[QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał :
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Dzieki za opissanie swego poranka, aler nastepnym razem nie używaj tak okrutnych epitetów

al: , na twoje pytanie odpowieadam:
rzuc sie pod pociągm, ale przedtem podetnij sobvie rzyły.........idioto

iwo: [/qb][/QUOTE]ps.żyły....bałwanie....

[/qb][/QUOTE]hehe nie dosc ze kretyn to na dodatek dyslektyk

[/qb][/QUOTE]Bym coś napisał, ale szkoda mi atramentu na takiego idiote jak Ty, który , cytuje:
"udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum..."

al: