Opcje tematu
#981424 - 22/02/2007 13:47 Moja przygoda z PartyBets czyli z 35.09$ do...
bestbets Offline
enthusiast

Meldunek: 30/10/2006
Slowem wstepu...

Pieniadze (35.09$) pochodza z bonusa, o ktorym zapewne wszyscy juz slyszeli. Za posrednictwem LiquidPoker.net dostajemy 50$ na PartyPoker (w przeciagu 24 godzin), potem mozemy grac w pokera, w kasyni, bingo badz zaklady - PartyBets, lustrzane odbicie gamebookers. Rodzenstwo? Na to wyglada.

W samego pokera nie szlo mi najlepiej, postanowilem wiec zajac sie tym, co tygrysy lubia najbardziej - obstawienie meczow. Jak widzicie, nie poszlo mi najgorzej. Po kilku dniach wyplacilem dokladnie... 2.869.48 $.

Slowem wyjasnienia, dlaczego gralem akurat te mecze, z jakich zrodel korzystalem?

Oto male preludium:
- http://www.betexplorer.com (masa swietnych statystyk, opieralem na nich przede wszystkim te underowe mecze)
- http://www.bettingzone.co.uk (a przede wszystkim dzial Free Picks, garsc ciekawych informacji zebranych tuz przed waznymi wydarzeniami)
- oczywiscie forum mecz.pl, prywatne typy uzytkownikow i ich procentowa trafnosc
- http://forums.bettingadvice.com (przede wszystkim dzial Competions)
- http://www.ubet2win.blogspot.com/ (moim zdaniem, rewelacyjny blog, ciekawie wyselekcjonowane typy, profesjonalne analizy)
- http://www.sbrforum.com (wybrane typy specjalistow, swietne statystyki, NBA i NHL)

That's all. A ze szczescie sprzyja, gram dalej.
W gre wchodza obecnie: bet365.com (swietny live, wysokie limity i kursy), Expekt.com (jednodniowe wyplaty na konto, wysokie kursy, ogromne limity) oraz Unibet (zachwalany przez Was jako najbardziej wartosciowy buk, choc kursy na moje ukochane undery sa najnizsze sposrod owych trzech bukow).

Jak dobieram undery jezeli chodzi o bramki i rzuty rozne? Opieram sie w pelni na statystykach i przedmeczowych zapowiedziach. Wiesci o tym, ze zarowno Milan jak i Celtic maja kontuzjowanych napastnikow na pewno do Was trafily. Nie omieszkalem sprobowac. Jesli chodzi o hokej, patrze na historie poprzednich spotkan, a dokladniej.. na miesiac, w ktorym grali. Mamy luty, wiec patrze na wszystkie mecze z .02 w dacie. Moze glupie, ale skuteczne.

Zeby nie zdradzac wszystkich tajemnic sukcesu, idzmy krok dalej.. Dzisiejsze mecze.

Bez analiz, zachowam je dla siebie. A co, taki jestem! \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#982431 - 22/02/2007 18:59 Re: Moja przygoda z PartyBets czyli z 35.09$ do... [Re: bestbets]
bestbets Offline
enthusiast

Na dzis nie koniec. Nie zdazylem zagrac swietnego w mym mniemaniu typu - under 2.5 gola Blackburn-Leverkusen. Dokladniej, chcialem under 2.0 po rewelacyjnym kyrsie 3.10 (bet365 - w przypadku 2 goli, zwrot). Zagralem na live under 1.5 w okolicach 1.925, mysle, ze mimo wszystko warto. Niby czemu? Wglebilem sie dzis mocniej w statystyki Pucharu UEFA. Wniosek? Od dobrych 5-6 lat w rewanzu meczu, ktory (pierwszy) zakonczyl sie wynikiem 3-2, ZAWSZE padal under. Cos w tym musi byc...

Wklejanie kuponikow, poznym wieczorem badz jutro po poludniu. Tymczasem przymierzam sie do postawienie naprawde wysokiej stawki na Maccabi, poczekam kilka minut na rozpoczecie spotkania. Wtedy to zaatakuje live...

Tymczasem!

Do góry
#983070 - 22/02/2007 22:19 Re: Moja przygoda z PartyBets czyli z 35.09$ do... [Re: bestbets]
bestbets Offline
enthusiast

Olympiacos zawiodl na calej linii. A zwlaszcza na linii osobistych. Coz, trudno, choc kupon wygladal swietnie (nie mowiac juz o wygranej, jakies 4500$). Ale, ale. Odbilem sie. Jest dobrze!

Z 500$, ktore zostaly mi z wplaty na bet365 troszke pokrecilem i...

Jak widac, gralem ciagle (no, moze poza ostatnim mecze) va banque. Tradycyjnie, oparcie na statystykach i opisach osob, ktorym ufam.

Gdybamy? Gdyby jeszcze do tych 5700$ dolozyc 4500 Olympiacosu... Nie narzekam!

Do góry
#986214 - 24/02/2007 12:55 Re: Moja przygoda z PartyBets czyli z 35.09$ do... [Re: bestbets]
bestbets Offline
enthusiast

Do przodu. Do puli wpadlo kolejne 1500$, a to za sprawa Detroit (stawka w granicach 2100 @ 1.76 w bet365.com). Oto potwierdzenie:

Od momentu uzbierania pierwszego tysiaca baksow, postanowilem grac tylko single. Zadnych tasiemcow na hula-hop. Tylko sprawdzone informacje i niewiele ryzyka na live (choc zapewne i tak mnie poniesie...).

Powaznie zastanawiam sie nad typem Under 2.5 Liverpool-Sheffield, ale zwazywszy, ze na wieczor szykuje sie minimum jeden dobry typ, bezpiecznie pozbieram wiekszy kapital i poobserwuje najlepsze kursy na to spotkanie.

A mowa tu o... zwyciestwie Roddicka nad Murrayem (poki co, zagram go w unibecie badz expekcie po 1.86-1.87).

Do góry

Moderator:  rafal08