to pomoz jej sie odstresowac przed matura
zeby Ci dokladnie pomoc musisz mi troche powiedziec co lubi itp...dla dziewczyn licza sie zwykle rzeczy takie jak np kwiaty bez okazji...mala rzecz,a cieszy

przy tej okazji mozesz wykorzystac jeden z moich 'patentow'

np.
'na zlamana reke' umawiasz sie z dziewczyna zakladasz kurtke lub bluze z suwakiem. Jedna reke skladasz tak jakby byla zlamana...Ona na bank zapyta sie co sie stalo...wiec wymyslasz piekna historie - w zaleznosci od Twojej inwencji tworczej

po czym wybieracie sie do jakiegos lokalu. Udajesz,ze nie mozesz poradzic sobie jedna reka z suwakiem,wiec prosisz ja o pomoc...ona rozsuwa kurtke...i znajduje kwiatek - zaskocznie murowane

inna akcje mozesz zaczac jak idzie rano do szkoly...bedziesz potrzebowal kilku kumpli. Kazdemu z nich dajesz kwiatek, ktory nastepnie przekazuja wybrance...ale po kolei. Kazdy kwiatek powinien zawierac liscik np z jakims fragmentem wiersza...cala akcja wyglada nastepujaco: jeden kwiatek dostaje tuz po wyjsciu z domu, nastepny przed szkola, trzeci moze czekac np w sali gdzie ma lekcje...wazne,zeby 'kurierzy' nic nie mowili wreczajac kwiatek...ilosc kwiatkow zalezy od kumpli/budzetu

dajac przed ostatniego...mozesz napisac miejsce spotkania/ lub jakies zaproszenie np. na kolacje. Mozesz tez wybrac wersje hardcore...ale to pozniej,bo nie wiem czy o to Ci chodzilo...bo odpowiedzialem troche dookola,zebym mogl Ci pomoc zaplanowac wypad musze cos wiedziec cos wiecej,a pomyslow nie zabraknie

Pzdr!