[QUOTE]Oryginalnie wysłał Deszcz:
[qb] [QUOTE][qb]Oryginalnie wysłał nathan:
Wrzucilem przez jakies niedopatrzenie (!) dwa razy jeden mecz na kuponie i chciałbym anulować ten kupon. Chodzi o pozycję 436. Mecze są w trakcie. To, że kupon się nie liczy to napewno, ale czy mogę zamiast niego wysłać inny? Deszczu proszę o odpowiedź. Z góry dziekuję i przepraszam za moje gapiostwo.

[/qb][/QUOTE]Według mnie kupon wysłany przez Ciebie jest przegrany, czyli -200. Prawda, że podałeś 2 razy te same mecze, ale zorientowałeś się kiedy spotkania już się kończyły, a wyniki były niekorzystne, więc chciałeś unieważnić kupon, żeby nie mieć -200. Co by było jakby spotkania Ci weszły? Chciałbyś, żeby zaliczyć kupon, oczywiście po odjęciu tych podwójnych meczów.
Proponuję jednak skontaktować się z
saba, bo On ciągle ma tu najwięcej do powiedzenia.
Moje zdanie znasz
pozdrowko[/qb][/QUOTE]Popieram odpowiedż Deszcza, Nathan zastosuj się do jego odpowiedzi.
P.S
Panowie, wszystkie kontrowersyjne sprawy na które dał już odpowiedż Deszcz są równoznaczne z tym, że tak musicie zrobić.
Deszcz w tym momencie bardziej tu pilnuje ładu niż ja i jego zdania ja nie będę zmieniał.
Dzięki Deszcz za pomoc i wszystkie swoje interwencje w TT uważaj za ważne bez czekania na moje zdanie.