Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#102567 - 17/08/2004 20:28 wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Załozyłem ten temat aby,prezentować tu wiadomości sportowe i nie tylko ,
żywię tylko nadzieję, że Moderatorzy nie zamkną go tak szybko jak innych (zauważcie, że Moderatorzy napisałem z dużej litery, co wyraża mój szacunek do tych osób al: )

.............................................
:5gw: :5gw: :5gw: :5gw: :5gw: :5gw:

Do góry
Bonus: Unibet
#102568 - 17/08/2004 20:30 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Pierwsza wiadomośc będzie o naszym kochanym Robercie Krawczyku , ktorego zwyciężył jakis tam Ukraińczyk, na 1 sekundę przed końcem walki, dziadźko stary , jak on mógł, a już myślałem że będzie pierwszy finał dla Polski w konkurencji 1x1, a tu taki Ukrainiec pokrzyrzował me plany, łajza........Cóż poczekam na Polską reprezentację z Grecją, i na Panią Otylię Jędrzejczak al:

Do góry
#102569 - 17/08/2004 20:35 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

ps. Nie wiecie jak wstawiać obrazki do wiadomości

Z góry dzieki iwo: :5gw:

Do góry
#102570 - 17/08/2004 20:45 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu.

EOT

Do góry
#102571 - 17/08/2004 20:46 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem:
[qb]Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu.

EOT [/qb][/QUOTE]popieram

Do góry
#102572 - 17/08/2004 22:06 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem:
[qb]Czemu służy ten temat? Jak ktoś ma dojście do Internetu to prędzej przeczyta wieści sportowe na internetowym portalu, jeśli w ogóle nie usłyszał ich wcześniej w radio lub TV. Moim zdaniem ten temat nie ma zupełnie racji bytu i co najwyżej może służyć "nabijaniu" ilości postów autora tematu.

EOT [/qb][/QUOTE]ja też tak myśle hehe

Do góry
#102573 - 17/08/2004 22:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

ps.temat nazwałem tak, bo chcę na nim kontynuować moje prywatne wynurzenia, ktore były w moim poprzednim temacie, bezprawnie zamkniętym przez administratora, musiałem wymyślić jakąś poważną nazwę, aby go znowu nie usuneli, a wiadomości sportowych i tak tu nie będzie al:

iwo: :5gw:

Do góry
#102574 - 17/08/2004 22:10 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

ps. zauważ również że w tym dziale chyba posty sie nie nabijają , tak wiec gdybym chciał nabijać sobie posty pisałbym na innych tematach, to chyba jasne
al:

Do góry
#102575 - 17/08/2004 22:14 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Do góry
#102576 - 17/08/2004 22:19 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Tak sobie myśle, bo czasami zdarza mi sie pomyśleć,... a wiec tak sobie mysle co tu dzieje sie, bo napewno coś sie dzieje , ale co to jeszcze nie wiadomo i własnie ja postaram sie wytłumaczyć co dzieje sie, a mianowicie dzisiaj idąc przez ulicę zauważyłem Pana ktory jechała samochodem i ten pan tak jechał i jechał i nagle skręcił, i sobie pomyślałem po co on skręca przecierz mógłby jechać prosto, ale uświadomiłem sobie po chwili , że on skręca bo jedzie w prawo, a gdyby nie skręcił to pojechałby prosto i by nie dojechał tam gdzie by chciał, i już wiedziałem co dzieje sie, ale nagle, drugi pan w drugim samochodzie jechał , jecj=hał i pojechał prosto zamiast skręcić i znowu nie wiem co dzije sie.....

Do góry
#102577 - 17/08/2004 22:31 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Stach Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/04/2003
:5gw:

Do góry
#102578 - 17/08/2004 22:49 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/10/2002
biada jak ktos zamknie ten temat!! :5gw: :5gw: :5gw:

Do góry
#102579 - 18/08/2004 00:01 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lokus:
[qb]biada jak ktos zamknie ten temat!! :5gw: :5gw: :5gw: [/qb][/QUOTE]Nie wiem o co chodzi ale pewnie masz rację
iwo:

Do góry
#102580 - 18/08/2004 00:07 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Tak sobie oglądam mecz Polski w siatkówkę, i tak sobie myślę , bo jak wiecie czasami zdarza mi sie pomyśleć, po co oni tak grają, lepiej usiąść i posiedzieć, ja to gdybym tak grał, to lepiej bym sobie posiedział, albo gdybym sobie siedział to lepiej bym sobie pograł, czy jakoś tak, w każdym bdź razie ci Grecy to bardzo niekulturalny naród, Polacy przyjeżdżają do nich jako goście a oni tak nas traktują , jeszcze zaraz z nami wygrają, kto to widział, zaro przyjacielstawa z ich strony, jeszcze chciałem powiedzieć , znaczy napisać, że wierzę w Polaków bo teraz Arkadiusz Gołaś zdobył asa serwisowego, ale ja gdybym był tak wysoki jak on to bym sobie chodził po sadzie i bym zrywał jabłuszka i śliwki i inne warzywa, bo warzywa są smaczne i zdrowe i mają dużo witamin, nie tak jak kiełbasa, która zawiera tylko smalec i nic więcej, ojej chyba Polska przegra, no trudno iwo:

Do góry
#102581 - 18/08/2004 00:09 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

ps. ide jeść kiełbaskę al:

Do góry
#102582 - 18/08/2004 01:53 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb]ps. ide jeść kiełbaskę al: [/qb][/QUOTE]to smacznego :eek:
co kolo

Do góry
#102583 - 18/08/2004 01:58 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Hmm...czytając te Twoje wypowiedzi dotarło do mnie ze taki temat moze po jakims czasie byc ciekawy...i w sumie fajnie jest takie cos prowadzić.

Pozdrawiam :5gw:

Do góry
#102584 - 18/08/2004 02:53 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły:
[qb]Hmm...czytając te Twoje wypowiedzi dotarło do mnie ze taki temat moze po jakims czasie byc ciekawy...i w sumie fajnie jest takie cos prowadzić.

Pozdrawiam :5gw: [/qb][/QUOTE]Dzieki, ale ja nie sądzę aby to kogoś zaciekawiło
iwo:

Do góry
#102585 - 18/08/2004 03:00 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Jedząc sobie kiełbasę na śniadnio-kolację, POMYŚLAŁEM, po co ja jem tą kiełbasę, i odpowiedź nasunęłą sie sama a no po to żeby nie być głodnym, i jakoś szkoda mi sie zrobiło tego prosiaczka z którego była ta kiełbasa, i pomyślałem że nie będę jeść tej kiełbasy, bo przez tą kiełbasę umarła świnka i nie biega już po trawce i nie będzie już jadła kwiatków na łace i zrywała poziomek w lesie, hyy, chyba prosiaki nie jedzą poziomek , chciaż kto wie,i popijając tanie wino, bo pijam tylko tanie wina , bo są dobre i tanie, odłożyłem kiełbaskę , bo zrobiło mi się zal świnki, i wziąłem szyneczke, bo szyneczka też jest zdrowa....... al:

Do góry
#102586 - 18/08/2004 03:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Koleś ..... napisz po prostu co palisz, myślę że niektórych tutaj to zainteresuje ...

[ 17-08-2004, 23:08: Wiadomość edytowana przez: [T]-error ]

Do góry
#102587 - 18/08/2004 03:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

NAJLEPSIEJSIEJSZA KNAJPA W CZESTOCHOWIE, JAK POJECHAŁEM NA PIELGRZYMKĘ TO SPEDZIŁEM TAM CAŁY DZIEŃ

Złoty Róg
Częstochowa, wejście od strony "kwadrartów" oraz z Megasamu.
jabole online
Ceny piwa lanego:
Kmicic 0,5l - 2,70zł
Okocim Premium 0,5l - 3,30zł
Królewskie 0,5l - 3,00zł
Brackie 0,5l - 3,00zł
BG 0,5l - 2,50zł
Tyskie 0,5l - 2,70zł
jabole online
Ceny piwa w butelce:
Okocim Mocne - 4,20zł
Tyskie - 3,90zł
Kaper - 4,40zł
W barze naliczyłem ponad 20 marek piwa, nie chciało mi się spisywać wszystkich cen. Duży plus za tak bogaty asortyment!
jabole online
Żarcie:
Golonka - 100g 3,50zł.
Pierogi z mięsem (lub kapustą i grzybami) - 250g 3,30zł.
Barszczyk z uszkami - 1,70zł.
Flaczki - 2,80zł.
Fasolka po bretońsku - 100g 2,20zł.
Bigos - 2,00zł.
Kotlet schabowy - 3,70zł.
Kotlet mielony - 100g 3,00zł.
Hot-dog - 2,50zł.
Bułka - 0,40zł.
Kawa - 1,90zł.
Herbata - 1,20zł.
Również duży plus za bogaty wybór posiłków!

Mój towarzysz testów (Van Zan) pokusił się o spożycie posiłku w tymże lokalu.
jabole online
Wystrój 6/10
Zajebiste niebieskie krzesełka i stoliki z dziurawymi serwetkami od fajek. Wlokalu jest telewizor, co jest miłym zaskoczeniem. Również atrakcja z czasów późnego rokokoko: wisi sobie róg, częściowo pozłacany (ma to chyba coś wspólnego z nazwą baru).
jabole online
Klimat 10/10
Dla chcących cofnąć się w czasie o 20 lat to wymarzone miejsce na piweczko. Niezbyt czyste kufelki na piwo, pełno żuli, tandetny wystrój jak z lat 80. Czasami ktoś puści pawia... Ogólnie bardzo interesująco. jabole online
Obsługa 7/10
Pani barmanka trochę taka dziwna.. No nie wiem, jak ktoś tam pójdzie to sam zobaczy...
jabole online
Kibel
MINUS! Kibla w barze nie ma! Trzeba iść do kibla megasamowego i uiścić haracz w wysokości 50gr (dla klientów baru 50% zniżki, reszta płaci 1zł).
jabole online
Uwagi końcowe
No knajpa jest jak najbardziej do polecenia. W Częstochowie, a może i w Polsce długo by takiej szukać. Niepowtarzalny klimat, około 65-letni wykidajło, kibel płatny, serwetki poprzepalane petami, brudne kufle, pełno żuli, a co jest najgorsze to jeszcze wisi krzyż (co obniża ogólną ocenę o 2 punkty). jabole online

OCENA KOŃCOWA: 7/10

za przeprowadzenie ankiety dziekuję dla panów z jabole0 iwo: nline

Do góry
#102588 - 18/08/2004 03:10 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error:
[qb]Koleś ..... napisz po prostu co palisz, myślę że niektórych tutaj to zainteresuje ...

<small>[ 17-08-2004, 23:08: Wiadomość edytowana przez: [T]-error ]</small>[/qb][/QUOTE]Palę papierosy "primki" bo są natansiejsiejsze ze wszystkich dostepnych na rynku, znaczy na placyku, bo papieroski kupuję od pań Rosjanek, za grosze, dosłownie, bo kosztują 80 groszy, ale nie mają filtera al:

Do góry
#102589 - 18/08/2004 03:12 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw:

Do góry
#102590 - 18/08/2004 03:34 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

[qb]A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw: [/qb][/QUOTE]głupa iwo:

Do góry
#102591 - 18/08/2004 03:37 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ma(j)ster:
[qb]A wy co palicie??
al: :5gw: al: :5gw: [/qb][/QUOTE]głupa iwo: [/qb][/QUOTE]Nigdy nie paliłem trzeba bedzie spróbować
al: iwo: :5gw:

Do góry
#102592 - 18/08/2004 03:52 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
nie no umarłem

co za koles

Do góry
#102593 - 18/08/2004 03:53 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Idę już spać, bo jest już prawie 24.00, czyli północ i tzreba isć spać bo jak sie nie pojdzie spać to sie bedzie zmeczonym i bedzie sie spało w dzień a w dzien sie nie spi, chyba że sie pójdzie późno spac , to trzeba wtedy spać w dzień rzeby nie być żmęczonym,dlatego już ide spać, chciałem jeszcze napoisać, że jstem bardzo zadowolony z tego że jeste dzień i noc, bo gdyby nie było nocy , to by było nudno, bo by nie było wieczorynki, i gwiazdków, i innych nocnych rzeczy, a jak by była sama noc to też ny było nudno bo by nie było teletubiśków tylko same wieczorynki, i trzeba by było palić cały czas światełko, żeby nie było ciemno , dlatego myślę że nie powienno sie likwidować ani nocy , ani dnia, bo jak sie zlikwiduje i noc i dzień to wtedy nie bedzie niczego, i nie bedzie ani teletubiśków, ani wieczorynki, i nawet nie bedzie , wogole niczego nie bedzie, albo wszystkiego nie bedzie, dlatego idę już spać ,

Dobranoc

Do góry
#102594 - 19/08/2004 00:57 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Tak sobie siedzę patzrę przez okienka, a tam pada deszcze, i pada i pada, a ja sie nie przejmuję , bo właczam lampkę i u mnie świeci słoneczko, o Polska 5-1 przegrała hehe, to też dobrze bo zawsze mogło być 6-1, albo 10-0, i wtedy byłoby jeszcze gorzej niż teraz jest, bo jak jest 5-1 to jest lepiej niż jak jest 10-0,a tak wogóle to chciałem podziękować jeszcze Pani Otylii za złoty medał, bo nikt inny pewnie jak narazie niezdobędzie żadnego medalu, i dlatego jestem szczęśliwy że mamy złoty medal, nawet jak pada deszxcze, a deszcze jest też dobry, bo np, jak taki deszcz spadnie na pustyni Sahara, to wtedy tam by sie wszyscy cieszyli, albo i nie, bo tam nikogo nie ma, tylko piasek i i ,,,,,,,,kaktusy, a kaktusy też są dobre, bo są smaczne i zdrowe, nie tak zdrowe jak kiełbaska ze śmietanką ale też są dobre,,,,,,,,,

al: ide po zapalniczke

Do góry
#102595 - 19/08/2004 01:03 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Idę już spać, chciałem powiedzieć dobranoc, bo dobranocv to znaczy że życz ę wam aby ta noc była dobra a nie zła, vbo jak jest źle to jest nie dobrze, a jak jest dobrze to jest dobrze , czy jakoś tak, już sam nie pamiętam...... al: iwo:

Do góry
#102596 - 19/08/2004 01:08 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Albo nie nie idę spać :rolleyes: al: iwo:

Do góry
#102597 - 19/08/2004 01:50 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Teraz to naprawdę ide spać

Dobranoć wszystkim tym ktorzy mnie szanują
( nie ma takich) i tym którzy mnie nie nawidzą (na palcach nie zliczę)

iwo: dla wszystkich
:5gw: :5gw: :5gw:

Do góry
#102598 - 19/08/2004 02:38 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _muppet_:
[qb]nie no umarłem

co za koles [/qb][/QUOTE]popieram

Do góry
#102599 - 19/08/2004 17:32 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????

Do góry
#102600 - 19/08/2004 19:46 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
mnie to interesuje

Do góry
#102601 - 20/08/2004 00:28 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj:
[qb]czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????[/qb][/QUOTE]Mnie też interesuję cz idę spać czy nie. Bo jak idę spać to mnie nie ma , a jak nie idę to jestem, dlatego jak idę spac to piszę że mnie nie będzie bo bee spać, to znaczy będę fizycznie ale nie będzie mnie na forum, czy jakoś tak, chciałem jeszcze powiedzieć że teraz nie idę spać...........

Do góry
#102602 - 20/08/2004 00:32 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Zyd

Do sklepu właśnie udać się chciałem
Bo już dawno „bronka” nie miałem.
Po wyjściu przed blok zrobiło mi się wstyd,
Obok mojego auta stał chamski żyd.
Co taki pejs tu robi – pomyślałem,
I na dzień dobry mu z łokcia w ryj wyjechałem.
Po czym bagażnik otworzyłem
I żyda tam wrzuciłem.
Ale się rzucał skubany
Więc mu zadałem lewarkiem rany
Judasz już się nie ruszał
Ale nie uciekła z niego dusza.
Postanowiłem się nie bać
I w lesie dziada zagrzebać
Wywaliłem go na leśną polanę
I śrubokrętem zadałem kolejną ranę.
Chciałem go powiesić, leczy było to pomysł fatalny
Postanowiłem, że będę oryginalny.
Z kieszeni wyciągnąłem lupę
I zacząłem przypalać mu dupę.
Jednak wkurzyło mnie żydzisko
I zrobiłem sobie z niego palenisko
Żyd przygasł, nadchodziła nocka
Więc na zwłoki zrobiłem klocka…
…gdy oglądałem ranne wiadomości
Dowiedziałem się, że odnaleźli żyda kości
Mówiono, że z żydem dobrze się stało
Bo już wiele osób wyrwać go chciało
Lecz ja zaszczyt ich wyręczyć miałem
I jeszcze nagrodę za rzeź dostałem.

CHORA POEZJA

Do góry
#102603 - 20/08/2004 00:34 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj:
[qb]czy ty na prawde myslisz ze kogokolwiek na tym forum interesuje czy ty idziesz spac czy nie?????[/qb][/QUOTE]A KTO POWIEDZIAŁ , ŻE JA WOGÓLE MYŚLE

Do góry
#102604 - 20/08/2004 01:24 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
luk4sz_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE]

Do góry
#102605 - 20/08/2004 03:22 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
ręce opadają...

Do góry
#102606 - 20/08/2004 23:20 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał :
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Dzieki za opissanie swego poranka, aler nastepnym razem nie używaj tak okrutnych epitetów al: , na twoje pytanie odpowieadam:
rzuc sie pod pociągm, ale przedtem podetnij sobvie rzyły.........idioto
iwo:

Do góry
#102607 - 20/08/2004 23:22 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

ps. żyły

Do góry
#102608 - 20/08/2004 23:24 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb]
wstając rano jak zwykle nie zapomnialem o porannych obowiazkach i udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum. jak pomyślałem tak zrobiłem ale jak widać to nie pomogło i jest jeszcze gorzej. co mam zrobic? wrzucic sie pod pociąg, a może podciąć sobie żyły? co wy na to?[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Dzieki za opissanie swego poranka, aler nastepnym razem nie używaj tak okrutnych epitetów al: , na twoje pytanie odpowieadam:
iwo: [/qb][/QUOTE]ps.żyły....bałwanie....

Do góry
#102609 - 20/08/2004 23:41 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
luk4sz_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
[qb]

[/qb][/QUOTE]hehe nie dosc ze kretyn to na dodatek dyslektyk

Do góry
#102610 - 20/08/2004 23:44 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał luk4sz_:
[qb]

[/qb][/QUOTE]hehe nie dosc ze kretyn to na dodatek dyslektyk [/qb][/QUOTE]Bym coś napisał, ale szkoda mi atramentu na takiego idiote jak Ty, który , cytuje:
"udalem sie do kibla by zrobic kloca i zmasturbowac sie na zdjecie swojej dziewczyny. podczas rękodzieła pomyślałem sobie sobie co by bylo jak bym jeb*** sobie baranka o ściane? moze i by to bolało ale skończył bym ze swoim nędznym życiem i nie wypisywałbym wiecej na tych bzdur a co poza tym nie robiłbym juz wiecej chlewu na tym forum..."

al:

Do góry
#102611 - 21/08/2004 00:21 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

Do czasu zakończenia sondy, nie bęe wysyłał żadnych odpowiedzi.Choć wiem że i tak mój los jest przesądzony, podobnie jak los pani Beger w polskim parlamencie :rolleyes:

iwo: :5gw: al:

Do góry
#102612 - 21/08/2004 11:56 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
DJ SACHI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/02/2004
tam gdzie ty to i twój temat :eek:

Do góry
#102613 - 21/08/2004 16:20 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
temat zajebisty koles przynajmniej wiedzial gdzie go zalozyc jest duzo durniejszych tematow wiec ten jak najbardziej powinien zostac a jak komus sie nie podoba to niech nie pisze, a tym bardziej niech nie obraza...
btw mnie miazdzy kawalek o kielbasie

Do góry
#102614 - 21/08/2004 19:32 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI:
[qb]tam gdzie ty to i twój temat :eek: [/qb][/QUOTE]cholera, pół dnia nad tym się zastanawiam i nadal nie wiem co poeta miał na myśli? hilfe!

ps. na litość boską, nie cytujcie długaśnych postów w całości

Do góry
#102615 - 23/08/2004 11:52 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
DJ SACHI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/02/2004
tyler każdy ma swoją mysl którą będzie rozwijał nie ważne czy ktos to rozumie czy nie

Do góry
#102616 - 23/08/2004 14:42 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
[qb]tyler każdy ma swoją mysl którą będzie rozwijał nie ważne czy ktos to rozumie czy nie [/qb][/QUOTE]Powiem tylko: "O kurvva".

Do góry
#102617 - 23/08/2004 14:56 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002
[qb]tyler każdy ma swoją mysl którą będzie rozwijał nie ważne czy ktos to rozumie czy nie [/qb][/QUOTE]

Do góry
#102618 - 23/08/2004 15:16 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Haz$:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI:
[qb]tyler każdy ma swoją mysl którą będzie rozwijał nie ważne czy ktos to rozumie czy nie [/qb][/QUOTE] [/qb][/QUOTE]Czy zrozumie?

1. Najwazniejsze zeby odbiorca zrozumiał
2. Trzeba tak sformułowac mysl, żeby była do zrozumienia
3. Jesli ktos jej nie rozumie to nie znaczy, że jest tępy tylko autor nie u mnie układać zdań
4. Mysl jest złotem
(cdn.)

Do góry
#102619 - 23/08/2004 15:33 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Top Dog Offline
addict

Meldunek: 21/08/2004
[qb]tam gdzie ty to i twój temat :eek: [/qb][/QUOTE]czy ktoś potrafi odczytac sens tej wypowiedzi?
chyba tylko wszechwiedzacy Ma(j)ster umie to jakos skomentowac, bo mi brak słów żeby wyrazic poziom tej wypowiedzi....

Do góry
#102620 - 23/08/2004 15:59 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Rzeznik Offline
enthusiast

Meldunek: 06/06/2003
dajcie mu spokoj!!!

zajefajny temat, dawno sie tak nie smialem

Jeszcze!!! Jeszcze!!!

tluszcza chce jeszcze!!!
al:

Do góry
#102621 - 24/08/2004 03:22 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Sportsmen Offline
stranger

Meldunek: 23/08/2004
ten koles jest wy... w kosmaos "kloasa"
taka moja mala opinia:temat musi istniec i niech nikt nie wazy sie go zamknac
....nawet sam ma(j)ster...
:rolleyes:

Do góry
#102622 - 26/08/2004 15:12 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Zniknął SACHI, pojawił sie Ma(j)ster.

Proponuje moderatorom sprawdzić ich IP ...

Do góry
#102623 - 26/08/2004 15:25 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Anonymous
Unregistered

[qb]Zniknął SACHI, pojawił sie Ma(j)ster.

Proponuje moderatorom sprawdzić ich IP ...[/qb][/QUOTE]Nie ma problemu, w razie trudności sam mogę podać swoje IP,

ps. Jak mogę być osobą o niku DJ SASHI, skoro on ma ponad 4000 postów :rolleyes:

al: :5gw:

Do góry
#102624 - 27/08/2004 15:53 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
Czas powrócić do "starego" tematu nie odwiedzanego już,,,,,parę dni, niestety w związku z hegemonią jednego z Moderatorów, musiałem zarejestrować sie na "nowo", ponieważ po prostu otrzymałem tzw. bana.Ale nie jest to żaden peroblem.Nie chcę pisać na temat owego administrator, wyciągającego zbyt pochopnie wnioski i przedstawiającego blędne "oskarżenia".

Do góry
#102625 - 27/08/2004 15:59 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Stach Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/04/2003
Nice to see you again
Szkoda też że przy okazji zlikwidowano temat rolniczy. Mam nadzieję że będzie kontynuowany.

Do góry
#102626 - 27/08/2004 16:03 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Stach:
[qb]Nice to see you again
Szkoda też że przy okazji zlikwidowano temat rolniczy. Mam nadzieję że będzie kontynuowany.[/qb][/QUOTE]Troszkę szkoda, niestety nie ode mnie zależy co jest likwidowane , a co nie. Ale w pewnym sensie to rozumiem, ludzie, którzy zakładali to Forum mają pełne prawo do "likwidowania " tego co chcą.

ps. Dzieki, że przynajmniej Tobie "podobał" sie "rolniczy temat"...

Do góry
#102627 - 27/08/2004 17:40 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Panie majster temat rolniczy był o wiele lepszy od tego co jest tu (przynajmniej do tej pory) i też mam nadzieję, że będzie on kontynuowany. Myślę, że fanów tamtego tematu było więcej niż 2

Do góry
#102628 - 27/08/2004 17:51 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Rzeznik Offline
enthusiast

Meldunek: 06/06/2003
zreszta byla ankieta gdzie chyba kolo 55% powiedzialo TAK

w tym ja o Majsterze ;-) iwo: iwo:

Temacie wroc...chce sie znowu moc posmiac co rano

Do góry
#102629 - 27/08/2004 18:14 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Tak wienc, ja powrócił na nowo , mio że mnie wyrzucili z tego forum ja powrócił do swich wiernych widzów , żeby właśnie lia nichg wraz z moim Patronem panem Andrzejem otworzyć oczy, na zły, skorumpowany kraj,

Do góry
#102630 - 27/08/2004 18:25 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Niedawno odbył sie zjazd , na którym Endrju, i jego wataha debatowała, oczywiście przy

I NA TM WŁASNIE ZJEŹDZI MY OBRADZILI , ŻE TRZEBA BENDZIE ZROBIĆ OGÓLNOPOLSKU KAMPANIJU POD HASŁEM

"GDZIE ZGODA TAM SIŁA"

W zwionzku z tym wszystkie ktore zgadzajo sie z tym słusznym zdaniem, niech piszo co na ten temat myślo, jak i niech piszo co wogole myślo.

Bo po mojemu , to bieda w kraju jest, komuniści jak rzondzili tak rzondzo i jedyne co zostało to tolko pajsci i uziać butelku spirytusu , i zatopić wsie smutki w kieliszku..."

Do góry
#102631 - 27/08/2004 19:23 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Lord_Viader Offline
veteran

Meldunek: 09/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Master.com back:
[/QUOTE]0% ? Co wyscie tam z Endrju pili? Wodke bezalkoholowa?

Do góry
#102632 - 27/08/2004 19:38 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

To tylko taka podpucha ,żeby wyborców nie wystraszyć hehe

Do góry
#102633 - 27/08/2004 19:41 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Top Dog Offline
addict

Meldunek: 21/08/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lord_Viader:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Master.com back:
[/QUOTE]0% ? Co wyscie tam z Endrju pili? Wodke bezalkoholowa?[/qb][/QUOTE]oni maja wszystko fałszywe:
hasła, mordy, uśmiechy, obietnice a nawet wodke kutasy

Do góry
#102634 - 27/08/2004 19:54 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Co prawda to prawda, ale przytnajmniej śmiesznie jest , jak lepper z Rolnikami drogi blokuje, raz sam byłem ofiarą takiego "przestępstwa", po ok. 15 minutach dopiero przepuścili

Do góry
#102635 - 27/08/2004 19:56 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Ale ludzie o dziwo popierają blokady dgóg, sami zobaczcie :eek: :

Do góry
#102636 - 27/08/2004 20:04 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Nie no nie ździerże teraz na wp czytam, że Kwaśniewski niezbyt udanie określa start polskjiej reprezentacji na olimpiadzie, dziadźko jak on może, niech sam weźmie sie lepiej za jakiś sport. rozumiem, że możenie nienajlepiej;) nam wyszła olimpiada, ale nasz Prezydent też nie zabardzo sie kwapi , aby przeznaczyć wiekszew środki na polski sport, bo zamiast tego woli wysłać jeszcze jeden kontyngent do Iraku, i śmie twierdzić , że wojna w Iraku to wojna każdego z nas, wg mnie to jest jedynie wojna Pana Busha o kolejne baryłki ropy naft. Pozatym według mnie osoba taka jak P. Kwaśniewski, który jeszcze blisko 14 lat temu był zagorzałym Komunistą, nie powinna wypowiadac sie na temat polskiego sportu, bo nie zrobił on nic aby tą sytuację poprawić, a pole manewru ma przecież olbrzymie.

Do góry
#102637 - 27/08/2004 22:15 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Siema Majster. Widziałeś nową rase świń? Co sądzisz o takich krzyżówkach?

Do góry
#102638 - 27/08/2004 23:26 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tugoK:
[qb]Siema Majster. Widziałeś nową rase świń? Co sądzisz o takich krzyżówkach?
[/qb][/QUOTE]Trzeba uwarzać na takie krzyżówki jeden rolnik z mojej wsi sporzył tako swiniu i teraz zobaczcie sami co z nim dzieje sie, ale taświnia któro on sporzył była chyba zainfekowana, sam ni wiem, fakt jest faktem , że z tym Rolnikiem nie jest najlepiej.....

Do góry
#102639 - 28/08/2004 17:23 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Lord_Viader Offline
veteran

Meldunek: 09/07/2003
Witaj Majsterze! Mam do Ciebie pytanie, jako do speca od spraw rolniczo-kulinarnych. Jak sie przyrzadza brokuly? Bo wlasnie rano bylem na kacu i sobie kupilem (bo slyszalem, ze sa smaczne i zdrowe) i teraz nie wiem co z tym zrobic...

Do góry
#102640 - 28/08/2004 19:16 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lord_Viader:
[qb]Witaj Majsterze! Mam do Ciebie pytanie, jako do speca od spraw rolniczo-kulinarnych. Jak sie przyrzadza brokuly? Bo wlasnie rano bylem na kacu i sobie kupilem (bo slyszalem, ze sa smaczne i zdrowe) i teraz nie wiem co z tym zrobic...[/qb][/QUOTE]A wienc brokuły ti wogolie najliepsza i najtansza sprawa, dlia gości z miasta najliepsza.
Tolko treba kupić brokuł z piać kilo ,i uziać monki, i w monke nomoczyć brokuły, dadać spirytusu, zakalacic usieńko, i treba jeszcze ubić jajok z dziesienc i wtedy treba , prynieści drewa z drewutni tym drewem treba napalić w pieczce, tak kap zahareło usienko, i patom treba wzionć brokuły z usienkimi dadatkami , i jeszczo pasolić treba wsio i dodoać ogorków kisznych, i treba uziać patelniu i wylić wsio heto na patelniu i czekać treba żeby heta zahreło sia i zapiekło prawidłowo. Później treba wyjonć talerku drewniano z kredenzu uciać łyżku, tak zwano chochliu, i treba nałażyć i smacznie zjeść.

SMACZNEGO.

Do góry
#102641 - 29/08/2004 01:40 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
free-o-matic Offline
journeyman

Meldunek: 15/09/2003
kto da mi wynik dzisiejszego meczu wisloka - kamax kanczuga z 4 ligi??????

Do góry
#102642 - 29/08/2004 02:18 Re: wiadomości sportowe i nie tylko ;)
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał free-o-matic:
[qb]kto da mi wynik dzisiejszego meczu wisloka - kamax kanczuga z 4 ligi??????[/qb][/QUOTE]ło chaliera , jakije zespoły hraja , ja sam by lipiej nie wydumał....

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08