#1018391 - 05/03/2007 14:19
Re: Kto usunal moj temat?
[Re: rcsade]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
to może napiszecie jak się nazywał ten temat?? a co ma za przeproszeniem piernik do wiatraka? Akurat nazwa mojego tematu byla dosc dluga i jej nie pamietam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1018397 - 05/03/2007 14:22
[Re: RyanGiggs]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/12/2003
|
Czy to forum naprawde schodzi na psy? Forum juz zeszlo na psy, a nie dopiero schodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#1018433 - 05/03/2007 14:54
[Re: Scobas]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Czy to forum naprawde schodzi na psy? Forum juz zeszlo na psy, a nie dopiero schodzi Jasne... Najlepiej krytykowac, ale zeby tak samemu dac przyklad? Temat mogl zostac usuniety poniewaz istnieje podobny, albo byla to praca domowa lub tez inny typu POMOCY a jest ogolny temat do takich spraw.
|
Do góry
|
|
|
|
#1018465 - 05/03/2007 15:20
[Re: gryzonko]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
qrwa chyba raczysz sobie Experto żartować, jeśli uważasz że jest tego typu temat -to wklej do niego linka, zamiast bezczelnie kasować.
W ten sposób to możesz postępować z małolatami, Ja czy Ryan jesteśmy na tym forum troszeczke zbyt długo by traktować nas jak pierwszego lepszego gówniarza Widziales gdzies abym napisal ze ja to skasowalem?
|
Do góry
|
|
|
|
#1018497 - 05/03/2007 15:49
[Re: boca juniors]
|
Carpal Tunnel
|
po 1 mozna bylo przeniesc temat do odpowiedniego dzialu jesli cos nie pasilo (nikt tego nie uczynil tylko skasowal) po 2 moj temat nie byl zadna praca domowa bo akurat na sprzecie sie nie znam wiec chcialem zeby ktos mi poradzil. po 3 w google szukalem wczoraj caly wieczor i caly ranek i odpowiedzi nie znalazlem
Wiec pouczanie goglami...Goget wybacz ale nie spodziewalem sie tego po Tobie...
Krotko mowiac CHAMSTWO.
pol biedy jakbym byl nowym uzytkownikiem z 2 postami.
Kiedys tematy ktore zakladalem nawet z blahym problemem byly traktowane duzo lepiej.
Ale kiedys nie bylo dzieci i burdelu.
Z lezka w oku mozna wspominac starszych uzytkownikow forum czy nawet modow...
Naprawde chce dla tego forum dobrze udzielam sie w wielu tematach ale widze ze chyba nie warto... co troche jakis moderator wali ci kloca na glowe.
|
Do góry
|
|
|
|
#1018555 - 05/03/2007 16:18
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2007
|
Ok, trochę "zbastujmy", fakt- faktem, zmieniło się (ja też jestem Tu dość długo, już niestety pod 4 nickiem, 3 bany i żaden nawet nieuzasadniony- nawet nie chcę do tego wracać), ale jeżeli ten Temat jest powielany co jakiś czas, to musi chyba dziać się naprawdę "coś" niedobrego, nic przecież nie dzieje się bez przyczyny, każdy chce być moderatorem, założyc temat, dać ostrzeżenie, ... skasować temat- zedytować czyjś post, a chyba nie na tym to wszystko polega. Tam mi się wydaje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1018561 - 05/03/2007 16:23
[Re: Nasciturus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
male sprostowanie nie kazdy  mi usuneli moderowanie dzialu zuzlowego bo napisalem kilka zdan na temat baw  no comments ale sie ciesze, z tego powodu bo coraz gorzej na tym forum sie robi, niedlugo bedzie to forum ogolnotematyczne, a nie typowo bukmacherskie, az zal tych starych userow, ktorzy duzo serca wlozyli w rozwoj tego miejsca... Przyzna sie ktos kto usunal temat, czy za cholere sie tego nie dowiemy?
|
Do góry
|
|
|
|
#1018574 - 05/03/2007 16:29
[Re: Nasciturus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Ok, trochę "zbastujmy", fakt- faktem, zmieniło się (ja też jestem Tu dość długo, już niestety pod 4 nickiem, 3 bany i żaden nawet nieuzasadniony- nawet nie chcę do tego wracać), ale jeżeli ten Temat jest powielany co jakiś czas, to musi chyba dziać się naprawdę "coś" niedobrego, nic przecież nie dzieje się bez przyczyny, każdy chce być moderatorem, założyc temat, dać ostrzeżenie, ... skasować temat- zedytować czyjś post, a chyba nie na tym to wszystko polega. Tam mi się wydaje. widzisz to się nazywa dorwać do władzy, pomyśclie sobie teraz co czuje człowiek,który dostał sie na Wiejską w Warszawie,skoro ludzie wariują dostajac nic nie znaczacą funkcję moda?
|
Do góry
|
|
|
|
#1018587 - 05/03/2007 16:36
[Re: boca juniors]
|
Carpal Tunnel
|
o ile ten temat co zalozylem nt. kupna karty to jeszcze moge przebolec choc z trudem bo zalezy mi na jej kupnie(po prostu zapytam na innym forum) to to co zrobil pan z dzialu tenisowego to zenada. Skasowal moj post z typem na dany dzien...a ze omieszkalem sie wytknac blad w dziale WTA to od razu kara w postaci skasowanego postu. A powiedzialem tylko ze typy z dzialu tenisowego z WTA w danym tygodniu mozna bylo grac na odwrot i zarobic  a ze wsrod tych typow byl i jego typ...no coz widocznie kolega sie zdenerwowal. Zreszta do tematu dzialu tenisowego juz nie wracam. Tam juz naprawde nikt nie bierze tego tematu na powazne bo raz ze starej gwardi nie chce sie uzerac z dziecmi a dwa szkoda pisac...wlasnie z chocby powodu kasowania niektorych postow. Z lezka wspominam jak w dziale tenisowym byly typy Draka sikora Maciejeva juan carlosa Kury czy innych tuzow tenisowych ktorych nie wymienilem ale kiedys tamten dzial zyl , teraz chyli sie ku upadkowi. Swego czasu temat probowal ozywiac Promil ale niestety nikt mu nie pomogl i chlopak tez zrezygnowal na szczescie odwala kawal dobrej roboty na stronce z informacjami o WTA notabene linka w ostatnim temacie o WTA nikt nie przykleil...kolejna prowokacja?  czy moze przeoczenie 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|