#1038242 - 11/03/2007 21:17
Znaczki
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2005
|
Dzis znalazlem kalser ze znaczkami. Jest ich ok. 200. Sa one cos warte? Ja sie na tym wogole nie znam. [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL] [URL=www.fotosik.pl]  [/URL]
|
Do góry
|
|
|
|
#1038706 - 11/03/2007 23:08
Re: Znaczki
[Re: raiders_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Wartosc znaczka nie o kresla sie po tym czy jest on podsteplowany czy nie . Tylko po tym z jakiego on okresu pochodzi w jakim stanie jest jaka ilosc danego znaczka wyla wypuszczoan na rynek itp kiedys cos ogladalem o polskich znaczkach powojennych , ze generalnie one nigdy nie bea nic warte bo to totalne masowki były , ale te co ma Chelsea_fan to chyba ciekawe bo w obiegu powszechym nie smigaly chyba . a te nasze z okrsu PRL to chyba za cały zeszyt (bo tak to sie rocznikow chyba nazywalo jakos) to mozna sie co najwyzej napic ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1039404 - 12/03/2007 11:59
[Re: mateusz2201]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Mój tato kolekcjonuje od 20 lat znaczki, jest w tym całym kole filatelistycznym i już nieżła kolekkcja się nazbierała. Jeszcze dziadek przekazał mu tak z 10 klaserów, które zbierał przez 25 lat. No i tata mówi, że jest too na czarną godzinę. Tak jak pisalem na pierwszej stronie, moje znaczki tez zbieral ojciec, czesc nawet dziadek, wiec niektore maja po 50 lat, a mimo tego w "skupie" goscio wogole nie byl tym zainteresowany. Trzeba miec naprawde niezle perelki zeby ktos kupil
|
Do góry
|
|
|
|
#1039456 - 12/03/2007 12:49
[Re: Logan]
|
Impossible is nothing
Meldunek: 02/10/2005
|
Mój tato kolekcjonuje od 20 lat znaczki, jest w tym całym kole filatelistycznym i już nieżła kolekkcja się nazbierała. Jeszcze dziadek przekazał mu tak z 10 klaserów, które zbierał przez 25 lat. No i tata mówi, że jest too na czarną godzinę. Tak jak pisalem na pierwszej stronie, moje znaczki tez zbieral ojciec, czesc nawet dziadek, wiec niektore maja po 50 lat, a mimo tego w "skupie" goscio wogole nie byl tym zainteresowany. Trzeba miec naprawde niezle perelki zeby ktos kupil Szczerze nie spotkałem się z taką sytuacją, kupujący musi mieć niezłego bzika na punkcie znaczkow, ale jednak znajduja sie tacy chętni na kupno.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|