Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#999014 - 28/02/2007 09:05 Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007

W pierwszych piątkach Meczu Gwiazd zagrają (w nawiasie pozycja, klub i liczba głosów):

PÓŁNOC

* Robert Skibniewski (obrońca, Polpak Świecie, 952)
* Dawid Witos (obrońca, AZS Koszalin, 779)
* Harding Nana (skrzydłowy, Polpak Świecie, 1082) - najwięcej zebranych głosów!
* Aaron Pettway (skrzydłowy, Kager Gdynia) - w miejsce kontuzjowanego Adama Wójcika
* Rafał Bigus (środkowy, Kotwica Kołobrzeg, 983)

POŁUDNIE

* Dean Oliver (obrońca, ASCO Śląsk Wrocław, 1044)
* Andrzej Pluta (obrońca, Anwil Włocławek, 1070)
* Radosław Hyży (skrzydłowy, ASCO Śląsk Wrocław, 809)
* Goran Jagodnik (skrzydłowy, Anwil Włocławek, 799)
* Robert Witka (środkowy, BOT Turów Zgorzelec) - w miejsce kontuzjowanego Otisa Hilla

Łącznie w głosowaniu na portalu http://www.meczgwiazd.interia.pl oraz za pomocą SMS-ów oddano 36342 głosy, w tym 6980 na kandydatów do konkursu wsadów oraz 29362 na kandydatów do pierwszych piątek Meczu Gwiazd.

REZERWOWI

Prezes Polskiej Ligi Koszykówki - Janusz Wierzbowski zaprosił do udziału w Meczu Gwiazd następujących zawodników w roli rezerwowych:

PÓŁNOC

* Christian Dalmau (rozgrywający, Prokom Trefl Sopot)
* Rashid Atkins (rozgrywający, Prokom Trefl Sopot)
* Miah Davis (rozgrywający, Energa Czarni Słupsk)
* Iwo Kitzingeer (obrońca, Polpharma Starogard Gdański)
* Przemysław Frasunkiewicz (skrzydłowy, Energa Czarni Słupsk)
* Patrick Okafor (skrzydłowy, Polpharma Starogard Gdański)
* Filip Dylewicz (skrzydłowy, Prokom Trefl Sopot)

Trenerami zespołu Północy będą Eugeniusz Kijewski (Prokom Trefl Sopot) i Tomasz Jankowski (Polpharma Starogard Gdański).

POŁUDNIE

* Tony Akins (rozgrywający, Gipsar Stal Ostrów Wlkp.)
* Łukasz Koszarek (obrońca, BOT Turów Zgorzelec)
* Thomas Kelati (skrzydłowy, BOT Turów Zgorzelec)
* Michael Ansley (skrzydłowy, Gipsar Stal Ostrów Wlkp.)
* Dominik Tomczyk (skrzydłowy, ASCO Śląsk Wrocław)
* Grady Reynolds (skrzydłowy, Polonie SPEC Warszawa)
* Wojciech Szawarski (skrzydłowy, Gipsar Stal Ostrów Wlkp.)

Trenerami zespołu Południa będą Saso Filipovski (BOT Turów Zgorzelec)i Andrzej Kowalczyk (Gipsar Stal Ostrów Wlkp.).

KONKURS WSADÓW O PUCHAR PREZESA DOMINET BANKU

Na podstawie głosowania kibiców władze DBE zaprosiły do udziału w konkursie wsadów czterech zawodników:

* Aaron Pettway - Kager Gdynia
* Grady Reynolds - Polonie SPEC Warszawa
* Łukasz Wiśniewski - Polpak Świecie
* Witalij Kowalenko - Sokołów Znicz Jarosław
* David Logan - Polpharma Starogard Gdański

KONKURS RZUTÓW ZA TRZY O PUCHAR FIRMY SPALDING

Do udziału w konkursie rzutów za trzy prezes PLK zaprosił czterech zawodników:

* Andrzej Pluta (Anwil Włocławek)
* Aleksandar Dimitrovski (ASCO Śląsk Wrocław)
* Christian Dalmau (Prokom Trefl Sopot)
* Iwo Kitzinger (Polpharma Starogard Gdański)

WIĘCEJ O MECZU GWIAZD <--- klik ;\)

Zalozylem takowy temat wlasnie tutaj, bo nie mam zamiaru zasmiecac tematu o DBE. Tam podajemy tylko i wylacznie typy z analizami, a miejsce na sportowe dywagacje jest w dziale TiO.

Swoja droga, czy ten mecz bedzie mozna gdzies obstawic? Jakis buk wystawia oferte na to widowisko?

Zaczne moze od tego ze wielkim fanem tego typu widowisk nie jestem. W Polsce staramy sie nasladowac ASG ale kiepsko nam to wychodzi. Widzialem juz kilkakrotnie w Polsce takie ASG ale wielkiego wrazenia na mnie nie zrobily. Nie trzeba szukac daleko... Włocławek 2006. Generalnie gracze wybrani do ASG sprzed roku nie pokazali praktycznie nic ciekawego. Nie potrafia pokazac nam, kibicom, prawdziwego show, na ktore to przeciez czekamy. Konkurs rzutow za 3 punkty tez nie byl porywajacy, bo to, ze zawodnik sam musi podnosic pilke z podlogi nie nalezalo z pewnoscia do plusow widowiska. Oby Wrocław wyciagnal konsekwencje. Co do samej otoczki nie mialem zastrzezen. Wszystko mi sie w miare podobalo. Teraz nie ma juz co wspominac, mam nadzieje ze Wrocław jako stolica polskiego basketu postara sie bardziej.

Teraz troche moich przemyslen co do zawodnikow.

Północ

Zawsze chce ogladac w ASG zawodnikow efektownych, a nie takich co polowe swoich punktow w zyciu rzucili o tablice. Kontrowersje na pewno wzbudzaja w I piatce dwa nazwiska: Witos i Skibniewski. Jesli glosujac na zawodnikow do I piatki meczu gwiazd, wezmiemy za kryterium to jaki sezon ma dany zawodnik, to jestem jeszcze w stanie zrozumiec co robi tam Witos, bo sezon ma naprawde udany. Z drugiej jednak strony, jesli za kryterium brac widowiskowosc to totalnie nie wiem co on tam robi. Albo ma duza i liczna rodzine, albo jedna z wyplat w tym roku poszla na smsy. A Skiba? Totalne nieporozumienie. Moze kibice WKS'u maja do niego az taki sentyment i chcieli by zagrał na starych smieciach wlasnie w ASG? Nana, Pettway, Bigus. Bigus rowny sezon i wystep w takim meczu mu sie nalezy, chociaz osobiscie dalbym Pettwaya na ławke a na 4 Okafora, pozycje numer 5 zajmowalby Nana, ktory kak widzimy zebral najwieksza ilosc glosow i w pelni zasluguje na I piatke ASG. A rezerwowi? Co tam robi Miah Davis? To jest totalne nieporozumienie. Frasunkiewicza tez nie lubie, a w miejsce Dylewicza widzialbym Besoka. Reszta styknie. Dobrze ze II trenerem jest Jankes, bo Kijewski moglby nie podołac hehe.

Południe

Tutaj tez duzo kontrowersji, bo rezerwowi lepsi od tych z I piatki hehe. Dean Oliver? Hmm, no zastanowilbym sie na tym mocno. Jagodnik? Witka? Hyży? No rzeczywiscie. Po prostu popisow nie zabraknie na parkiecie... Szkoda ze Hill kontuzjowany, bo Witka na 5 to tez lekkie nieporozumienie. A moze po prostu nie wypadalo by zabraklo jakiegos gracza Turowa w I piatce? Załamka. Rezerwowi w miare ok, kazdy w tym sezonie zalicza udane wystepy na polskich parkietach i w pelni zasluguja na pokazanie sie w tym, badz co badz, wielkim widowisku. Do drewniakow ich nie bede zaliczac, bo takowi sa w I piatce hehehe. Dobrze ze Kowal i Filipovski trenuja ten zespol, polaczenie defensywy w ofensywa, ciekawe co z tego wyjdzie w praniu.

Konkurs rzutów za 3 punkty

Pluta, Kitzinger - ok. Dimitrovski - ujdzie. Dalmau? A nie lepiej by bylo za niego dac Slanine?

Konkurs wsadów

Tutaj powiem chyba najmniej. Malo widzialem dunkow w wykonaniu tych zawodnikow, bo takowe widza z reguly kibice poszczegolnych druzyn, kibice ktorzy przychodza na treningi. Wiem tylko tyle ze moze i dla wielu z Was nominacja Łukasza "Małpy" Wiśniewskiego wydawac sie nieco kontrowersyjna, to chlopak ma zajebisty wyskok i na pewno pokaze cos fajnego.

Tyle moich przemyslen na szybko

Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#999095 - 28/02/2007 09:50 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
mnie ciekawi Logan w konkursie wsadów - 184 cm \:\)
ale musze przyznać, że widzialem jeden jego wsad, i to w czasie meczu - chłopak wyskok ma zajebisty, a w przypadku tak niskiego zawodnika wsady wygladają IMHO dużo efektowniej.
ciekawe...

Fajnie że Iwo jest w konkursie za 3, faworytem jest chyba jednak Pluta, nie zgodzę się z Tobą shane, że Slanina lepszy od Dalmau - nie lubię tego cwaniaczka z Porto Ryko wiecznie żującego gumę, ale jak ma dzień to gra rewelacyjnie, a Slanina miał jeden raz dzien konia kiedy trojkami wygrał mecz - w rzutach za trzy dla mnie klasę nizej niz Dalmau

składy : Północy w miarę ok, ale Południa to naprawdę nieporozumienie. nie wiem jakie będą kursy, ale ja stawiam na Północ - tylko ten Kijewski... echh \:\) ale zawsze jest Jankowski, tylko ciekawe ile będzie mial do powiedzenia

oczywiście będę osobiście na meczu (bilety już w kieszeni) więc jak pojawią się kursy to przeleję troche moich przemyśleń bo przecież trzeba poobstawiać coby się lepiej ogladalo \:\)

Pozdro

Do góry
#999114 - 28/02/2007 09:56 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
shane Offline
Carpal Tunnel

Niby statystyki nie graja, ale...

Slanina - % rzutow za 3 - 45 %
Dalmau - % rzutow za 3 - 37 %

...Kapono pokazał ze jednak maja duze znaczenie

Do góry
#999350 - 28/02/2007 11:11 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Mitul Offline
Villain

Originally Posted By: shane
Niby statystyki nie graja, ale...

Slanina - % rzutow za 3 - 45 %
Dalmau - % rzutow za 3 - 37 %

...Kapono pokazał ze jednak maja duze znaczenie

akurat te statystyki wyjaśnia fakt, że Dalmau potrafi rewelacyjnie rzucac, jak i rewelacyjnie nie trafiać. Co daje średnia taka jaką daje. Jesli trafi na dobry dzien wygra ze wszystkimi, a jeśli nie to będzie ostatni - na pewno odradzam jakiekolwiek stawianie na niego, albo przeciw niemu \:\)

shane, ten temat powinien być w dziale Parkiet Koszykarski !!! Bezwzględnie !!! Tu go nikt nie znajdzie \:\)

Do góry
#999411 - 28/02/2007 11:30 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Małpa pokaże parę trików w konkursie dunków.
Jest w stanie zrobić taki wsad, jaki zwyciężył w tegorocznym ASG w Las Vegas (wiem, bo widzialem w naszym poczciwym torunskim spozywczaku, bodajże 3 lata temu ;\) )

Do góry
#1000173 - 28/02/2007 14:45 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: muppet]
Mitul Offline
Villain

Kto idzie na mecz...?? Może zbierzemy jakąś ekipę co by sie poznać przy okazji ???

Do góry
#1000415 - 28/02/2007 15:34 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
shane Offline
Carpal Tunnel

bursztyk cos tam gadal, ze bedzie.

Do góry
#1000438 - 28/02/2007 15:37 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Mitul Offline
Villain

a Ty shane się nie wybierasz...? \:\) nie masz znowuż aż tak daleko :PP

Do góry
#1000468 - 28/02/2007 15:41 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
shane Offline
Carpal Tunnel

No jakby nie patrzec to kawalek jest.

Nie mam zamiaru sie tam pojawiac, dla mnie to srednie widowisko, a i meczy o pietruche nie lubie.

Do góry
#1000483 - 28/02/2007 15:44 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Mitul Offline
Villain

ja na miejscu więc grzechem byłoby nie pójść, zwłaszcza że sporo ludzi z Polpharmy \:p

Do góry
#1001797 - 28/02/2007 19:24 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Jako, ze zrezygnowalismy z KK Stali z wyjazdu na to zalosne widowisko, ja sie nie wybieram \:\) Moze chociaz Slam Nation bedzie, to bedzie na co popatrzec ;\)

Do góry
#1003555 - 01/03/2007 09:11 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: codi]
codi Offline
Carpal Tunnel

Akins prawdopodobnie jednak po stronie polnocy:

http://www.mfoto.pl/uploads/1184/tonyhehe_638e2.jpg

;\)

Do góry
#1009984 - 02/03/2007 19:34 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
oiram Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
Czy którys z buków naziemnych ma zamiar wystawić to spotkanie w swojej ofercie ? Na tą chwile w internetowych ofertach nic nie znalałem.Może ktoś coś z was wie w tym temacie.

Do góry
#1011354 - 03/03/2007 08:51 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: oiram]
grajek1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2006
Zaden naziemny nie wystawił w Ofercie \:\(
Szkoda!

Do góry
#1012159 - 03/03/2007 14:56 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: grajek1987]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Mecz Gwiazd DBE \:D

jak dla mnie pierwsza połowa, konkurs wsadow, prowadzacy to bo nie chce tego dosadnie komentowac.

Realizator chyba troche przysypia. Zamiast pokazywac wsad pokazuje parkiet \:D Ale to tylko w Polsce !

Do tego znawczynie wsadów, Wyszkoni i Halinka jako jurorzy ..

Do góry
#1012198 - 03/03/2007 15:04 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Mitul]
shane Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Mitul
Kto idzie na mecz...?? Może zbierzemy jakąś ekipę co by sie poznać przy okazji ???

Biedny Mitul \:\(

Do góry
#1012320 - 03/03/2007 15:28 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
codi Offline
Carpal Tunnel

Druga polowa o wiele lepsza... Oprawy nie skomentuje, bo to zenada...

One man show ogolnie. Mecz dla takich graczy jak Pettway \:\) Dobrze, ze mial tam Atkinsa. Szkoda, ze w polnocy nie gral Akins, bo sadze, ze mogliby zrobic razem jakas ladna akcyjke \:\)

Do góry
#1012338 - 03/03/2007 15:31 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: codi]
shane Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: codi
Mecz dla takich graczy jak Pettway.

No, ale ludzie wola ogladac Bigusa, Jagodnika i Hyżego

Do góry
#1012392 - 03/03/2007 15:48 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Platini Offline
Porucznik

No własnie Shane !
Jak zobaczyłem tego cielaka jak dostał pilke to mysle taki chłop to powinien ładnie nasadzic. A ten ledwo co trafil i to jeszcze z wielkim wysilkiem na twarzy

Co za mecz ..

Do góry
#1012423 - 03/03/2007 15:56 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Platini]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Na betfair ciagle mozna kupic zwyciestwo Poludnia po 1.02 i 1.01 \:D

Do góry
#1012527 - 03/03/2007 16:15 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Valverde]
Policeman Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2006
T

Do góry
#1012532 - 03/03/2007 16:16 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2006
Originally Posted By: Policeman
T

sorka za to powyżej
Taki mecz że sie chciało

Do góry
#1012619 - 03/03/2007 16:32 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Valverde]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Po co w ogole organizowane sa takie pseudo mecze, dla kogo? Hala byla praktycnzie pusta. Niech sie naucza najpierw grac w kosza, a potem mysla o takich imprezach.

Do góry
#1012961 - 03/03/2007 17:31 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Valverde]
shane Offline
Carpal Tunnel

Troche ode mnie...

Generalnie juz od kilku lat tego rodzaju widowiska sa bardzo zenujace, pomimo usilnych staran Polacy nie potrafia zrobic czegos fajnego na wzor NBA, a przeciez to nie jest az taki wielki wyczyn po chodzi tylko o organizaje. Rok temu we Włocławku zobaczylem totalny dramat, ale liczylem ze we Wrocławiu zobacze cos lepszego... Niestety, mylilem sie. Wrocław jako Stolica polskiego basketu nie popisal sie, co nie znaczy, ze dobrze ze cos takiego w ogole jest, ale nie kazdy musi za tym przepadac.

Zal mi tych wszystkich ludzi, ktorzy pojawili sie na hali (Mitul \:\( ) Szkoda na takie cos kasy i czasu. Myslalem, ze dzieki temu ze to wlasnie Polsat bedzie transmitowac to jakaze wielkie widowisko, poziom transmisji bedzie o niebo lepszy niz rok temu we Włocławku. Od razu na poczatku pasmo reklamowe trwajace 15 minut, co obrzydza juz caly mecz w poczatkowej jego fazie.

Na poczatku zapowiadalo sie na fajna atmosfere, bo prezentacja wyszla naprawde dobrze, jednak z kazda minuta widowisko bylo coraz bardziej zenujace. Rozumiem ze Skiba to fajny koles i na pewno potrafi rozbawic publike, ale momentami mialem wrazenie ze nie wie jaki mecz bedzie komentowac. Jednak moje watpliwosci rozwial kiedy graczy nazwal koszykarzami hehe. Grabowski i Jachimek - po co to w ogole? Zero pojecia o sporcie, gadac glupoty to ja tez moge przed kamera. Nawet nie byli smieszni...

Konkursy były beznadziejne. Poszedlem siusiu, a tu nagle koncowka konkursu dunkow. Dzieki Ci TV Polsat ze moglismy zobaczyc je w ogole... Skrot z eliminacji tez trwal tylko chwile, a szkoda. Do finalu dostali sie Logan z Reynoldsem, a ten drugi siegnal zasluzenie po zwyciestwo. Szkoda ze podczas samego konkursu byl taki galimatias ze sami zawodnicy nie wiedzieli ile maja prob... Tak trudno zrobic czas 2 minut na wsad? Loganowi sie nie udalo i dostal same jedynki. Nawet komisji bylo glupio je podniesc w gore, co na pewno nie bylo mile dla samego zawodnika. Poza tym kto do licha byl w tej komisji ;/? Konkurs rzutow za 3... O dziwko dali stojaki na pilki, bo rok temu byla zenada polegajaca na tym, ze uczestnicy konkursu sami musieli podnoscic pilke z parkietu :| Rece opadaja. Chociaz fajnie ze Ivo utarl nosa Plucie.

Oprawa meczu tez jakas dziwna. Zespol Disco Polo, zespol Mandaryny (chociaz dupeczki niezle), hymn DBE \:D , parodia.

Sam mecz nie podobal mi sie, a zawodnicy nie wspieli sie na wyzyny. Widownia po I polowie zaczela opuszczac hale z tego co widzialem. Tez bym nie chcial ogladac takiego czegos. Gdzie jakies efektowne zagrania? Gdzie fajne asysty, gdzie wsady, gdzie rzuty za 3 z 8m? No tak, ale czy tacy gracze jak Hyży, Bigus, Jagodnik, Tomczyk czy Witka sa w stanie nam to zapewnic? Na kogo Ci ludzie glosuja? Nie wiedza ze do takich meczy potrzeba graczy EFEKTOWNYCH, SZYBKICH i SKOCZNYCH? Niech mi nikt nie pisze ze taki mecz jaka nasza liga, bo sami widzieliscie ze Akins, Pettway, Reynolds, Nana, Pluta i inni potrafia sie bawic i zagrac milo dla oka. Dzieki Bogu ze na parkiecie byl Pettway i Reynolds, bo az zal byloby ogladac non stoper Bigusa ktory boi sie/nie umie/nie chce mu sie/wstydzi sie/ zapakowac pilke do kosza.

Naprawde podziwiam ludzi, ktorzy jada na takie widowiska. Moze za rok bedzie lepiej? Heh, wiem, glupi jestem, jesli tak mysle.

pzdr

Do góry
#1016016 - 04/03/2007 14:43 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Ubiegłoroczny wybryk z Włocławka wymuszony przez TVP z wolna na stałe wchodzi do tradycji Pseudomeczu Pseudogwiazd.

Tak jak ro ktemu, tak i wczoraj zegar nie był zatrzymywany przy autach/faulach/rzutach wolnych, a ostatnia kwarta trwa nie 10 tylko 8 minut.

To, że TVP miała napiętą ramówkę to jeszcze jakoś tam zrozumiałem, ale to że Polsat musiał się też uciekac do takich żenujących trików (pragnę zauważyć, że na ekranie TV ani przez moment w czasie transmisji nie pojawił się zegar) to już przekraczało granice mojej wyobraźni.
A jednak...

Ż E N A D A

Do góry
#1016092 - 04/03/2007 14:53 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: tomo]
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003
ja tez bylem i nie ktore rzeczy byly fajne , nie ktore mniej \:D , grunt ze to kolejny wyjazd na meczyk kosza i spoko melanzyk ze znajomymi \:D aha no i Jarek Kalinowski jest najlepszy w Polsce w rzucaniu 3 nawet ekstraligowcy nie dorownuja mu hehe \:\)

Do góry
#1016225 - 04/03/2007 15:19 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: fart?]
Klakier Offline
old hand

Meldunek: 22/02/2005
Taki mecz to żenada ogladałem chwile, ale takiej beznadzieji dawno nie widzialem, wyroznialo sie tylko kilku czarnych (Nana, Pettway) a nasi zawodnicy po za Plutą to parodia powinni nakrecic film "biali nie potrafia skakac 2" \:D \:D

Do góry
#1016295 - 04/03/2007 15:36 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Klakier]
shane Offline
Carpal Tunnel

Witos wczoraj stanal na wysokosci zadania. Potrafil sie pokazac. Mijal jak tyczki niektorych czarnoskórych grajkow ;\)

Do góry
#1016867 - 04/03/2007 18:10 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
ja z wczorajszego występu Witosa zapamiętałem tylko jak się potknął podczas wychodzenia z tunelu ;\)

Do góry
#1017625 - 04/03/2007 22:14 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: shane]
Platini Offline
Porucznik

Originally Posted By: shane
Witos wczoraj stanal na wysokosci zadania. Potrafil sie pokazac. Mijal jak tyczki niektorych czarnoskórych grajkow ;\)

Wczoraj mijał gwiazdy jak tyczki a dziś minał sie chyba z samym sobą \:D

Reasumujac mecz gwiazd - total porazka ..

Do góry
#1020162 - 05/03/2007 23:00 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: Platini]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
mu sie chyba podobalo...

Do góry
#1039274 - 12/03/2007 09:52 Re: Mecz Gwiazd DBE - Wrocław 2007 [Re: nOcnY]
Mitul Offline
Villain

Moim zdaniem nie było az tak źle jak piszecie. Faktycznie za bardzo się niektorzy starali wygrać (jak Ci Panowie z artykułu powyzej) ale honoru (i poziomu widowiska) bronił wspomniany wcześniej Pettway czy Nana.
Oprawa tragiczna - Papa Dance - co to w ogole jest ?? śmiech na sali i do tego ten żałosny playback...

Konkurs wsadów - organizacja fatalna, nie bylo wiadomo w ogole o co chodzi a Logan próbowal chyba z 5 razy zanim w końcu trafił chociaż już kazali mu zejść, porażka

Konkurs rzutow za trzy - w miarę ujdzie, no i Iwo wygrał hehe !!!

Podsumowując - zdecydowanie więcej minusów niz plusów, nie widzialem relacji TV ale z tego co slyszalem bylo jeszcze gorzej niż na hali \:\)

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Biszop, rafal08