#102517 - 15/08/2004 04:56
Proszę o bana na forum
|
Meldunek: 17/06/2003
|
Witam... Wiem i w 100% zdaje sobie sprawę z tego, że większość z Was uzna mnie w tej chwili za downa. Prawdę mówiąć czytajac podobny post kogoś innego sam był uznał go za osobę o nie do końca zdrowych zmysłach.
Chodzi o to, że chcę zerwac z bukmacherką, a aby to zrobić muszę zerwać ze wszystkim co się z nią wiąże m.in z tym forum... Doszedłęm do wniosku[niestety dopiero teraz, gdy z wygranych u buków pieniedzy zostały resztki], że to po prostu niszczy życie niezaleznie od tego czy sie wygrywa czy nie. Kiedy wygrywamy nasz sposób myslenia jest mniej wiecej taki: no pochłanai mi to troche czasu, nerwów, ale sa profity wiec jest ok. Kazdy traktuje to jako biznes. Po wtopach jest smutek, dół, straszne uczucie, im większa kasa/bardziej pechowy układ spotkania które postawilismy gorsze. Wtedy nadchodzi chęć odegrania się, w sumie łatwa perspektywa szybkiego zwrotu pieniędzy.
W rezultacie każdy kto traktuje zabawe z bukami powaznie oddaje im siebie, bez kuponów czuje się źle brakuje mu tych emocji, możliwosci radości. Może nawet gorszego dnia czy tygodnia nie wiazac z bukami ale to z tego wynika. Dlatego tez sam wiem, ze odejscie od gry nie bedzie dla mnie miłe, przynajmniej na poczatku, ale z czasem można wrócic do normalnego zycia.
Buki wygrywaja z graczami, poza tym, że wielu z nich na swoim fachu się po prostu ni zna, dzięki temu, że niszczą ich psychikę...
Dlatego jak w topicu proszę o bana i radzę WSZYSTKIM odejscie od tego... a niech przynajmniej kazdy sie zastanowi czy dzieki bukom czuje sie szczesliwszy. Ja mysle ze jednak nie;] To tyle...
|
Do góry
|
|
|
|
#102519 - 15/08/2004 05:27
Re: Proszę o bana na forum
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2004
|
buszmen ty krol Justbeta chcesz z tym skonczyc? niespodziewalem sie
|
Do góry
|
|
|
|
#102521 - 15/08/2004 15:47
|
enthusiast
Meldunek: 01/04/2003
|
no to chłopaki pojechaliście trochę :eek: @buszmen, a starczy mocy zeby tak o sobie rzucic to? Na pare dni na pewno... Tylko co pozniej? Niemniej jednak powodzenia.... @mupp Sam dobrze wiesz, ze samo wylogowanie nic nie da. Link do forum tkwiacy w Ulubionych predzej czy pozniej sprawi, ze sie tutaj wejdzie. Ot... chociazby po to zeby posmiac sie z niektorych postow 
|
Do góry
|
|
|
|
#102523 - 15/08/2004 17:37
|
journeyman
Meldunek: 28/06/2004
|
a zalozenie skrzynki emailowej i rejestracja na nowy nick zajmie mu 10 min. jezeli chce bana którego trudno obejsc to niech sobie zalatwi bana na ip.
|
Do góry
|
|
|
|
#102526 - 15/08/2004 22:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
żałosne, przecież Ty swoimi wieloma postami udowodniłeś że nie masz 18lat
|
Do góry
|
|
|
|
#102527 - 15/08/2004 23:28
|
enthusiast
Meldunek: 12/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zielu: [qb]Wicie co widziałem już wielu 2 złotówkowiczów, idiotów, młotków, szjbusów, szamanów itd itp! Ale takiego czegoś to ja jeszcze nie widziałem Jestem za zablokowaniem forum!!! Lub forum od 18 lat!!! Pozdrawiam!!!!![/qb][/QUOTE]Czemu "2 złotówkowiczów" porównujesz do "idiotów, szajbusów..."? Wogole na tym forum panuje teoria o wyższości ludzi stawiających za duże stawki. "2 złotówkowiczów" traktuje się tu gorzej i porównuje (tak jak w tym przypadku zielu) do idiotów. Przeciez Ci, którzy grają za 2 złote mogą być lepszymi typerami od tych co grają za 100, 200 czy więcej złotych, ale traktują bukmahcerkę jako zabawę i nie chcą dużo ryzykować. Gdyby wszyscy grali za małe stawki, zmalał by problem nałogowego grania, a jego skutki nie byłyby tak tragiczne.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#102528 - 16/08/2004 00:13
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał buszmen: [qb]Witam... Wiem i w 100% zdaje sobie sprawę z tego, że większość z Was uzna mnie w tej chwili za downa. Prawdę mówiąć czytajac podobny post kogoś innego sam był uznał go za osobę o nie do końca zdrowych zmysłach.
Chodzi o to, że chcę zerwac z bukmacherką, a aby to zrobić muszę zerwać ze wszystkim co się z nią wiąże m.in z tym forum... Doszedłęm do wniosku[niestety dopiero teraz, gdy z wygranych u buków pieniedzy zostały resztki], że to po prostu niszczy życie niezaleznie od tego czy sie wygrywa czy nie. Kiedy wygrywamy nasz sposób myslenia jest mniej wiecej taki: no pochłanai mi to troche czasu, nerwów, ale sa profity wiec jest ok. Kazdy traktuje to jako biznes. Po wtopach jest smutek, dół, straszne uczucie, im większa kasa/bardziej pechowy układ spotkania które postawilismy gorsze. Wtedy nadchodzi chęć odegrania się, w sumie łatwa perspektywa szybkiego zwrotu pieniędzy.
W rezultacie każdy kto traktuje zabawe z bukami powaznie oddaje im siebie, bez kuponów czuje się źle brakuje mu tych emocji, możliwosci radości. Może nawet gorszego dnia czy tygodnia nie wiazac z bukami ale to z tego wynika. Dlatego tez sam wiem, ze odejscie od gry nie bedzie dla mnie miłe, przynajmniej na poczatku, ale z czasem można wrócic do normalnego zycia.
Buki wygrywaja z graczami, poza tym, że wielu z nich na swoim fachu się po prostu ni zna, dzięki temu, że niszczą ich psychikę...
Dlatego jak w topicu proszę o bana i radzę WSZYSTKIM odejscie od tego... a niech przynajmniej kazdy sie zastanowi czy dzieki bukom czuje sie szczesliwszy. Ja mysle ze jednak nie;] To tyle...[/qb][/QUOTE]buszmen szczerze mowiac nie rozumiem po co tutaj piszesz takie przygody. Jezeli nie umiesz podejmowac w zyciu powaznych decyzji sam to powiedz mamusi niech sobie kupi plecak i Cie jeszcze donosi.
|
Do góry
|
|
|
|
#102529 - 16/08/2004 02:11
|
member
Meldunek: 25/03/2004
|
buszmen ja też chciałem z tym skończyć. Wyszukałem swój post: przeczytaj Wytrzymałem niedługo  Wkrótce skrobnąłem maila ze skanem dowodu osobistego do Expektu, żeby mi przypomnieli hasło itp. Czułem i myślałem tak samo jak Ty (nie wiem czemu to piszę w czasie przeszłym, bo przecież ciągle gram :rolleyes: ). Po wygranej (czasem niemałej) byłem szczęśliwy, podniecony, miałem przypływ euforii. Po przegranej (a często jak głupek stawiałem całą kasę z konta na jeden kupon) czułem przygnębienie, smutek, byłem strasznie zdołowany jakbym przegrał całe życie. Poważnie. Jeżeli po przegranym kuponie mialem jeszcze coś na koncie, to bez zastanowienia stawiałem wszystko na pierwszy lepszy kurs, żeby choć trochę odrobić straty. Oczywiście zawsze wtedy przegrywałem i znowu smutek, przygnębienie itp. Teraz trochę inaczej do tego podchodzę. Cały czas gram (nie w sensie, że codziennie  ), ale stawiam niższe stawki i staram się bukmacherke traktować jako hobby a nie jako sposób na zarobienie dużej kasy. ps. i nie przejmuj się niektórymi idiotami typu "zielu". On gra za kieszonkowe od rodziców nie przejmuje się przegraną 
|
Do góry
|
|
|
|
#102530 - 16/08/2004 03:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
buhahaahah Ja juz nie gram od miesiaca  al: ... ale Olimpiada sie zaczela i jutro posuwam do profka 
|
Do góry
|
|
|
|
#102531 - 16/08/2004 03:06
|
old hand
Meldunek: 01/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zielu: [qb]Lub forum od 18 lat!!! [/qb][/QUOTE]i co ja robię tu uuu , co ty tutaj robisz uuu 
|
Do góry
|
|
|
|
#102534 - 17/08/2004 01:34
|
old hand
Meldunek: 21/04/2002
|
buszmen mnie się udało, czasem coś wyślę ale skromnie i nie sprawdzam wyników na żywo... znajdź sobie inne zajęcie aby wypełnić pustkę najlepiej to zakręć się koło jakiejś ładniutkiej pani już ona ci bukmacherkę wybije z głowy nie bedziesz miał na nią czasu... albo zapisz się do jakiegoś klubu pasuje ci kółko szachowe naprzykład ?
|
Do góry
|
|
|
|
#102536 - 17/08/2004 03:45
|
journeyman
Meldunek: 28/06/2004
|
a najlepiej ubezwłasnowolnienie wyrokiem sądu. jak przedstawisz odpowiednie argumenty to sie zgodzi. bedziesz miał prawa dziecka ponizej 13 roku zycia. czyli zadnych. zabiorą ci dowód osobisty. nigdzie nie otworzysz konta.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|