Co ja mam do dodania od siebie na Betway? to ---->

Fatalna organizacja, kursy takie sobie i co najgorsze brak mozliwosci grania handi

, albo bardzo ograniczone mozliwosci.
Co do wyplat. Nie wiem czemu tak sie ociagaja z wyplatami na MB. w poniedzialek o 7 zlecilem wyplate, a jest wtorek 14 a jej jeszcze nie ma. Dla przykladu podam ze ScandicBookmakers przesylali pieniadze na MB w srednio godzine niezaleznie od pory dnia! No i przejscia mam z wyplata na konto bankowe. Poniekad z wlasnej winy, gdyz tkwilem w przeswiadczeniu ze mBank dalej posiada siedzibe na al. Mickiewicza i ze dalej maja ten sam kod SWIFT co jeszcze kilka miesiecy temu. Tymczasem duzo sie zmienilo u nich. Ale... kiedy ja nieswiadomy swojego bledu czekalem na kaske na koncie, zniecierpliwiony napisalem do supportu dlaczego tak dlugo musze czekac, oni tymczasem napisali, ze wyplata zostala odrzucona przez bank. Dobrze ze mnie w pore poinformowali ... No ale, poprawili sie dajac mi mozliwosc poprawienia danych w opcji wyplaty. Teraz czekam powtornie na pieniadze. Ciekaw jestem co z tego wyniknie. Jak dlugo czekaliscie na pieniadze od nich przelewem na konto bankowe?
Reasumujac, zmywam sie stamtad i nie chce miec z nimi juz wiecej do czynienia.