#964970 - 15/02/2007 22:34
Re: ile kosztujesz ?
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
Nie pracuje , nie mam samochodu , jeden pokoj , szara mysz koscielna lepiej to zmien bo umrzesz w samotnosci Jak my ja tam juz sie pogodzilem, ze na lozu smierci bede trzymal ksiedza za reke to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz
oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka no wlasnie ladny kupon JuN to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz
oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka Ale co? Jakby sobie kupil spodnie za 99zł to by byl gorszy? Duma mu na to nie pozwala? :| moze ma delikatna skore na udach
|
Do góry
|
|
|
|
#964972 - 15/02/2007 22:35
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
nOcnY - ja bym sie wcale nie zastanawiał Dla mnie nie znacza takie k.. nic ! Moge im co najwyzej w nagrode w twarz napluc. Dla ich większego prestiżu jak by to moj kolega powiedzial - a co Ty chcesz sie z nimi od razu zenic
|
Do góry
|
|
|
|
#964973 - 15/02/2007 22:35
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Nie pracuje , nie mam samochodu , jeden pokoj , szara mysz koscielna lepiej to zmien bo umrzesz w samotnosci Jak my Jesli chodzi o markowe rzeczy to ja np kupuje buty Salomona tylko i wylacznie, wiem, ze nie kupie ich za 50zl, ale jestem gotow dac te 300zl i miec dobre buty, ktory mi sie szybko nie rozleca Jakims wielkim maniakiem ciuchow nie jestem, matka ciagle narzeka, ze moja garderoba jest niewielka(np 3 pary spodni + spodnie od garniaka) i nie ubieram sie powaznie, tylko non stop, gdy tylko nie jest ponizej 0 chodze w krotkich spodenkach, choc w moim wieku jzu ponoc nie wypada Ale mam to gdzies co sadza o mnie inni, sasiedzi znajomi etc, nie zamierzam sie przejmowac tym :]
|
Do góry
|
|
|
|
#964974 - 15/02/2007 22:35
[Re: shane]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz
oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka Ale co? Jakby sobie kupil spodnie za 99zł to by byl gorszy? Duma mu na to nie pozwala? :| Shane to pytanie to musisz skierowac do Olivera Janiaka, nie do mnie/nas Taka dziwna moda i teoria, znam kilku pilkarzy naszej OE i nasza rzeczy tylko: Hugo Bossa, Prady, Armaniego itp itp... a nie sa zadnymi jeszcze wyjadaczami boisk, i nie maja rozegranych po 100 spotkan w lidze dziwne dla mnie na maxa, ale coz zrobisz ? tak to jest jak chlopaczek ze zwyklego miasta - wchodzi na salony i dostaje sie do wielkiego klubu, a co gorsza wielkiego miasta... i tam to juz go pochlania komercha, lans na najdrozsze ciuchy itp. a jeszcze 3-4 m-c temu byl normalnym czlowiekiem kazdy robi to co lubi, skoro komus to odpowiada/pasuje to niech tak robi, ja tam nikomu nie zazdroszcze niczego Ciesze sie ze ktos dobrze uklada sobie zycie - i spelnia wlasne marzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#965001 - 15/02/2007 22:54
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Roznie to bywa: wg cen polskich na sobie mam ponad 2k ale kupilem w USA i wynioslo moze 1/4 tej sumy elektroniki nie licze bo moja Nokia to juz warta symboliczne pieniadze hehe P.S.A karta debetowka im kredytowa sie licza? Kiedys taki watek spotkalem na jakims forum i kobiety sie licytowaly, ktora wiecej ma na sobie
|
Do góry
|
|
|
|
#965050 - 15/02/2007 23:16
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/05/2003
|
a ja wole wiecej zaplacic i chodzic w rzeczach, w ktorych nie chodzi pol miasta, a co gorsza isc na impreze i spotkac 10 ludzi w tych samych sweterkach np nie wiem tak juz mam, a te buty mi sie podobaja, nie kazdemu musza, nie sa do nabycia w Polsce ani w Niemczech, - i tu nie chodzi o zaden lans, boo... na rzeczach nie masz napisanej ceny - chyba ze nie sciagacie metek swieta prawda jak widze ludzi chodzacych w takich samych ciuchach reportery itp, buty koniecznie jakies fiat 125 pumy czy cos takiego
|
Do góry
|
|
|
|
|
|