Witam...
To może ja krótko i na temat co do jutrzejszego, spotkania w Warszawie...
Politechnika vs
Jastrzębie 2 @ 1.53 lub
2 (-1.5) @ 1.90
Zacznę tym razem od gości...
Wreszcie w drużynie Jastrzębskich... nastąpiło przebudzenie i zagrali oni na swoim normalnym poziomie... i pozwoliło odnieść jakże ważne zwycięstwo i zdobyć komplet pkt... Przełamali wreszcie straszną serię (jak dla takiej drużyny) 3 porażek z rzędu... i debiut nowego szkoleniowca - Włocha
Totolo był bardzo udany...
Na pewno nie można powiedzieć że to jego jakaś wielka zasługa... bo przecież był on na tyle mało czasu z drużyną... że...
ALE, na pewno jego osoba coś tam musiała wnieść... każdy chciał pokazać że jeszcze potrafi grać w siatkówkę.. bo po takich słabych występach...to naprawdę...
Warszawa? No... po fatalnym starcie, przyszedł
Skorek i widać było odrazu że coś ruszyło w drużynie... z ostatniej pozycji.. walczą oni o PO.. a myślę że mogliby spokojnie zająć ~6 miejsce, ale za początki sezonu.. również trzeba zapłacić...
W zespole na pewno wyróżnia się
Rybak, któremu jak idzie na tym lewym skrzydle, to naprawdę jest ciężki do zatrzymania... Ale mam nadzieję że jutro
Piliński zagra podobnie jak w Kędzierzynie w bloku.. to myślę że Rybak, będzie wolał iść na rybki
...
To że
Jastrzębie ma lepszy skład itd,itd, to chyba każdy z nas wie.. i tutaj przewaga na każdej pozycji nie ulega wątpliwości.. tylko wiemy, jak to ostatnio bywało...
Wierzę jednak w moc trenera
TOTOLO i ogólnie ... w doświadczenie zespołu Trąb i zagranie chociaż tego co w środę... i myślę że to spokojnie starczy na Warszawę...
Czyli proponuję żeby była rozrywka... z środy...
i byłoby naprawdę bardzo miło...
Tylko kurczę nie podoba mi się to... że wszyscy się zbyt dobrze wypowiadają za tym jutrzejszym Jastrzębiem... bo z Mosto, było chyba nawet więcej typów na Mosto +1.5 ... a teraz...
No cóż... jak dla mnie komplet pkt, albo na pewno 2 pkt trafią do Jastrzębskiego.