#940758 - 08/02/2007 09:26
Re: $ Buki płac(z)ą -> single + analiza $
[Re: 14honor88]
|
veteran
Meldunek: 30/03/2006
|
#37 Ponza, M - Saue, E 1 24:28 +1.8j.Typy : 25/35 .... Passa : ++++++ - +++ #38 Francja - Niemcy 1 @1.50 3/10 - 8.02 / 14:10[i]Świetną passe ostatnio mam tylko 1 pudło na 10 typów . Mam zamiar utrzymać ją i dziś tez trafić a okazja do tego jest bo dziś znowu biathlon . Tym razem sztafeta Mix ( 2 panów i 2 panie ) . Jak dla mnie zdecydowanym faworytem dzisiejszego biegu jest ekipa Francji która pobiegnie w bardzo silnym składzie : BAVEREL-ROBERT Florence , BAILLY Sandrine , DEFRASNE Vincent , POIREE Raphael . Stawiam na nich w parze z Niemcami , którzy nie wystawiaja swojego najmocniejszego składu . Pobiegną : HITZER Kathrin , DENKINGER Simone , BIRNBACHER Andreas , WOLF Alexander . Jest to zespół bardziej do sprawdzenia się niż zdobycia dziś medalu . Składy innych ekip TU
|
Do góry
|
|
|
|
#944053 - 09/02/2007 12:35
|
veteran
|
#38 Francja - Niemcy 1 2:5 +1.5j.Typy : 26/36 .... Passa : +++++ - ++++ #39 Gueugnon - Guingamp under 2,5 @1.55 4/10 - 9.02 / 20:00Dziś mecz z 2 Ligi Francuskiej . Spotkanie pomiędzy Gueugnon drużyną z 9 pozycji w tabeli z 17 Guingamp. Drużyna gości bezskutecznie od kilku lat próbuje dostać się do 1 Ligi . Ciągłe roszady w składzie zmiany trenera nic nie pomagają . Ich największa gwiazda to zawodnik Togo - Mohamed Kader Touré Coubadja, którego mieliśmy okazje oglądać podczas MŚ w Niemczech . Drużynie tej nadal brakuje dobrej obrony o czym świadczy ujemny stosunek goli -7 . I na pewno odczuwalny jest brak skutecznych napastników bo strzelenie 21 goli w 23 meczach to stanowczo za mało . Taka sytuacja spowodowała że Guingamp w tym sezonie musi bardzo się postarać by nie spaść z ligi bo spadają z niej 3 ostatnie drużyny ,a jest ich w lidze 20. Różnice punktowe między nimi naprawdę są nie znaczne. Bo od ostatniego miejsca dzielą ich zaledwie 2 pkt. O byt w lidze pewni są gospodarze jednak to wszystko na co ich stać środek tabeli . W zeszłym sezonie zespół ten był najmniej skutecznym w lidze . Strzelił zaledwie 29 goli w 38 meczach. W tym sezonie ze skutecznością znacznie lepiej jednak gorzej z obroną . Obie "11" ostatnio dużo remisują . Gueugnon 1-4-1 , Guingamp 0-5-1 . Myślę że i dziś bardzo prawdopodobny remis , a jeśli nie to minimalna wygrana gospodarzy . Goście w tym sezonie są najbardziej underową drużyną wyjazdową bo w 11 meczach zaliczyli aż 10 underów . Strzelając zaledwie 4 gole tracąc 11 . Kolejnym mocnym argumentem skłaniającym mnie ku wynikowi poniżej 2,5 goli są ich bezpośrednie pojedynki . Drużyny spotkały się 9 razy i aż 8 razy padł under . Na stadionie dzisiejszego gospodarza padały wyniki : 0:0 , 1:1 , 1:0 ,0:0 . Dlatego też uważam że i dziś bardzo prawdopodobny wynik poniżej 2,5 gola.
|
Do góry
|
|
|
|
#975934 - 20/02/2007 15:43
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#978462 - 21/02/2007 11:17
|
veteran
|
#46 Celtic Glasgow - AC Milan under 2.5 0:0 +1.5j. #47 Celtic Glasgow - AC Milan 1x 0:0 +1.8j.Passa : ++++++ - +++ #48 Inter - Valencia over 2 @1.89 4/10 - 21.02 / 20:45Kolejne spotkanie z LM . Mecz rozegrany zostanie jednak na stadionie Interu z ograniczoną ilością kibiców do 36 tyś. Inter jak każdy wie został rekordzista pod wzg . wygranych meczów ligowych z rzędu 16 . Liga Mistrzów to jednak ścisła elita Europy i Interowi może już tak łatwo nie przyjść kolejne zwycięstwo . Valencja udowodniła w poprzednim meczu wygraną z Barceloną (2:1) że nawet Inter musi się z nią liczyć . Dlatego też Roberto Mancini dał odpocząć przed tym spotkaniem kilku swoim zawodnikom . W meczu z Cagliari Calcio dał odpocząć kilku gwiazdom zespołu. Między innymi Adriano, Maicon, Zanetti, Maxwell. Tak więc mecz zapowiada się bardzo zacięty , jednak w przeciwieństwie do meczu Celtic - Milan myslę że padnie tu kilka bramek . Z jednej strony atak Ibrahimovica z Adriano , a na przeciw nim Morientes - Villa . Przypuszczalne składy Inter: J. Cesar; Maicon, Materazzi, Cordoba, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Figo; Ibrahimovic, Adriano Valencia Canizares; Migel, Ayala, Marchena, C. Torres; Joaquin, Albelda Angulo, Silva; Villa, Morientes
|
Do góry
|
|
|
|
#985757 - 24/02/2007 08:23
|
veteran
|
#50 Gambrinus - Spartak Moscow 1 -3j. Passa : ++++ - +++ - + - #51 Twente Enschede - Tilburg Willem 1 @1.65 3/10 - 24.02 / 20:00 #52 Twente Enschede - Tilburg Willem over 2.5 @1.65 3/10 - 24.02 / 20:00Po ostatnich moich nie powodzeniach postanowiłem bardziej się przyłożyć . Na dziś przygotowałem typ z ligi Holenderskiej . W lidze do walki o mistrzostwo włączyło się więcej drużyn . Nie jest już tak jak kiedyś że tylko PSV Ajax lub Feyenoord . W obecnym sezonie szanse na tytuł ma jeszcze AZ Alkmaar i Twente Enschede. Ci ostatni to właśnie czarny koń tych rozgrywek . W klubie w lecie zrobiono kilka udanych zakupów i teraz widać tego efekty . Klub znajduje się obecnie na 4 pozycji premiowanej startem w elim. LM . Zapewne gracze maja też ochotę na mistrzostwo bo jest szansa . Do pierwszego PSV tracą 7 pkt , a do konca rozgrywek pozostało 9 kolejek . Popularni Tukkers swoją wysoką lokate zawdzięczają głównie meczom u siebie bo wygrali aż 11 z 12 spotkań strzelając przy tym 40 goli tracąc 9 . To że są w formie potwierdzają ostatnie wyniki .Na wyjazdach pokonali drużyny Heerenween i Excelsior po 2:1 , Feyenord pokonali na własnej murawie 3:0 . Dzisiejszy rywal nie powinien sprawić większych problemów graczom Twente .Spotkanie to zostanie rozegrane na Arke Stadion i będzie to jednoczesnie 150 mecz na tym własnie obiekcie. Rywalem będzie zajmująca 14 pozycje w tabeli drużyna Tilburg Willem . Nie dość że nie grają najlepiej szczególnie na wyjazdach 1:2:10 9;33 to do tego mają problemy ze składem przed dzisiejszym spotkaniem . Największym problem jest brak za 8 żółta kartkę filara obrony - Nuelsona Wau . Pozatym niewystapią El Hamdaouiego, Swinkelsa, Valencii, Wilmeta i Van Lieshouta . Tak więc spotkanie najlepiej grającej drużyny u siebie z jedną z najgorzej na wyjazdach do tego osłabioną . Kursy około 1.30 na wygraną gospodarzy dlatego zdecydowałem się na granie hc 0:1 i over 2.5 . Wydaje mi się że wynik będzie coś koło 3:0 . A to że padnie over jest bardzo prawdopodobne bo obie ekipy bardzo często kończą mecze takim rezultatem . Ostatnie 4 mecze Twente u siebie : Feyenoord 3 - 0 , ADO Den Haag 3 - 1 , AZ 3 - 0 SC Heerenveen , 5 - 1 . Goście na wyjazdach : 0 - 2 AZ , 2 - 2 Heracles , 1 - 2 Roda JC , 0 - 4 PSV . Tak więc wydaje mi się że dziś powinien paść over 2.5 . Obie "11" spotykały się wiele razy już . Przypomne wyniki tylko z ostatnich 2 lat . W pierwszej rundzie tego sezonu Twente wygrało na wyjeździe 3:1 . 2005/2006 1:1 , 2:1 . Tak więc polecam obie opcje wybrane w tym meczu prze zemnie . Bo stroną dominującą w tym spotkaniu może być tylko jedna drużyna i to na pewno nie będą goście.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|