nie wiem jak jest teraz ale jeszcze kilka lat temu ajent TM musiał wpłacać na konto centrali utarg dwa razy w tygodniu..oraz nadwyżki ponad jakąś kwotę chyba 1000 czy cos koło tego
co jest właśnie bzdurą bo jak chce się puścic kupon to trzeba mieć cała gotówkę a jak się chce wypłacić to trzeba czekać
inne ziemniaki robią trochę inaczej chyba
STS i Profek z góry wie ile następnego dnia będzie miał wypłat i z reguły tyle kasy jest przygotowane a jak nie to kurier dowiezie
tu w kasie powinno być bez przerwy kilka tysięcy bo przecież szczycą się tym że można wypłacić w dowolnym punkcie...
a co do poniedziałków - to wiadomo że w poniedziałek jest mała oferta ale wiadomo też że po weekendzie jest najwięcej wygranych
a zarządzanie TM to już zupełnie historia jak z bajki
pamiętam sytuację przychodzi koleś trafił "13" ale że była łatwa kolejka to do wypłaty miał raptem koło 500 zeta..oczywiście w kasie pusto..przyszedł na drugi dzień dalej pusto bo obrót w poniedziałek był 30 PLN
w***ł się więc przy nim dzwonię na hotlajn i pytam co ma zrobić - odpowiedz prosta:) "powiedz mu ze mamy 60 dni na wypłatę"
neich sobie robią co chcą moja noga tam juz nei postanie a trochę pracy im poświęciłem...