Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#102587 - 18/08/2004 03:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

NAJLEPSIEJSIEJSZA KNAJPA W CZESTOCHOWIE, JAK POJECHAŁEM NA PIELGRZYMKĘ TO SPEDZIŁEM TAM CAŁY DZIEŃ

Złoty Róg
Częstochowa, wejście od strony "kwadrartów" oraz z Megasamu.
jabole online
Ceny piwa lanego:
Kmicic 0,5l - 2,70zł
Okocim Premium 0,5l - 3,30zł
Królewskie 0,5l - 3,00zł
Brackie 0,5l - 3,00zł
BG 0,5l - 2,50zł
Tyskie 0,5l - 2,70zł
jabole online
Ceny piwa w butelce:
Okocim Mocne - 4,20zł
Tyskie - 3,90zł
Kaper - 4,40zł
W barze naliczyłem ponad 20 marek piwa, nie chciało mi się spisywać wszystkich cen. Duży plus za tak bogaty asortyment!
jabole online
Żarcie:
Golonka - 100g 3,50zł.
Pierogi z mięsem (lub kapustą i grzybami) - 250g 3,30zł.
Barszczyk z uszkami - 1,70zł.
Flaczki - 2,80zł.
Fasolka po bretońsku - 100g 2,20zł.
Bigos - 2,00zł.
Kotlet schabowy - 3,70zł.
Kotlet mielony - 100g 3,00zł.
Hot-dog - 2,50zł.
Bułka - 0,40zł.
Kawa - 1,90zł.
Herbata - 1,20zł.
Również duży plus za bogaty wybór posiłków!

Mój towarzysz testów (Van Zan) pokusił się o spożycie posiłku w tymże lokalu.
jabole online
Wystrój 6/10
Zajebiste niebieskie krzesełka i stoliki z dziurawymi serwetkami od fajek. Wlokalu jest telewizor, co jest miłym zaskoczeniem. Również atrakcja z czasów późnego rokokoko: wisi sobie róg, częściowo pozłacany (ma to chyba coś wspólnego z nazwą baru).
jabole online
Klimat 10/10
Dla chcących cofnąć się w czasie o 20 lat to wymarzone miejsce na piweczko. Niezbyt czyste kufelki na piwo, pełno żuli, tandetny wystrój jak z lat 80. Czasami ktoś puści pawia... Ogólnie bardzo interesująco. jabole online
Obsługa 7/10
Pani barmanka trochę taka dziwna.. No nie wiem, jak ktoś tam pójdzie to sam zobaczy...
jabole online
Kibel
MINUS! Kibla w barze nie ma! Trzeba iść do kibla megasamowego i uiścić haracz w wysokości 50gr (dla klientów baru 50% zniżki, reszta płaci 1zł).
jabole online
Uwagi końcowe
No knajpa jest jak najbardziej do polecenia. W Częstochowie, a może i w Polsce długo by takiej szukać. Niepowtarzalny klimat, około 65-letni wykidajło, kibel płatny, serwetki poprzepalane petami, brudne kufle, pełno żuli, a co jest najgorsze to jeszcze wisi krzyż (co obniża ogólną ocenę o 2 punkty). jabole online

OCENA KOŃCOWA: 7/10

za przeprowadzenie ankiety dziekuję dla panów z jabole0 iwo: nline

Do góry
Bonus: Unibet
#102588 - 18/08/2004 03:10 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error:
[qb]Koleś ..... napisz po prostu co palisz, myślę że niektórych tutaj to zainteresuje ...

<small>[ 17-08-2004, 23:08: Wiadomość edytowana przez: [T]-error ]</small>[/qb][/QUOTE]Palę papierosy "primki" bo są natansiejsiejsze ze wszystkich dostepnych na rynku, znaczy na placyku, bo papieroski kupuję od pań Rosjanek, za grosze, dosłownie, bo kosztują 80 groszy, ale nie mają filtera al:

Do góry
#102589 - 18/08/2004 03:12 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw:

Do góry
#102590 - 18/08/2004 03:34 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb]A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw: [/qb][/QUOTE]głupa iwo:

Do góry
#102591 - 18/08/2004 03:37 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb]A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw: [/qb][/QUOTE]głupa iwo: [/qb][/QUOTE]Nigdy nie paliłem trzeba bedzie spróbować
al: iwo: :5gw:

Do góry
#102592 - 18/08/2004 03:52 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
nie no umarłem

co za koles

Do góry
#102593 - 18/08/2004 03:53 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Idę już spać, bo jest już prawie 24.00, czyli północ i tzreba isć spać bo jak sie nie pojdzie spać to sie bedzie zmeczonym i bedzie sie spało w dzień a w dzien sie nie spi, chyba że sie pójdzie późno spac , to trzeba wtedy spać w dzień rzeby nie być żmęczonym,dlatego już ide spać, chciałem jeszcze napoisać, że jstem bardzo zadowolony z tego że jeste dzień i noc, bo gdyby nie było nocy , to by było nudno, bo by nie było wieczorynki, i gwiazdków, i innych nocnych rzeczy, a jak by była sama noc to też ny było nudno bo by nie było teletubiśków tylko same wieczorynki, i trzeba by było palić cały czas światełko, żeby nie było ciemno , dlatego myślę że nie powienno sie likwidować ani nocy , ani dnia, bo jak sie zlikwiduje i noc i dzień to wtedy nie bedzie niczego, i nie bedzie ani teletubiśków, ani wieczorynki, i nawet nie bedzie , wogole niczego nie bedzie, albo wszystkiego nie bedzie, dlatego idę już spać ,

Dobranoc

Do góry
#102594 - 19/08/2004 00:57 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Tak sobie siedzę patzrę przez okienka, a tam pada deszcze, i pada i pada, a ja sie nie przejmuję , bo właczam lampkę i u mnie świeci słoneczko, o Polska 5-1 przegrała hehe, to też dobrze bo zawsze mogło być 6-1, albo 10-0, i wtedy byłoby jeszcze gorzej niż teraz jest, bo jak jest 5-1 to jest lepiej niż jak jest 10-0,a tak wogóle to chciałem podziękować jeszcze Pani Otylii za złoty medał, bo nikt inny pewnie jak narazie niezdobędzie żadnego medalu, i dlatego jestem szczęśliwy że mamy złoty medal, nawet jak pada deszxcze, a deszcze jest też dobry, bo np, jak taki deszcz spadnie na pustyni Sahara, to wtedy tam by sie wszyscy cieszyli, albo i nie, bo tam nikogo nie ma, tylko piasek i i ,,,,,,,,kaktusy, a kaktusy też są dobre, bo są smaczne i zdrowe, nie tak zdrowe jak kiełbaska ze śmietanką ale też są dobre,,,,,,,,,

al: ide po zapalniczke

Do góry
#102595 - 19/08/2004 01:03 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Idę już spać, chciałem powiedzieć dobranoc, bo dobranocv to znaczy że życz ę wam aby ta noc była dobra a nie zła, vbo jak jest źle to jest nie dobrze, a jak jest dobrze to jest dobrze , czy jakoś tak, już sam nie pamiętam...... al: iwo:

Do góry
#102596 - 19/08/2004 01:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Albo nie nie idę spać :rolleyes: al: iwo:

Do góry
#102597 - 19/08/2004 01:50 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Teraz to naprawdę ide spać

Dobranoć wszystkim tym ktorzy mnie szanują
( nie ma takich) i tym którzy mnie nie nawidzą (na palcach nie zliczę)

iwo: dla wszystkich
:5gw: :5gw: :5gw:

Do góry
#102598 - 19/08/2004 02:38 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _muppet_:
[qb]nie no umarłem

co za koles [/qb][/QUOTE]popieram

Do góry
#102599 - 19/08/2004 17:32 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????

Do góry
#102600 - 19/08/2004 19:46 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
mnie to interesuje

Do góry
#102601 - 20/08/2004 00:28 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj:
[qb]czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????[/qb][/QUOTE]Mnie też interesuję cz idę spać czy nie. Bo jak idę spać to mnie nie ma , a jak nie idę to jestem, dlatego jak idę spac to piszę że mnie nie będzie bo bee spać, to znaczy będę fizycznie ale nie będzie mnie na forum, czy jakoś tak, chciałem jeszcze powiedzieć że teraz nie idę spać...........
iwo: :5gw:

Do góry
#102602 - 20/08/2004 00:32 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Zyd

Do sklepu właśnie udać się chciałem
Bo już dawno „bronka” nie miałem.
Po wyjściu przed blok zrobiło mi się wstyd,
Obok mojego auta stał chamski żyd.
Co taki pejs tu robi – pomyślałem,
I na dzień dobry mu z łokcia w ryj wyjechałem.
Po czym bagażnik otworzyłem
I żyda tam wrzuciłem.
Ale się rzucał skubany
Więc mu zadałem lewarkiem rany
Judasz już się nie ruszał
Ale nie uciekła z niego dusza.
Postanowiłem się nie bać
I w lesie dziada zagrzebać
Wywaliłem go na leśną polanę
I śrubokrętem zadałem kolejną ranę.
Chciałem go powiesić, leczy było to pomysł fatalny
Postanowiłem, że będę oryginalny.
Z kieszeni wyciągnąłem lupę
I zacząłem przypalać mu dupę.
Jednak wkurzyło mnie żydzisko
I zrobiłem sobie z niego palenisko
Żyd przygasł, nadchodziła nocka
Więc na zwłoki zrobiłem klocka…
…gdy oglądałem ranne wiadomości
Dowiedziałem się, że odnaleźli żyda kości
Mówiono, że z żydem dobrze się stało
Bo już wiele osób wyrwać go chciało
Lecz ja zaszczyt ich wyręczyć miałem
I jeszcze nagrodę za rzeź dostałem.

CHORA POEZJA

Do góry
#102603 - 20/08/2004 00:34 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj:
[qb]czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????[/qb][/QUOTE]A KTO POWIEDZIAŁ , ŻE JA WOGÓLE MYŚLE
iwo: :5gw:

Do góry
#102604 - 20/08/2004 01:24 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
luk4sz_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE]

Do góry
#102605 - 20/08/2004 03:22 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
ręce opadają...

Do góry
#102606 - 20/08/2004 23:20 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał :
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Dzieki za opissanie swego poranka, aler nastepnym razem nie używaj tak okrutnych epitetów al: , na twoje pytanie odpowieadam:
rzuc sie pod pociągm, ale przedtem podetnij sobvie rzyły.........idioto
iwo:

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08