#957923 - 13/02/2007 20:41
Re: Będzie w tym roku jakiś zlot mecz.pl ?
[Re: Kameleon]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Zimowy zlot?  Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód BTW. mazury są piękne  Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł  mazury są ok, kiedy? Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#957962 - 13/02/2007 20:50
[Re: Mr Joke]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Zimowy zlot?  Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód BTW. mazury są piękne  Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł  mazury są ok, kiedy? Pzdr Kiedy? Nie wiem http://www2.wypoczynek.pl/domek_letniskowy/inny/sierzan/17729.htmlSuper ośrodek, byłem pare razy - fajne domki, blisko do jeziora, kort tenisowy (betonowy  ) , boisko do nogi, siatki. Jakieś 20 minut do Augustowa, a tam dziołchy ho ho  "siedem dziewcząt z albatorsu" 
|
Do góry
|
|
|
|
#958124 - 13/02/2007 21:17
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Witam i pozdrawiam wszystkich dotychczasowych zlotowiczów i tych przyszłych. Myślę, że pomysł żeby zloty odbywały się wiosną i wczesną jesienią (maj jeżeli dobrze pamiętam oraz koniec września) jest dobrym pomysłem. Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem... @shane - Mielno w wakacje, jestem za... piszę się na to 
|
Do góry
|
|
|
|
#958158 - 13/02/2007 21:22
[Re: kamasss]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem...
Ta kamasss Skorzęcin ok, tylko chyba ten miły Pan, który wynajmował nam domki niezbyt na nas czeka  Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#958261 - 13/02/2007 21:36
[Re: Mr Joke]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Koncepcja zlotu mecz.pl gdzies w PN polsce to... bardzo sluszna koncepcja  Z gory mowie ze jesli zlot mialby sie odbyc gdzies na PD Naszej przepieknej Ojczyzny to odpadam, bo jakos juz od dziecinska mam uraz tamtych rejonow, a poza tym to cholernie daleko...  Nie bylem, ani na I zlocie, ani na II, wiec to Wy najlepiej wiecie gdzie bylo sympatyczniej, chociaz jesli o mnie chodzi to skłanialbym sie ku Skorzecinowi... Na pewno cos fajnego ustalicie, gleboko w to wierze. Co do terminu... Mysle ze wakacje jako tako odpadaja. Kazdy w tym czasie ma jakies tam swoje obowiazki badz tez oddaje sie prywatnym wakacyjnym przyjemnosciom. Wrzesien to chyba najdogodniejszy termin, zarowno dla ekipy szkolnej, studenckiej jak i ciezko pracujacych userow...  PS. @ kamasss Jesli chodzi o Mielno to w te wakacje jade tam ponownie na 100%, jesli jestes chetny na nadmorski wypad to na pewno sie zgadamy i mozna cos wspolnie (najlepiej duzo wczesniej) zaklepac sobie, bo potem moga byc z tym problemy. Tak czy siak na konkrety przyjdzie jeszcze czas  pzdr 
|
Do góry
|
|
|
|
#958383 - 13/02/2007 22:01
[Re: shane]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
hmm, zastanawiam się dlaczego masz uraz Shane do Polski Płd .. Ja w tej częsci mieszkam i jakoś nie narzekam Kazdemu z pewnością odpowiadałoby zeby zlot był najbliżej jego miejsca zamieszkania. Ja się pisze na zlot choć oczywiście zalezy to od miejsca. No ale najbardziej od przebiegu moich wakacji i od terminu na ktory zostanie ustalony zjazd 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|