Cze załoga
Wiem że kolejka dopiero w sobote ale kilka kursów zwróciło moją uwagę:
620 1 16:00 Airdrie - Partick 2.30 3.00 2.80
Pojedynek gigantów 1 ligi,ale Airdrie w lepszej formie.1 na 60%,ale nie gram tego w realu,bo Partick też jest mocny,ale ostatnio brak mu skuteczności,poza tym bramkarz w poprzednim meczu popełnił kilka błędów.
621 1 16:00 Arbroath - St.Mirren 2.70 3.00 2.40
St.Mirren ostatnio nie zachwycił,po serii ładnych zwycięstw przyszła kolej na porażkę ze słabym Ayr na 3 min przed końcem stracili bramke mimo że w pierwszej połowie przeważali,ale skuteczność mają do bani i myśle że nie poprawią celowników na trudnym terenie Arbroath.Poza tym jak Arbroath miało remis w poprzedniej kolejce u siebie więc ten wynik wykluczam jako że średnia remisów w tej lidze to tylko ok 23%-24%.Co najmniej 50% dla Arbroath.
622 1 16:00 Ayr - Inverness 2.40 3.00 2.70
Jak widać gdy Ayr chce to może.Posada ich menegera w poprzednim meczu była zagrożona, a "skromne" 0:1 z b.dobrym zespołem St.Mirren uratowała mu dupsko.Myśle że więcej niż 50% dla Ayr,tym bardziej że Inverness specjalnie nie zachwyca
623 2 16:00 Raith - Clyde 2.00 3.00 3.35
Zupełnie nie rozumiem kursów.Clyde ostatnio rewelacyjne występy
okonał kolejno lidera na wyjeździe(1:2) i ... lidera u siebie(3:1).Myśle że Clyde miał pecha na początku rozgrywek,brak zgrania albo kontuzje(zresztą trenerzy w szkocji mówią otwarcie że pozycja w tabeli tego zespołu nie odzwierciedla jego faktycznych możliwościo), a po tym co pokazuje teraz daje mu ponad 50% szans na zwycięstwo z Raith:słabą drużyną,remis z Arbroath udało im się uratować tylko dzięki rzutowi karnemu,a potem mieli dużo szczęścia.
Ten mecz (za taką stawkę) będzie moją niespodzianką na ten tydzień
!
... typy pewnie ulegną mutacji,ze względu na składy,kartki itp itd.Wszystko uwzględnie,gdy tylko będe miał takie info,w piątek wieczorem ,albo w sobote rano.
Cze.