd. gra trzema napastnikami (Rooney, Ronaldo, Giggs), 3 pomocnikami (Fletcher, Carrick i Scholes) oraz 4 obrońcami (O'shea, Brown, Heinze i Evra) ;\)

Do góry
#1165882 - 25/04/2007 03:26 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: pszek]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Gafa.

Zasugerowalem sie kolejnością nazwisk... i nie zauwazylem "oszeja" z przodu. \:\)

A propos meczu... dla podwyzszenia emocji zagralem sobie X do przerwy. @2.10.

Moim zdaniem w dwóch półfinalach padnie gdzies 1-2 bramki. ;\)

Do góry
#1165894 - 25/04/2007 03:35 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Zabielany]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Originally Posted By: Zabielany
Gafa.

Zasugerowalem sie kolejnością nazwisk... i nie zauwazylem "oszeja" z przodu. \:\)

A propos meczu... dla podwyzszenia emocji zagralem sobie X do przerwy. @2.10.

Moim zdaniem w dwóch półfinalach padnie gdzies 1-2 bramki. ;\)

Ja tam zagrałem over. Generalnie po zeszłorocznej fazie pucharowej byłem przekonany, że będzie dużo underów. Ale teraz widzę, że drużyny się lekko rozstrzelały i nie ma aż takiego reżimu na zero z tyłu i jeden z przodu. Kurs w miarę dobry, na Unibecie od niedzieli spadł z 2.4 na 2.25 (szkoda, że dopiero dzisiaj mi pieniądze wpłynęły), myślę że warto zagrać, ale tak bez szaleństw ;\)

Do góry
#1167004 - 25/04/2007 19:48 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: pszek]
mirekinter Offline
old hand

Meldunek: 10/06/2005
.....Chelsea-Liverpol 1...

Tak sié zastanawialem , kiedy ostatni raz niebiescy rozegrali spotkanie w którym pokazali piekná.szybko.bajeczná gre? Wychodzi na to ze bardzo dawno bo wszystkie ostatnie spotkania to mecze w ktorym sprzyjao im szczescie ale geniusz objawil ktorys z pilkarzy.Mecze z Porto.Watford.Walenica czy Blackburn to mecze w ktorych moze i pilkarze Chelsea byli lepsi ale sprzyajlo im przede wszystkim szczescie.Grajá dzis na zwyciestwo gospodarzy , licze wlasnie na takie przebudzenie, pokaz bajecznej gry i wielkich mozliwosci bo szczescie na Liverpol to za malo.
Analiza

Bramakrze . Cecg jest dla mnie najlpeszym bramkarzem na swiecie zatem cenie go wyzej od kazdego innego a juz napewno od Reiny.
Obrona - Carvalho, Terry.Diarra.Cole stanowiá dla mnie pewnieszjá formacje niz Finnan.Agger.Caraher.Aurelio , sá bardziej zwrotni , bardziej przydatni w ofensywie.
Pomoc - tutaj jestem pod wrazeniem tego co zrobil Brnitez. pomoc liverpoolu to najmocnieszja strona tego zespolu.W srodku swietni w odbiorze Xabi Alonso a przede wszystkim mascherano , ktory zaczol grac na miare swoich wielkich mozliowsci.Sissoko jest bardziej ofensywny ale bronic tez potrafi.Po bokach niezwykle waleczni i majcy swietny strzalRisse lub Garcia a przede wszsytkim Gerrard. Jezeli liverpooll zdominuje srodek pola bedzie to spory klopot dla londyczyków.Morunho stara sie kombinowac jak znalezsc miesjce w pomocy dla wszystkich swoich asów.Lamparda zabral na bok.Cole gra na drugim.srode dla Makelele i Mikela noi dla Mischy Ballacka.Jezeli zabraknie niemca to Lampard zagra pewnie w srodku a naprawym skrzydle Wright-Philips.Co by nie bylo pommoc Liverpolu lepsza a przede wszystkim bardziej zgrana i kazdy jej element wie co ma robic.
Atak- tutaj jest odrowtnie.Drogba i szeva to cwaniaki jakich malo, duzo biegajá walcza , potrafia naprawe wiele.Kaolu jest w takiej formie ze w kazdym momencie da dobra zmiane. Liverpool zagra pewnie z Crouch w skladzie ale jego atut numer 1 czyli gra glowa raczej nie zdziaal nic bo od czego jest Terry.Kuyt bedzie robil zamieszanie podobnie jak bellamy ale tez zostaná zatrzyamni.

Podsumujá . mecz wyrowany ale ja licze na przeblysk i piekna gre gospodarzy dlatego zagram ich wygraná , 1-0 a moze 3-1?????

Do góry
#1167684 - 25/04/2007 23:37 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: mirekinter]
ryzy9 Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2006
Chelsea - Liverpool
Mecz z pewnoscia bardzo dobry do obejrzenia,ale mam wrazenie,ze druzyna Beniteza przyjedzie zagrac w bardzo defensywnym stylu jak na Camp Nou i tym razem ze strony gosci znow zobaczymy tylko kilka atakow,glownie z kontr!
Po tym co zaobaczylem w spotkaniu z Newcastle to Chelsea za nic nie powinna wygrac dzis z duzo lepszym Liverpoolem, zero agresji i szybkosci u napastnikow The Blues, tyle ze teraz pytanie czy to byla oszczednosc sil przed dzisiejszym spotkaniem, czy zadyszka formy iu cos mi sie wydaje,ze to drugie,bo jak druzyna goniaca Man U nie potrafi zacisnac zebow i wykorzystac ich potkniecia na wlasnym stadionie,no ale coz... jedno jest pewne,ze dzisiejszy mecz bedzie zupelnie inny!
Moj glowny typ to: Ktora druzyna wykona wiecej rzutow roznych- Typ Chelsea @ 1,55
To gospodarze beda musieli atakowac w tym meczu i z pewnoscia czesciej beda goscic pod bramka Reiny niz The Reds u Cecha!
Ponadto sklanialbym sie ku under 2,5 gola mimo wszystko Liverpool bedzie sie umiejetnie bronil i nawet 0-0 ich powiino choc troszke usatysfakcjonowac

Do góry
#1168516 - 26/04/2007 02:54 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: ryzy9]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Chelsea - Liverpool
Wszystko wskazuje na wynik UNDER 2,5 ale mam jakas czutke na wynik 2-1 patrzac na statystyki miedzy tymi druzynami w Champions League to 4 mecze i 1 gol na dodatek gol którego w rzeczywistości nie bylo pamietny gol w półfinale który dal avans liverpoolowi mój typ --1 i dodam strzelec gola w meczu A Shevchenko

Do góry
#1168540 - 26/04/2007 03:01 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: ryzy9]
Landzaat Offline
veteran

Meldunek: 31/07/2006
Originally Posted By: ryzy9
Chelsea - Liverpool
Mecz z pewnoscia bardzo dobry do obejrzenia,ale mam wrazenie,ze druzyna Beniteza przyjedzie zagrac w bardzo defensywnym stylu jak na Camp Nou i tym razem ze strony gosci znow zobaczymy tylko kilka atakow,glownie z kontr!
Po tym co zaobaczylem w spotkaniu z Newcastle to Chelsea za nic nie powinna wygrac dzis z duzo lepszym Liverpoolem, zero agresji i szybkosci u napastnikow The Blues, tyle ze teraz pytanie czy to byla oszczednosc sil przed dzisiejszym spotkaniem, czy zadyszka formy iu cos mi sie wydaje,ze to drugie,bo jak druzyna goniaca Man U nie potrafi zacisnac zebow i wykorzystac ich potkniecia na wlasnym stadionie,no ale coz... jedno jest pewne,ze dzisiejszy mecz bedzie zupelnie inny!
Moj glowny typ to: Ktora druzyna wykona wiecej rzutow roznych- Typ Chelsea @ 1,55
To gospodarze beda musieli atakowac w tym meczu i z pewnoscia czesciej beda goscic pod bramka Reiny niz The Reds u Cecha!
Ponadto sklanialbym sie ku under 2,5 gola mimo wszystko Liverpool bedzie sie umiejetnie bronil i nawet 0-0 ich powiino choc troszke usatysfakcjonowac

No fajna analiza tylko szkoda, że grali na stadionie w Newcastle. Newcastle to nie jest żadna słaba drużyna, tylko nękani są przez plagę kontuzji. Wg mnie to jest tak samo jak z MU odpoczęli sobie w meczu ligowym i teraz pyk 2-0

Do góry
#1168606 - 26/04/2007 03:24 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Landzaat]
lepusti Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2006
co sadzicie o takim typie
calkowita suma spalonych w meczu ponizej 6,5 1,8 expekt
dla mnie to rozsadnie wyglada

Do góry
#1169142 - 26/04/2007 08:41 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: rene]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: rene

Nie sądzę, by ktoś w tym meczu mogł kogoś zaskoczyć. Mecze przebiegać będą podobnie jak dwa lata temu, czyli szachy i dbałość, by nie stracić bramki zwłaszcza u siebie.
Przy takiej "taktyce" więcej szans daję Chelsea, z uwagi na indywidualności.

Reasumując:
Moim faworytem jest Chelsea, a kurs mnie satysfakcjonuje
Mój typ: 1

Trafny typ, trafna ocena meczu
Drogba ograł Aggera jak chciał i ta akcja zadecydowała
Ale to co wcześniej zrobił Drogba woła o pomstę do nieba
Zamiast dograć piłkę do środka, podał bramkarzowi \:D

Mourinho - Benitez: 1

Chelsea jest już 1 nogą w finale, bo strzeli bramkę
Nie wiem, jak ale strzeli

Mecz nędza. Jedna bramka, 2-3 strzały i to wszystko
Dużo strat w środku ( 2-3 podania i strata - złe podanie lub złe przyjęcie )
Jak nie strata, to wrzutka na aferę \:D
"Wyrafinowana" taktyka
Czerwoni grali prawie wszystko do Zendena
Ten czasem ograł obrońcę, ale tylko dlatego, ze tem obrońca był cieńki \:D
Potem i tak następowala wrzutka w pole karne i... strata piłki
Niebiescy grali na Drogbę z kolei

Cieszy wygrana, ale widowisko
No cóż, niektórzy się podniecają

Do góry
#1169575 - 26/04/2007 18:38 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: rene]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Wczorajszy mecz był poprostu żenujący. Prawie zasypiałem... Na bosiku nic się nie działo !!! Szpaqu się oczywiście podniecał, ale czym, to nie wiem...

Jeżeli ktoś teraz napisze, że włoska piłka jest nudna, to go wyśmieję \:D

Wtorkowy mecz można było oglądać z zapartym tchem, obie drużyny stworzyły świetne widowisko. A wczoraj ? No właśnie, co było wczoraj ?

Jestem całym sercem za Milanem ale nawet jak odpadną, to woałbym żeby to MU wygrało LM.

Do góry
#1180618 - 30/04/2007 23:40 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: Szewa]
rene Offline
Pooh-Bah

Rewanże

Wtorek 1 maja 20.45
Liverpool - Chelsea 2.45 3.00 3.00

Środa 2 maja 20.45
AC Milan - Manchester Utd 2.15 3.20 3.40

Do góry
#1180643 - 30/04/2007 23:48 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: rene]
rene Offline
Pooh-Bah

Nad pierwszym meczem nie będę się rozpisywać, bo w sumie nie ma nad czym. Spodziewam się równie nudnego spotkania jak pierwsze...
Z dwumeczu zwycięsko powinni wyjść niebiescy. Kluczem będzie bramka strzelona na wyjeździe. Nie wiem, jak Chelsea ją strzeli, ale strzeli, bo taką bramkę trzeba strzelić nawet jajami - jak mówi Wojtek Kowalczyk \:D
Słowa Portugalczyka skierowane do Beniteza powinny się sprawdzić
Gdybym ja w ciągu trzech lat nie zdobył żadnego mistrzowskiego tytułu, dawno wyleciałbym z pracy

Moje typy:
Chelsea strzeli @1.40
Awans Chelsea

Do góry
#1180784 - 01/05/2007 00:27 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: rene]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Tylko trzeba najpierw mieć te jaja \:p

Moim zdaniem granie na Czelsi strzeli to jest samobójstwo!!
L'pool u siebie traci bardzo mało bramek w lidze stracil ich tylko 5!! W LM też u siebie tylko jeden piłkarz z ekipy przyjezdnej potrafił strzelić bramkę - Hakan Sukur. Każdy wie jakie to są pasjonujące pojedynki pomiedzy The Reds a Czelsi i jak dla mnie najlepszym zagraniem jest dokąłdy wynik 0-0, ktory także daje awans ekipie Murinio i w tym przypadku się z Toba zgodze, gdyż większą szanse na awans moim zdaniem mają własnie Londyńczycy. W ostatnio spotkaniach w LM pomiędzy tymi druzynami padło, znacz się padł jeden gol, którego tak naprawdę nie było, dlatego limir snajperzy już wczerapali.
Mój typ: 0-0

Do góry
#1181561 - 01/05/2007 03:05 Re: Od 1/4 do wielkiego finalu Ligi MIstrzow! [Re: drfocus]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: drfocus
Tylko trzeba najpierw mieć te jaja \:p

Moim zdaniem granie na Czelsi strzeli to jest samobójstwo!!
L'pool u siebie traci bardzo mało bramek w lidze stracil ich tylko 5!! W LM też u siebie tylko jeden piłkarz z ekipy przyjezdnej potrafił strzelić bramkę - Hakan Sukur. Każdy wie jakie to są pasjonujące pojedynki pomiedzy The Reds a Czelsi...

W LM bramkę czerwonym strzelił jeszcze Eidur z Gudjohnsenów, więcej nie sprawdzałem, moze jeszcze by ktoś się znalazł

Moim zdaniem to nie jest samobójstwo, tylko pewniak \:D
L'pool żyje tym meczem, specjalnie się do niego przygotowuje, bo to dla nich jedyna szansa, by zachować twarz
Inaczej podzielą los Arsenalu, a Sir Mourinho będzie się śmiać
W takim przypadku, gdy wszystko jest zaplanowane, zazwyczaj plany biorą w łeb
Ja jestem pewien, że Czelsi strzeli
Jakąś szmatę, ktos będzie miał dzień konia - nie wiem
Ale wpadnie na bank

A posjonujace pojedynki to są dla wyspiarzy
Dla mnie nędzna kopanina
Więcej emocji i ładnej piłki obiecuję sobie po meczu Groclin - Korona \:D

Do góry
Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  Akhu, Biszop