BAHmVIP-myślę,że lekko się kolego rozpędzasz z zarzutami wobec mnie..albowiem zwykły kurs na podwójną szansę np.x2 zawierał wczoraj na w/w mecz kurs 1,27 ja zaś DOBITNIE I SZCZEGÓŁOWO opisałem co zawiera się w użytym tu pojęciu"SZTUCZNY SUREBET"w odróżnieniu od klasycznego,tradycyjnego znaczenia tego zwrotu.
Napisałem wyraźnie i nie będę tu ponownie przytaczał,że moje przekonanie co do niezaistnienia jednej z opcji wyniku w meczu/tu:zwycięstwa HERTHY BERLIN II/pozwala mi ZARYZYKOWAĆ.
Pojęcie ryzyka w ujęciu klasycznego"surebeta"nie ma-stąd moje
zastosowanie do wczorajszego odzdzielnego stawkowania w meczu remisu 3,20 na kuponie nr.1 i odzdzielnego na gości 2,30 na kuponie nr.2.Analiza była poprawna i wszedł remis 3,20.
P.S.:pojęcie"sztuczny surebet"wprowadził tu na forum ok.2 lata temu/prezentując swoją koncepcję gry/pewien zasłużony user,którego nicka w tym momencie nie mogę sobie przypomnieć z powodu wysokiej gorączki grypą spowodowanej.Z tego samego powodu nie będę mógł dziś wymieniać z Tobą dalej poglądów w poruszonej przez Ciebie sprawie.Serdecznie pozdrawiam.edi8
Przede wszystkim zdrowia życzę!
W przedmiocie sporu, to ja się nie rozpedzam tylko protestuję przeciwko mieszaniu słowa 'surebet' w Twoje rozważania pojęciowe.
Bo ten
sztuczny surebet, to niczym
demokracja socjalistyczna czy [/i]sprawiedliwość społeczna[/i].
Podobnie problematyczny jest przymiotnik
klasycznyNie działaja na mnie
"argumentacje przez ZBOWiD"ani mącipole pojeciowe, które ma uzasadnić umieszczenie wiadomości w wątku o surebetach.
Jak jeden buk daje większy kurs na "x" a dugi na "2", to nie ma siły by u jednego mieć dobre "x2".
Jak buk daje najwyższe "x" i najwyższe "2", to wtedy są trzy mozliwości.
1) kurs "x2" jest fair czyli wynika z "x" i "2"
2) kurs "x2" jest minimalnie różny z powodu zaokrągleń.
3) kurs "x2" jest zdecydowanie zanizony
Przypadek 3) swiadczy o tym, że buk traktuje nas jak niekumatych idiotów.
Przypadek 2) pozwala czasem zarobić nieco wiecej albo jest wybieraby z powodu wymagań dotyczacych promocyjnych obrotów
Np. jak masz kursy 2,0 - 3,0 - 5,0
to na "x2" bywają kursy:
1) 1,875
2) 1,88
3) 1,81
Mozna grać 100 za 1,88
ale mozna też zagrac 3,0x60zł i 4,0x40zł (wygrana: 80-100zł)
albo mozna zagrac 3,0x70zł i 4,0x30zł (wygrana: 110-50zł)
... itp rozłożyć szansę wygranej wg własnych prognoz/analiz/....
... ale co to ma wspólnego z tematem wątku ?
Chcesz w nas wywołać zdziwienie jak u tego bacy,
co się dowiedzioł, że całe życie prozą godoł?
Również pozdrawiam i jeszcze raz zdrowia życzę.
PS.
Jeśli chodzi o zarzuty, to najbardziej brakuje mi (choć widzę postępy) w Twoich wiadomościach
Entera i spacji po końcu zdania, co czyni je mało czytelnymi.