#102567 - 17/08/2004 20:28
wiadomości sportowe i nie tylko ;)
|
Anonymous
Unregistered
|
Załozyłem ten temat aby,prezentować tu wiadomości sportowe i nie tylko  , żywię tylko nadzieję, że Moderatorzy nie zamkną go tak szybko jak innych (zauważcie, że Moderatorzy napisałem z dużej litery, co wyraża mój szacunek do tych osób  al: ) ............................................. :5gw: :5gw: :5gw: :5gw: :5gw: :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#102568 - 17/08/2004 20:30
Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
|
Anonymous
Unregistered
|
Pierwsza wiadomośc będzie o naszym kochanym Robercie Krawczyku , ktorego zwyciężył jakis tam Ukraińczyk, na 1 sekundę przed końcem walki, dziadźko stary , jak on mógł, a już myślałem że będzie pierwszy finał dla Polski w konkurencji 1x1, a tu taki Ukrainiec pokrzyrzował me plany, łajza........Cóż poczekam na Polską reprezentację z Grecją, i na Panią Otylię Jędrzejczak  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#102569 - 17/08/2004 20:35
|
Anonymous
Unregistered
|
ps. Nie wiecie jak wstawiać obrazki do wiadomości Z góry dzieki  iwo: :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#102570 - 17/08/2004 20:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu. EOT 
|
Do góry
|
|
|
|
#102571 - 17/08/2004 20:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem: [qb]Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu. EOT  [/qb][/QUOTE]popieram
|
Do góry
|
|
|
|
#102572 - 17/08/2004 22:06
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem: [qb]Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu. EOT  [/qb][/QUOTE]ja też tak myśle hehe 
|
Do góry
|
|
|
|
#102573 - 17/08/2004 22:08
|
Anonymous
Unregistered
|
ps.temat nazwałem tak, bo chcę na nim kontynuować moje prywatne wynurzenia, ktore były w moim poprzednim temacie, bezprawnie zamkniętym przez administratora, musiałem wymyślić jakąś poważną nazwę, aby go znowu nie usuneli, a wiadomości sportowych i tak tu nie będzie  al:  iwo: :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#102574 - 17/08/2004 22:10
|
Anonymous
Unregistered
|
ps. zauważ również że w tym dziale chyba posty sie nie nabijają , tak wiec gdybym chciał nabijać sobie posty pisałbym na innych tematach, to chyba jasne  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#102575 - 17/08/2004 22:14
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Do góry
|
|
|
|
#102576 - 17/08/2004 22:19
|
Anonymous
Unregistered
|
Tak sobie myśle, bo czasami zdarza mi sie pomyśleć,... a wiec tak sobie mysle co tu dzieje sie, bo napewno coś sie dzieje , ale co to jeszcze nie wiadomo i własnie ja postaram sie wytłumaczyć co dzieje sie, a mianowicie dzisiaj idąc przez ulicę zauważyłem Pana ktory jechała samochodem i ten pan tak jechał i jechał i nagle skręcił, i sobie pomyślałem po co on skręca przecierz mógłby jechać prosto, ale uświadomiłem sobie po chwili , że on skręca bo jedzie w prawo, a gdyby nie skręcił to pojechałby prosto i by nie dojechał tam gdzie by chciał, i już wiedziałem co dzieje sie, ale nagle, drugi pan w drugim samochodzie jechał , jecj=hał i pojechał prosto zamiast skręcić i znowu nie wiem co dzije sie.....
|
Do góry
|
|
|
|
#102577 - 17/08/2004 22:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/04/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#102579 - 18/08/2004 00:01
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lokus: [qb]biada jak ktos zamknie ten temat!!  :5gw: :5gw: :5gw: [/qb][/QUOTE]Nie wiem o co chodzi ale pewnie masz rację  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#102580 - 18/08/2004 00:07
|
Anonymous
Unregistered
|
Tak sobie oglądam mecz Polski w siatkówkę, i tak sobie myślę , bo jak wiecie czasami zdarza mi sie pomyśleć, po co oni tak grają, lepiej usiąść i posiedzieć, ja to gdybym tak grał, to lepiej bym sobie posiedział, albo gdybym sobie siedział to lepiej bym sobie pograł, czy jakoś tak, w każdym bdź razie ci Grecy to bardzo niekulturalny naród, Polacy przyjeżdżają do nich jako goście a oni tak nas traktują , jeszcze zaraz z nami wygrają, kto to widział, zaro przyjacielstawa z ich strony, jeszcze chciałem powiedzieć , znaczy napisać, że wierzę w Polaków bo teraz Arkadiusz Gołaś zdobył asa serwisowego, ale ja gdybym był tak wysoki jak on to bym sobie chodził po sadzie i bym zrywał jabłuszka i śliwki i inne warzywa, bo warzywa są smaczne i zdrowe i mają dużo witamin, nie tak jak kiełbasa, która zawiera tylko smalec i nic więcej, ojej chyba Polska przegra, no trudno  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#102581 - 18/08/2004 00:09
|
Anonymous
Unregistered
|
ps. ide jeść kiełbaskę  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#102582 - 18/08/2004 01:53
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster: [qb]ps. ide jeść kiełbaskę  al: [/qb][/QUOTE]to smacznego :eek: co kolo 
|
Do góry
|
|
|
|
#102584 - 18/08/2004 02:53
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły: [qb]Hmm...czytając te Twoje wypowiedzi dotarło do mnie ze taki temat moze po jakims czasie byc ciekawy...i w sumie fajnie jest takie cos prowadzić. Pozdrawiam :5gw: [/qb][/QUOTE]Dzieki, ale ja nie sądzę aby to kogoś zaciekawiło  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#102585 - 18/08/2004 03:00
|
Anonymous
Unregistered
|
Jedząc sobie kiełbasę na śniadnio-kolację, POMYŚLAŁEM, po co ja jem tą kiełbasę, i odpowiedź nasunęłą sie sama a no po to żeby nie być głodnym, i jakoś szkoda mi sie zrobiło tego prosiaczka z którego była ta kiełbasa, i pomyślałem że nie będę jeść tej kiełbasy, bo przez tą kiełbasę umarła świnka i nie biega już po trawce i nie będzie już jadła kwiatków na łace i zrywała poziomek w lesie, hyy, chyba prosiaki nie jedzą poziomek , chciaż kto wie,i popijając tanie wino, bo pijam tylko tanie wina , bo są dobre i tanie, odłożyłem kiełbaskę , bo zrobiło mi się zal świnki, i wziąłem szyneczke, bo szyneczka też jest zdrowa.......  al:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|