#1102445 - 02/04/2007 16:30
Re: Rozrywka - Taniec z Gwiazdami *DELETED*
[Re: wtapiacz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1102451 - 02/04/2007 16:32
[Re: Siemers]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1102452 - 02/04/2007 16:33
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1103606 - 03/04/2007 01:54
Re: Rozrywka - Taniec z Gwiazdami
[Re: wtapiacz]
|
old hand
Meldunek: 04/07/2004
|
Reaktywuję temat Ja nie oglądam ale babcia mówi że Unibet pogięło : Omena Mensah i Rafał Maserak - Ivan Komarenko i Blanka Winiarska - kto pozostanie dłużej w programie 1.45 - 2.40 High stake na Ivana, tak mówi babcia, ale czy jej zaufać ???? W tej chwili jest już 1.6-2.05. Biorąc pod uwagę kto lepiej się prezentuje się na parkiecie to z pewnością kursy powinny być ustawione odwrotnie. Omena i Maserak mogą głównie liczyć na głosy widzów (on znany tancerz, ona ma duży biust ). Poza tym Omena jest z tvn (tak jak Oliver Janiak, który kiedyś wygrał). Tanecznie lepiej prezentuje się Ivan i Blanka. Z pewnością Ivana też ma swoje rzesze fanów i w tym pojedynku napewno nie jest na straconej pozycji. Kurs 2.05 jest do wzięcia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1191485 - 04/05/2007 06:33
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
|
Ja nawet troche kalkulowalem w tym tancu z gwiazdami wiec moge smialo powiedziec, ze to loteria. Zgadzam sie co do tego ze Tyniec dostanie napewno wiecej punktow od jury i to jest 100% pewne - czyli zdobedzie 2 pkt od jury a Ivan bedzie mial 1 pkt ... pytanie teraz na kogo zaglosuja telewidzowie - bo o to sie rozchodzi!!! Jesli Ivan dostanie wiecej glosow od Tynca to lacznie (jury + widzowie) bedzie mial 3 pkt i Tyniec 3 pkt a w przypadku remisu decyduja glosy widzow. Nie jest to zbyt klarowne z tym Tyncem - wezmy chociazby sytuacje z polfinalu - kursy przedstawialy sie mniej wiecej tak: Kto lepszy: Tyniec-Ivan 1,35-nie pamietam Tusk-Ivan 1,45-nie pamietam Kto odpadnie: Ivan 1,45, Tusk 2,25, Tyniec 3,35 Kalkulujac na podstawie wczesniejszych odcinkow powinna przejsc Tuskowa (zawsze dostawala praktycznie najwiecej glosow od widzow) no i Tyniec bo najlepiej tanczy a i widzowie go lubia !!! Do Ivana przyjechala jednak matulka z dalekiej syberii, jechala 5 dni pociagiem i pare godzin samolotem - pokazali to w TV, to jak przyleciala na lotnisko, jak ja Ivan odbieral ... jeszcze pod publiczke po pierwszym tancu Ivan podszedl do niej na widownie, ukleknal i dal jej kwiatka a ta sie poplakala -> widzowie to kupili i to Ivan dostal najwiecej glosow od telewidzow i zajal pierwsze miejsce. Co ciekawe Tuskowa dostala najmniej punktow od widzow mimo ze we wszystkich poprzednich odcinkach dostawala zawsze - podkreslam zawsze najwiecej glosow!!! Tyniec jest poza konkurencja Ivana - nie zdziwie sie jak w obu tancach dostanie same "10" jednak czy widzowie tez na niego zaglosuja ??? Nie zawsze wygrywa ten kto na to zwyciestwo zasluguje ... a Ivan ma taka kanciata morde, wyglad downa, ze przecietnemu telewidzowi moze sie go zrobic zal Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1794154 - 20/11/2007 18:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Nikt o obecnej edycji nic nie pisal, szkoda Przed nami final a w nim: stczkowska-guzik. Osobiscie przed niedziela, gdy byly jeszcze 3 pary, postawilem na zwycieztwo steczkowskiej po kursie 1.80, teraz jest 1.25. Jednak wydawalo mi sie, ze to damiecki, ktory tanczyl swietnie, przejdzie do finalu. Nie powinienem nic podejrzewac, no ale nie moge oprzec sie wrazeniu ze wyniki sa z gory ustalone i tvn probuje wypromowac swoja gwiazdeczke guzikowa w tej chwili mam metlik w glowie. Steczkowska niby powinna wygrac bez problemow, ale Guzik ze swoimi maloletnimi fankami z duza iloscia kasy na smsy na nia nie jest bez szans probuje tu juz nie dopuszczac do glowy zadnych numerow ze strony tvn, w koncu to juz final i jesli wygralaby Guzik, bylby to niemaly skandal. Wiec wydaje mi sie, ze mimo iz kurs jest maly, to i tak Steczkowska po 1.25 jest do wziecia
|
Do góry
|
|
|
|
#2358193 - 21/05/2008 22:50
[Re: VanTheMan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
2.35 na Pudziana w finale.. w betako Ostatnio byl zagrozony, czyli ta Walach miala najwiecej glosow, zgadza sie ? Ja nawet nie wiem kim ta Walach jest, ale wiem, że Pudzian ma tylu zwolennikow, ze powalczy jak nic. Spokojnie daje mu 50%, jak nie wiecej. W unibecie tylko @2.00. Taniec tu ma minimalne znaczenie. Walach pewnie wykreci 78 w dwoch tancach a Pudzian z kolo 70. A kogo to obchodzi ? Popytać mamy, babcie i
|
Do góry
|
|
|
|
#2358919 - 22/05/2008 02:47
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Zaraz, zaraz... Czy w TzG zawsze wygrywał taniec? Sięgnij pamięcią do ostatniej edycji, kiedy to wygrała Anna "kloc" Guzik... Wtedy było może trochę inaczej, bo jej rywalka (Steczkowska) była zbyt pewna siebie... Walachowa wydaję się być bardziej skromna i to jest jej szansa. Pudzian ma jednak inne +. Pierwszy to ogromna popularność i sympatia widzów, drugi partnerka- Soszyńska-Michno to bardzo ładne dziewcze (chociaż na poniższej fotce średniawka ) Jak dla mnie NO BET
|
Do góry
|
|
|
|
#2359988 - 22/05/2008 18:55
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
Wygra Walach, zgadzam sie z PioKingiem co do odpadniecia Arciuch... nikt by nie ogladal takiego finalu a tak kazdy ebdzie ciekawy czy Pudzian wygra... przy Arciuch zapewne tvn zrobil walek tak jak i ostatnio w milionerach :)teraz zadnego walka nie bedzie i wygra zasluzenie Walach tanczy ona 100x lepiej od Pudziana..wygra Pudzian bedzie tylko smiech.... dlatego zapewne na tvn podadza ze niewielka roznica ale wygrala Walach kursy 1.6-1.7 bralbym z pocalowaniem
|
Do góry
|
|
|
|
|
|