Kurde, ale nie z moimi oczekiwaniami
Dobra, na jutro naprawdę ciekawe... spotkania, do końca 2 kolejki do końca sezonu zasadniczego...
Tak krótko i na temat spróbuję...
Resovia v
Jastrzębie 2 @ 1.55
Jastrzębski pod wodzą nowego szkoleniowca,
Totolo gra od spotkania w Kędzierzynie naprawdę bardzo solidnie i widać.. jakby nowy duch wstąpił w drużynę...
Jutro bardzo ciekawe spotkanie w Rzeszowie i to jak na razie z najtrudniejszych wyzwań przed włoskim szkoleniowcem... bo drużyny z Kędzierzyna, Wrocławia czy też z Warszawy...to nazwać aż taaakimi nie możemy...
Mnie osobiście Rzeszów nigdy nie przekonywał swoją grą.. i jakoś chyba nigdy nie będę miał do nich zaufania... Dla mnie to bardzo dziwna drużyna i zdania tego nie zmienię, chyba że zdobędą w tym sezonie medal, ale tak się nie stanie...
Niektórzy chyba pamiętają porażkę Jastrzębia z Resovią (0-3) nie zagrał wtedy bodajże Szymański... było to na pewno spore osłabienie drużyny `jeszcze` wtedy Boska...
Jutro myślę że Trąby się zrewanżują, Rzeszowianom, którzy ponoć jak powtarza to w kółko trener Such - przygotowują się już do PO
...
Jak dla mnie można grać
Jastrzębie po @1.55 (
Bwin) oraz spróbować 'komplet pkt' czyli -1.5 po ~@1.85
Mostostal v
Skra 2 @1.15
Kurs może nie zachwyca... ale jaki inny może być? Trener Bełchotwa również jak Such powtarza że drużyna może czuć zmęcznie itd.. bo przygotowanie do PO - rozpoczęte... ALE, jeżeli to jest zmęcznie Skry, a szczególnie
Wlazłego, który to co robił w sobotę z Resovią, to sorry... ale naprawdę...
Mosto? No na pewno powalczy... ale tylko na to będzie ich stać... na 'walkę' bo żeby myśleć tutaj o wygranej...
Warszawa v
Częstochowa 2 @ 1.50
Iiii.. tutaj moim zdaniem najciekawsze spotkanie jutrzejszej PLS..
Mecz rozpoczyną się o 20 i właśnie chyba tylko ze względu na stację PS, o tej się rozpoczyna... bo wypadałoby tutaj rozegrać wszystkie spotkania o tej samej godzinie...
Jeżeli jutro Bydgoszcz pokona zespół Radomia, wówczas przeskakuje Warszawę i jest na 8 - premiowanym miejscem PO...
I wtedy wiedzą o tym również siatkarze Politechniki...
Ale to dla mnie takie pieprzenie [za przeproszeniem] ...
Częstochowa po ostatnich kompromitujących porażkach, bo taaaki zespół po prostu nie może sobie pozwalać na takie porażki... Jutro jak na moje.. wygrywa spotkanie i chociaż troszkę odbije sobie ostatnie porażki...
___
Bardzo miło że PS, przygotował aż 2 spotkania...
18:00 Rzeszów
20:00 Warszawa
Więc naprawdę będzie ciekawie...
Powodzenia