Strona 4 z 14 < 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 >
Opcje tematu
#975114 - 20/02/2007 08:26 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: derlysy]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Inter - Valencia

Jesli chodzi o under/over w tym meczu to ciezka sprawa. Poczatkowo sklanialem sie ku overowi bo kazda z druzyn ma bardzo dobre linie pomocy i ataku. Przeczucie mowi mi jednak ze Valencia bedzie skutecznie sie bronic, raz pojdzie kontra i Villa strzeli, a Ches wygraja 1:0 \:\)

Pomijajac "przeczucie" to wg mnie nie mozna obojetnie przejsc obok kursu 5.00 na Valencie. Powalilo tych oddsmakerow. Ja bym dal maksymalnie 3.50 ;\) Ches to wg mnie za dobra druzyna zeby byc az takim underdogiem. Nie jest co prawda az tak skuteczna w obronie jak za Cupera czy Beniteza, ale ciagle pilkarze z Mestalla maja zaszczepiony defensywny sposob gry. Tak silnego ataku nie mieli od dawna, gdyby jeszcze 2 lata temu nie odszedl do Milanu Ricardo Oliviera to mistrzostwo byloby nasze \:\) Podejrzewam ze gdyby przeniesc Valencie do Serie A to zajmowala by pierwsze lub drugie miejsce. Fakt ze pisze to troche przez pryzmat kibica, ale kurs 5 to dla mnie duzy value. Mam nadzieje ze mecz bedzie pieknym widowiskiem, tylko dzieki takim panom jak Korzeniowski chyba go nie obejrze.

Jak macie jakies linki to netowym transmisji to podajcie.

Edited by Logan (20/02/2007 08:44)

Do góry
Bonus: Unibet
#975119 - 20/02/2007 08:40 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: Logan]
derlysy Offline
member

Meldunek: 07/02/2007
chłoapki nie chce tu nikogo ani niczego reklamowac ale wczoraj jeszce myslalem tak jak wy ze tylko w srode jeden meczyk obejrze i sie skusilem na platforme N - tvn cyfrowy 99 za dekoder plus dwa platne kanaly sportowy i rozrywak abonament 26 zl miesiecznie i dzis mam do wyboru 2 mecze ligi mistrzow plus maja wykupiona bundeslige koszykowake pilke reczna lig europejskich i dodtakowo wszytkie niedkodowane sportowe kanly jak raisport dsf ktorego nie mam w kablowce.Mysle ze te 26 ziak to nie duza kasa bo mecze w necie mimo nawet dobergo lacza (ja 2 mega) to i tak tnie transmije i tak kogo stac polecam.dzis u mnie na meczu celtic milan badz lile man grubo ponad 10 osob kazdy po piwku dla gospodarze wiec koszt sie szybki zwroci.Instalacja i odkodanie sygnalu trwa 10 minut

Do góry
#975123 - 20/02/2007 08:43 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: derlysy]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Teraz chcaiłem Wam przedstawić moją wizję na dzisiejsze mecze LM:

Celtic - Milan - Bukmacherzy faworyzują Milan ale ja bym się tutaj nie zgodził.Celtowie debiutują w tej fazie rozgryweki na pewno będą chcieli się zaprezentować przed własną publicznością jak najlepiej.Trenerzy obu ekipy mają spory ból głowy gdyż jak i po jednej jak i po drugiej stronie są kontuzje.W Celticu na pewno zabraknie obrońcy Steven Pressley,duży probelm jest z napastinkami gdyż wczoraj nie trenowali Jan Vennegoor of Hesselink, Craig Beattie oraz Maciej Żurawski.Lecz jednak strona Celticu podała,że ten pierwszy zagra dzisiaj w parze w ataku z Kennym Millerem.
Ale chyba zdecydowanie wiekszy problem ma trener Ancelotti gdyż kontuzjowani sa: Bramkarz Dida,i napastnicy: Filippo Inzaghi a problemy z kolanem ma Gilardino,Ronaldo nie zagra dlatego,ze już w tym sezonie występował w LM z innym klubem.Ancelotti powiedział,że przed meczem zapadnie decyzja czy zagra Seedorf.
W grudniu 2004 roku oba zespoły spotkały się ze soba na tym stadionie i wtedy padł bezbramkowy remis.
Myśle,że dzisiaj Celtic tego meczu nie przegra

1X

Lille - Manchester United - I tutaj wcale się nie dziwie,że aż tak faworyzowany jest MU którzy w ostatnim czasie spidują się wyśmienicie.Jadą do Francji jako zdecydowany faworyt.Ferguson ostatnio wspominał,ze także będą chcieli się zrewanżować Lille za porażke w roku 2005 na stadionie Lille 1:0.Szczególnie trzeba podkreślić wspaniała gre w lidze gdzie prowadzą z 6 punktową przewagą nad Chelsea.
W składzie gospodarzy zabraknie zawieszonego za kartki Abdul Kadera Keity.MU w najsilniejszym składzie i myśle,ze Manchester po tym meczu zbliży się do wyeliminowania Lille.

Lille: Sylva - Chalme, Tavlaridis, Plestan, Tafforeau, Cabaye, Makoun, Debuchy, Bodmer, Obraniak (Bastos), Odemwingie

Man Utd: Van der Sar - G. Neville, R. Ferdinand, Vidic, Evra, C. Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs, Saha (Larsson), Rooney

2

Real Madryt - Bayern Monachium - Spotykają się dwie uznane marki dwaj giganci światowej piłki.Zespoły które w ostatnim czasie nie zachwycją w swoich ligach w szczególności Bayern.Nie ma sensu wymieniać sukcesów owych zespołów bo troche by to zajęło.Na pewno dzisiaj mecz będzie bardzo wyrównany i pewnie padnie mało bramek a losy awansu rozstrzygnięte zostaną dopiero w Niemczech.Ale mnie się wydaje,że do tego awansu po dzisejszym meczu bliżej będzie Realowi.
Oba zespoły spoeo razy grały ze sobą w pucharach:

10/03/2004 UEFA Champions League Real Madrid vs. FC Bayern München 1:0
10/04/2002 UEFA Champions League Real Madrid vs. FC Bayern München 2:0
01/05/2001 UEFA Champions League Real Madrid vs. FC Bayern München 0:1
03/05/2000 UEFA Champions League Real Madrid vs. FC Bayern München 2:0
29/02/2000 UEFA Champions League Real Madrid vs. FC Bayern München 2:4

Real: Casillas - Torres, Helguera, Cannavaro, Carlos, Gago, Beckham, Guti, Reyes, Raul, Van Nistelrooy

Bayern: Kahn - Salihamidzic, Lucio, Van Buyten, Lahm, Sagnol, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger, Makaay, Podolski

1

PSV - Arsenal Londyn W ostatnim czasie lepiej spisuje się zespoł z Holandii który prowadzi w ligowiej tabeli.Arsenal to już nie ten sam zespół co przed laty,kiedyś pamiętam,że bardzo dobrze radzili sobie na wyjazdach a teraz słabo im to wychodzi.Co pokazują ostatnie mecze w grupowej fazie LM. Kanonierzy będą w najbliższym spotkaniu osłabieni brakiem Emmanuela Eboue, Justina Hoyte'a i Theo Walcotta zaś w PSV zabrtaknie Ibrahima Afellay'a i Patricka Kluiverta.

PSV: Gomes - Kromkamp, Alex, Da Costa, Salcido, Mendez, Simons, Cocu, Culina, Tardelli, Kone

Arsenal: Lehmann - Gallas, Senderos, Toure, Clichy, Rosicky, Fabregas, Gilberto, Ljungberg, Hleb, Henry

X

Pozdrawiam!

Do góry
#975126 - 20/02/2007 08:52 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: derlysy]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: derlysy
chłoapki nie chce tu nikogo ani niczego reklamowac ale wczoraj jeszce myslalem tak jak wy ze tylko w srode jeden meczyk obejrze i sie skusilem na platforme N - tvn cyfrowy 99 za dekoder plus dwa platne kanaly sportowy i rozrywak abonament 26 zl miesiecznie i dzis mam do wyboru 2 mecze ligi mistrzow plus maja wykupiona bundeslige koszykowake pilke reczna lig europejskich i dodtakowo wszytkie niedkodowane sportowe kanly jak raisport dsf ktorego nie mam w kablowce.Mysle ze te 26 ziak to nie duza kasa bo mecze w necie mimo nawet dobergo lacza (ja 2 mega) to i tak tnie transmije i tak kogo stac polecam.dzis u mnie na meczu celtic milan badz lile man grubo ponad 10 osob kazdy po piwku dla gospodarze wiec koszt sie szybki zwroci.Instalacja i odkodanie sygnalu trwa 10 minut

I tu się zgadzam. Bo 26 złociszy na / mc to zupełnie co innego niż 12 PLN za jedną kolejkę LM w necie, który tnie, co potwierdzam. A oferta, z tego co piszesz, nieporównywalna, o jakosci nie wspomnę.

Ja też mam kablówkę, w której g...o jest

A czy do tej platformy N potrzebna jest micha, bo u mnie nie za bardzo jest ją gdzie zamontować

Do góry
#975139 - 20/02/2007 09:07 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: rene]
derlysy Offline
member

no niestety jest potrzebna ja mialem o tyle szcescia ze mialem czaszke starej poczciwej wizji dawno juz zapomniałej kabel tez doprowadzony do dekodera tazke tylko wywalilem zakurzony dekoder wizji podpiełem dekoder TVN i juz mi wszystko smiga. Jezeli nie macie to koszt czaszki 80 zika plus konwerter 40 i kawalek kabla.panowie to warte zachodu bo z tego co sie orientuje to oni wykupili lige mistrzow na 3 sezony badz 2 nie jestem dokladnie pewny.

Do góry
#975148 - 20/02/2007 09:13 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: rene]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Króciutko:

Celtic - Milan

Rossoneri osłabieni, zarówno w obronie jak i ataku. Sam Kaka meczu nie wyga, więc spodziewam się defensywnej taktyki w wykonaniu gości. Przyjechali do Glasgow z jednym głównym założeniem: nie przegrać. Będzie ciężko, ponieważ gospodarze podejdą bardzo zmobilizowani do tego meczu i na pewno będą walczyć na całej długości i szerokości boiska. Wydaje mi się, że atut własnego boiska sprawi, że Celtowie nie przegrają

Typ: 1 1X

Lille - MU

Czołowi zawodnicy Czerwonych Diabłów odpoczywali w ten weekend. Wyraźnie widać, że Sir Alex podporządkowuje wszystko dzisiejszemu spotkaniu w LM. Na pewno piłkarze MU będą chcieli już w dzisiejszym meczu rozwiać wszelkie wątpliwości, co do tego kto jest lepszym zespołem w tej parze. Od jakiegoś czasu imponują formą i skutecznością.
Lille znajduje się od jakiegoś czasu w kryzysie. W trzech lutowych spotkaniach zdołali wywalczyć zaledwie jeden punkt. Wątpię żeby od piątkowej porażki z Lyonem udało się znacznie poprawić grę. Lille to typowo underowa ekipa, tracąca w zasadzie mało bramek ale nie jestem do końca przekonany, czy uda im się przeciwstawić rozpędzonej lokomotywie z Manchesteru.

Typ: 2

Do góry
#975160 - 20/02/2007 09:27 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: Szewa]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Ja sobie zagrałem awanse,mniejsza kasa,ale spokojniejsza inwestycja i można zawsze skontrowac:

Lyon- moim zdaniem o klase lepszy zespół od Romy,mieli kryzys,ale już jest wszystko dobrze,znów wygrywają.Lyon w formie jest w stanie wygrać z każdym, a Roma do potentatów nie należy,wyszła ze słabej grupy,ale rewolucji w Europie nie zrobi,za mało dobrych graczy i źle trafili...

Milan- boMilan to Milan i jakoś wymęczy ten awans,pewno zremisują w Glasgow i u siebie te 2-0 wymęczą na Borucu. Co by nie wymeśleć,pzrewaga Milanu pod każdym wzgledem,kadrowo,finansowo,marketingowo,trofeowo, ponadto Celtik ma problemy kadrowe i Milan swoim catenachio ich zajedzie.

Arsenal-kanonierzy nie błyszczą w tym sezonie,ale PSV też już nie to samo,dlatego nie wiem jak to wyjdzie w meczach,ale w ostatecznym rozrachunku to angole powinni awansowac:)

Chelsea-tak na podbicie kursu,jakoś nie wierze,że Mouhrinio odpadnie z Porto....

Do góry
#975172 - 20/02/2007 09:49 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: boca juniors]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
PSV Eidhoven - Arsenal Londyn

Typ: 2

Kurs: 2,55

Buk: Expekt

Stawka: 3/10

Miejsce: Philips Stadium

Data: 19 luty 2007

Godzina: 20:45 CET

Sędzia: Tom Henning Ovrebo

Asysytenci: Geir Age Holen (NOR) Erik Raestad (NOR)

PSV: Heurelho Gomes; Jan Kromkamp, Alex, Manuel Da Costa, Carlos Salcido; Edison Méndez, Timmy Simons, Phillip Cocu, Jason Culina; Diego Tardelli, Arouna Koné.

Arsenal Londyn: Lehmann, Clichy, Gallas, Toure, Djourou, Rosicky, Gilberto, Fabregas, Hleb, Adebayor, Henry; Almunia, Senderos Ljungberg, Baptista, Denilson, Flamini, Aliadiere.

Sytuacja PSV z początku sezonu zapewnie sie zmieiniła. Dzisiaj PSV to już delikatnie mówiąc gorszy zespół niż chocby ten, który zmiatał każdego kto stanął im na drodze w walce o Eredivisie.Czynnikiem wpływającym na zadyszke tego zespołu jest zapewne to iż trenerem tej ekipy jest już tylko Ronald Koeman a nie geniusz w tym fachu Guus Hiddink. Dlaczego mówie tylko Koeman? Ronald to taki trener, który potrafi wygrywać mecze gdy w zespole wszystko jest dobrze nie ma za wiele kontuzji itd.jednak gdy przyjdzie zmierzyć sie z kontuzjami dwóch, trzech zawodników z pierwszego składu a w dodatku są to czołowi gracze lini ofensywnych to pojawia sie problem! On bardzo lubi gdy zespół gra szybko, pięknie i do przodu i tak własnie z reguły ustawia swój zespół. Dzisiaj informacje o brakach w zespole brzmią jak wyrok: najprawdopodobnie nie zagra najlepszy strzelec tej ekipy Farfan ale na tym nie koniec! zabraknie również Affelaya oraz Patricka Kluiverta. Problemy w ataku to zapewne również słabasza forma Kone. Nie ogladam tak często Eredivisie ale od znajomych którzy bardziej interesują sie tą ligą mogłem usłyszeć ze to już zapewne nie jest ten sam człowiek, który biegał po boisku na początku rozgrywek.

Mozna powiedzieć ze zespół gości okres słabej gry ma już za sobą. Początek sezonu w zasadzie pozbawił Kanonierów nadziei na walke z Manchesterem i Chelsea o mistrza Angli ale za to w krajowych pucharach jak i w Champion Ligue zespól spisuje sie bardzo dobrze. Największym problemem Arsena Wengera jest prawa strona obrony.Przyczyną tego są kontuzje Emmanuel Eboue i Justin Hoyte. W ich miejsce najprawdopodobnie zobaczymy sprowadzonego z Chelsea William Gallasa, który do tej pory grał na bardzo wysokim poziomie.Do składu po kontuzji wraca Hleb oraz Johan Djourou w fanatstyczniej formie jest Baptista, który już chyba na dobre zaaklimatyzował sie w Londynie. Weneger na konferencji prasowej powiedział sie za wszelką cenne będa dążyc do tego by zdobyć gola i Ja mam nadzieje że tak własnie sie stanie.

Oby dwa zespoły do tej pory spotkały sie 4 razy. Dwa razy wygrywał Arsenal, raz w sezonie 2002/2003 pokonał PSV na wyjeżdzie 4-0 a na własnym boisku zremisował 0-0. W sezonie 2004-2005 pokonali PSV na własnym boisku 1-0 a w holandi zremisowali 0-0.

Tak więc bilans pojedynków: 0-2-2 na korzyść Arsenalu

Do góry
#975265 - 20/02/2007 10:49 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: Jose]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Lille - MenjU
Lille to zespół, który poczynił duże postępy i na pewno nie można go lekceważyć. Cos o tym wie Sir Alex i jego podopieczni.
To głównie za sprawą Lille MU pożegnał się z LM bardzo wcześnie, bo już na etapie rozgrywek grupowych.
Trzeba sobie powiedzieć też, iż w ubiegłym sezonie MU był wyjątkowo słaby i nieporadny.
W tym sezonie jest już inaczej. MU to ekipa, która w mojej opinii gra najlepszą piłkę spośród wszystkich uczestników LM i jest moim faworytem do sięgnięcia po główne trofeum.
Ferguson dysponuje szeroką kadrą i obojętnie kto wychodzi na boisko, gra świetnie.
MU wziął już rewanż na Benfice, która obok Lille grała wtedy w jednej grupie.
Teraz pora na Francuzów.
Jak znam Sir Alexa to wyciągnął on wnioski z ubiegłorocznej porażki i zrobi wszystko, by tym razem było inaczej.
Zapewne tak się stanie, bo Czerwone Diabły są na gazie i nie sądzę, by Lille zdołało się im przeciwstawić
Lille zagra bez Kadera Keity i to jest duże osłabienie.

W tym meczu nie widzę innej możliwości jak czyściutka dwójeczka
Moim zdaniem jest to najlepszy typ w LM na dzisiaj

Do góry
#975303 - 20/02/2007 11:07 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: rene]
smz Offline
journeyman

Meldunek: 19/02/2007
Celtic - Milan

Jak każdy dobrze wie w tym meczu zabraknie ludzi do strzelania bramek a mianowicie napastników. W drużynie Celticu nie wystąpią(chodzi mi oczywiście o napad): Żurawski, Hesselink i Beattie a w Milanie: Inzaghi, Gilardino oraz Ronaldo. W drużynie Celticu w ataku zagra Kenny Miller wracający po kontuzji(choć nie wiem czy to tak można nazwać "wracający" bo kontuzji nabawił się w trakcie przerwy meczu z Aberdeen rozgrywanego w tą sobotę) a w Milanie ostro krytykowany Oliveira(chyba tylko w parze z Ronaldo dobrze mu się gra a jak już wiemy Ronaldo nie zagra)tak więc moim zdaniem nie będzie miał kto dziś strzelać gole i mecz moim zdaniem zakończy się wynikiem 0-0 gdyż Milan zapewne będzie grał bardzo defensywnie a Celtic ma w bramce pana Artura, który już nie raz pokazał, że na silnych przeciwników potrafi się bardzo dobrze zmotywować.

Typ: Under 2,5
Stawka: 9/10

Typ: Correct score: 0-0
Stawka: 3,5/10

Do góry
#975306 - 20/02/2007 11:09 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: Logan]
shaggyr Offline
!!Visca el Barça!!

Meldunek: 01/08/2006
Oto rozklad transmisji w necie: http://www.football4less.com/schedules/
Najlatwiej wszystko uruchomic na sofcie sopcast'a. Sciagamy oprogramowanie http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip , przy uruchamianiu logujemy sie jako anonim, wybieramy kanal z zakladki chanels i rozkoszujemy sie ogladaniem.
Milej rozrywki za jedyne 0 zl + VAT ;\)
i niech wygra Blaugrana znaczy lepszy

Do góry
#975313 - 20/02/2007 11:14 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: smz]
grajek1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2006
gdzie mozna w tv zobaczyc jakis mecz?

Do góry
#975325 - 20/02/2007 11:21 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: grajek1987]
derlysy Offline
member

nsport 2 mecze dzis celtic milan i lile man do wyboru i retransmisja o 23 chyba real bayern
a co do tego co tu wszytko powiedziane przezemnie i innych chlopakow reasumujac moja typyna dzis:

celtic milan - under 2,5
real bayern - under 2,5
lile man - 2

Do góry
#975377 - 20/02/2007 11:51 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: derlysy]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Ja mam pytanko czy ktoś widział ostatnio jakieś mecze Bayernu?
Przeciez Real gra tak żałosną, brzydką i nieporadną piłkę, chyba obecnie najsłabszą na świecie, że nie ma opcji żeby dzisiaj wygrali.Wątpie nawet czy strzelą gola. Tak więc jeśli Bayern wykazuje jakieś pozytywne znaki to X2 w ciemno, z tym że nie mam pojęcia co tam sie dzieje \:p

Do góry
#975384 - 20/02/2007 11:56 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: PioKing]
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
ja widziałem i gdybys to zoabczył to nie wiem czy byś tak smiało dawał x2. Bayern kompletnie nie gra nic...zero obrony,zero pomocy i zero ataku....jedna wielka tragedia!Real ma przewage własnego boiska bo jego gra tez nie napawa optymizmem...jednak powinien wykorzystac własne śmieci myślac realnie o następnej rundzie.jak dla mnie Real wygra i najbardziej prawdopodobny scenariusz to niski wynik oscylujący w granicach 1:0.

Do góry
#975388 - 20/02/2007 11:58 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: PioKing]
derlysy Offline
member

postaw underka i bedzie git ja nie jestem w stanie przy tak marnych druzynch chodzi o ich forme wskazac co sensownego w tym meczu dlatego postawie undera

Do góry
#975389 - 20/02/2007 11:58 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: PioKing]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Ja mam pytanko czy ktoś widział ostatnio jakieś mecze Realu?
Przeciez Bayern gra tak żałosną, brzydką i nieporadną piłkę, chyba obecnie najsłabszą na świecie, że nie ma opcji żeby dzisiaj wygrali.Wątpie nawet czy strzelą gola. Tak więc jeśli Real wykazuje jakieś pozytywne znaki to 1x w ciemno, z tym że nie mam pojęcia co tam sie dzieje
---------
to tak mniej wiecej , co mysle o Bayernie , ele nie widzialem realu ;-)

Do góry
#975419 - 20/02/2007 12:16 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: bolo_lacznik]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
łe to lipa, myslalem ze pewa bedzie \:\(
a tu nie wiadomo kto gorszy od kogo \:p

Do góry
#975422 - 20/02/2007 12:20 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: PioKing]
mumin Offline
enthusiast

Meldunek: 24/10/2006
ja ostatnio widzialem i real i bayern. jedno o drugie to totalna bieda. ostatni mecz to real powinien przgrac bo betis mial lepsze okazje do zdobycia bramki.
ja mysle ze w tym mecz wszystko rozbije sie o taktyke. jezli real jak zawsze zagra z kontry to moze cos strzli. ale w tym meczu jak dla mnie na bank under - beznadziejna dyspozycja napstnikow jednej i drugiej druzyny. jezli chodzi o 1x2 to no bet.

Do góry
#975466 - 20/02/2007 12:40 Re: Liga Mistrzów 1/8 Finału [Re: mumin]
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
real - bayern

bayern gra tak fatalnie na awayu, ze szok i jesli dzis strzeli to naprawde bede w szoku, real badz co badz defensywe ma niezla i dzisiaj capello bedzie sie nastawial na 0 z tyłu, wiec wszystko w rekach van nistelrooya i reszty ;\)
wydaje mi sie, ze 7/10 under, 4/10 Home win, 1/10 1:0, 1/10 2:0,
5/10 Bayern not to score

GL

Do góry
Strona 4 z 14 < 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 >

Moderator:  Akhu, Biszop