#955042 - 12/02/2007 22:02
Re: Będzie w tym roku jakiś zlot mecz.pl ?
[Re: Stoin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Nabijasz postów kto to mówi  (żart). A co do tematu. W Mielnie chętnie bym zawitał, mam jakieś 15 min autem ze swojego miasta. Więc byłbym jednym z 'gospodarzy' 
|
Do góry
|
|
|
|
#955079 - 12/02/2007 22:17
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Do Mielna to ja jade z gnacikiem na dupy a nie na zlot  Ale oczywiscie wakacyjny zlot w Mielnie to bardzo sluszna opcja... chociaz pewno droga... dlatego trzeba skutecznie ogrywać buki, lub ciężko pracować na skupie złomu lub makulatury i będzie kasa na zlot  hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#957540 - 13/02/2007 19:22
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2001
|
W zeszłym roki Poznań się spisał, później Gdańsk też stanął na wysokości zadania.  Myślę, że na pewno będzie sporo osób chętnych na Prokom Open w Sopocie, aczkolwiek wcześniej też by się przydało coś zorganizować. Natomiast jeśli już mowa o Trójmieście to może warto pomyśleć o wycieczce promem do Szwecji, tam 1-2 noce w Karlskronie w ramach pakietu, i ponownie na prom? nie zapominajmy ze w dlugi weekend majowy mamy j&s cup..niedlugo bilety bedzie mozna w necie kupowac!!kto chetny??
|
Do góry
|
|
|
|
#957806 - 13/02/2007 20:15
[Re: Radek_89]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Zlot  ja wchodze jak zwykle, może być Karlskrona. Moze byś coś wiosną a'la Skorzęcin, może Kaszebe??? (blisko bym miał:)) no ale może byc i Ukraina, tylko paszportu nie mam, ale to chyba 5sek teraz??? Pozdrawiam Ps. Można zlot latem, tylko jak znam każdy ma jakieś tam swoje plany i pewnie za dużo nas nie będzie ( choć tylu ilu w Sobieszewie było już styka no ale musi być Bazyl :))
|
Do góry
|
|
|
|
#957923 - 13/02/2007 20:41
[Re: Kameleon]
|
old hand
|
Zimowy zlot?  Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód BTW. mazury są piękne  Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł  mazury są ok, kiedy? Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#957962 - 13/02/2007 20:50
[Re: Mr Joke]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Zimowy zlot?  Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód BTW. mazury są piękne  Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł  mazury są ok, kiedy? Pzdr Kiedy? Nie wiem http://www2.wypoczynek.pl/domek_letniskowy/inny/sierzan/17729.htmlSuper ośrodek, byłem pare razy - fajne domki, blisko do jeziora, kort tenisowy (betonowy  ) , boisko do nogi, siatki. Jakieś 20 minut do Augustowa, a tam dziołchy ho ho  "siedem dziewcząt z albatorsu" 
|
Do góry
|
|
|
|
#958124 - 13/02/2007 21:17
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Witam i pozdrawiam wszystkich dotychczasowych zlotowiczów i tych przyszłych. Myślę, że pomysł żeby zloty odbywały się wiosną i wczesną jesienią (maj jeżeli dobrze pamiętam oraz koniec września) jest dobrym pomysłem. Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem... @shane - Mielno w wakacje, jestem za... piszę się na to 
|
Do góry
|
|
|
|
#958158 - 13/02/2007 21:22
[Re: kamasss]
|
old hand
|
Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem...
Ta kamasss Skorzęcin ok, tylko chyba ten miły Pan, który wynajmował nam domki niezbyt na nas czeka  Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#958261 - 13/02/2007 21:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Koncepcja zlotu mecz.pl gdzies w PN polsce to... bardzo sluszna koncepcja  Z gory mowie ze jesli zlot mialby sie odbyc gdzies na PD Naszej przepieknej Ojczyzny to odpadam, bo jakos juz od dziecinska mam uraz tamtych rejonow, a poza tym to cholernie daleko...  Nie bylem, ani na I zlocie, ani na II, wiec to Wy najlepiej wiecie gdzie bylo sympatyczniej, chociaz jesli o mnie chodzi to skłanialbym sie ku Skorzecinowi... Na pewno cos fajnego ustalicie, gleboko w to wierze. Co do terminu... Mysle ze wakacje jako tako odpadaja. Kazdy w tym czasie ma jakies tam swoje obowiazki badz tez oddaje sie prywatnym wakacyjnym przyjemnosciom. Wrzesien to chyba najdogodniejszy termin, zarowno dla ekipy szkolnej, studenckiej jak i ciezko pracujacych userow...  PS. @ kamasss Jesli chodzi o Mielno to w te wakacje jade tam ponownie na 100%, jesli jestes chetny na nadmorski wypad to na pewno sie zgadamy i mozna cos wspolnie (najlepiej duzo wczesniej) zaklepac sobie, bo potem moga byc z tym problemy. Tak czy siak na konkrety przyjdzie jeszcze czas  pzdr 
|
Do góry
|
|
|
|
#958383 - 13/02/2007 22:01
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
hmm, zastanawiam się dlaczego masz uraz Shane do Polski Płd .. Ja w tej częsci mieszkam i jakoś nie narzekam Kazdemu z pewnością odpowiadałoby zeby zlot był najbliżej jego miejsca zamieszkania. Ja się pisze na zlot choć oczywiście zalezy to od miejsca. No ale najbardziej od przebiegu moich wakacji i od terminu na ktory zostanie ustalony zjazd 
|
Do góry
|
|
|
|
#958497 - 13/02/2007 22:29
|
old hand
Meldunek: 07/07/2004
|
witam Panowie; ja tam bym obstawał przy propozycji Szczypiora, taa wódeczka ...  zreszto tak wstępnie się umawialiśmy  a potem miała być północna część Polski, proponuję przyszłą zimę (może w końcu znowu będzie u nas ponad -30), nie ma to jak rozgrzewanie się ruskim spirolkiem  pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#958526 - 13/02/2007 22:41
[Re: Poetik]
|
Carpal Tunnel
|
ja tez chetnie bym sie napil z wami wodeczki:) ale my tam nie pijemy wódki  już jest jakaś wstępna deklaracja odnośnie panaKasy... coś może się ruszy...
|
Do góry
|
|
|
|
#958541 - 13/02/2007 22:53
[Re: Poetik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
ja tez chetnie bym sie napil z wami wodeczki:) My na zlotach wódki nie pijemy, wina i piwa naturalnie też nie. To są spotkania poważnych i kulturalnych osób, które wiedzą, że alkohol szkodzi zdrowiu. Poza tym picie alkoholu mogłoby być poważną przeszkodą w pełnym uczestnictwie w serii wykładów, spotkań i seminariów poświęconych zagadnieniom związanym z bukmacherstwem. Jeśli marzysz o dobrej zabawie do białego rana to szczerze radzę poszukaj sobie innego towarzystwa bo na naszych spotkaniach chodzi się spać o przyzwoitych porach - w Skorżęcinie i Sobieszewie o północy już wszyscy leżeliśmy w łóżkach by zbierać siły na kolejny wyczerpujący dzień.
|
Do góry
|
|
|
|
#958555 - 13/02/2007 23:03
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Nie wiem czy nie byłoby bliżej zrobić zlotu w Anglii, tyle osób tam siedzi hahaha dobre  ..ok, a teraz do rzeczy, mi tam obojętne gdzie będzie, bo powinienem być na 100% chyba, ale dopiero po 14 maja bo wtedy mam poprawkę z matmy  ..i wolne, aż do końcówki czerwca kiedy są egzaminy na arch  co do Mielna, to jeżeli w wakacje trudno będzie z powodu wyjazdów do pracy itp. to trudno, przyjadą Ci, którzy będę dysponowali wolnym czasem  ..a cod o oficjalnego zlotu, no cóż.. kort tenisowy oraz boisko do piłki nożnej powinno być, jakaś woda tez, więc mazury albo morze (znowu Mielno się uśmiecha)  ...a jeżeli mazury to pomijając propozycję Kameleona, która jest owszem bardzo interesująca, to mogę zająć się organizacją jeżeli zlot będzie gdzieś w okolicach jeziora Roś, płd. część Śniardw 
|
Do góry
|
|
|
|
#959157 - 14/02/2007 10:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Panowie, przy propozycji proponuję uwzglednić łatwość dojazdu bo wątpie czy ktoś z 3m czy innych rejonów dojedzie, jak trzeba będzie bujać 24h pociągiem, potem jakims autobusem parę h i na końcu z buta 30km. Pzdr bez kitu... ten post sklonil mnie do wysuniecia jednej kandydatury... i aż dziw bierze ze nikt jeszcze na to nie wpadl... Włoszczowa - ale by sie dzialo jakby 50-60 chlopa tam najechalo 
|
Do góry
|
|
|
|
#959175 - 14/02/2007 10:55
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ooooo, właśnie. Jeśli gramy z Finami to już wszystko jasne co robimy w okolicach 12.09.  A prom do Finlandii też jest, być może lata tam też jakaś tania linia z Gdańska. Włoszczową trzeba kiedyś odwiedzić, przydałoby się nagrać jak pociąg staje a nikt nie wsiada ani nie wysiada (nie każdy chce dopłacać za intercity).
|
Do góry
|
|
|
|
#959191 - 14/02/2007 11:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Jest miejsce mniej więcej w środku Polski gdzie można wynając domki np. http://www.sielpia.com/ polecam. Jak coś to ja mogę także się podjąć organizacji. Sielpia leży ok 35 km od Kielc, z Łodzi będzie coś koło 80 km. Z Wawy chyba ok 140 km Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#959211 - 14/02/2007 11:09
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
|
może być jeszcze np.: http://www.bogdanka.lm.pl/glowna.htm nad jeziorem Powidzkim a jeżlei chcemy jechać na "agroturystke, to to jest niezle: http://www.bogdanka.lm.pl/glowna.htm Tyle, ze do nablizszego miasteczka jest 13 km. Ale klimat jest niezly  Ale tam inaczej niz autem sie nie dojedzie
|
Do góry
|
|
|
|
#959212 - 14/02/2007 11:10
[Re: drfocus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
Jest miejsce mniej więcej w środku Polski gdzie można wynając domki np. http://www.sielpia.com/ polecam. Jak coś to ja mogę także się podjąć organizacji. Sielpia leży ok 35 km od Kielc, z Łodzi będzie coś koło 80 km. Z Wawy chyba ok 140 km Pozdrawiam ta sielpia kolo konskich?
|
Do góry
|
|
|
|
#959274 - 14/02/2007 11:34
[Re: odgdog]
|
old hand
|
Ta Przyje może być, moje rodzinne strony:) ehhh Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#959315 - 14/02/2007 11:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#959434 - 14/02/2007 12:49
[Re: drfocus]
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Jest miejsce mniej więcej w środku Polski gdzie można wynając domki np. http://www.sielpia.com/ polecam. Jak coś to ja mogę także się podjąć organizacji. Sielpia leży ok 35 km od Kielc, z Łodzi będzie coś koło 80 km. Z Wawy chyba ok 140 km Pozdrawiam Popieram, byłem tam dwa razy i jak dla mnie było spoko,Pierwszy raz jak byliśmy to tak nam sie spodobało, że kase oszczedzalismy zeby byc dłużej i jedliśmy tylko konserwy i piwo, a w ostatni dzien jak już nie było pieniędzy to jabłka z drzew. Akurat nocny nie mogę sie z Toba zgodzic, ze ludzie sa niemili. My mielismy raz taka akcję, że jak raz deszcz padał w nocy to nam namiot jednoosobowy w którym spalismy we 3 przemókł doszczetnie i wtedy z pomocą przyszły koleżnki obok, które miały przyczepę kampingową. Pozwoliły nam w niej spac i jeszcze na dodatek herbatki nam robiły i takie inne rzeczy. Bardzo fajna dyskoteka: Leśniczówka, nie wiem czy jeszcze istnieje, obok komenda policj, w której podczas jednej z zabaw poszły szyby. Ładne jeziorko i płytkie, także po pijaku nikt nie utonie. jedyne co to kortów chyba nie ma, a podobno sa jacys zapaleńcy tenisa ziemnego. Jak nie to, to też głosowołbym za Słowacją lub innym miejscu na południu bo bardzo lubie góry. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#960542 - 14/02/2007 18:29
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Właśnie. Słowacja byłaby dobra np. w zimę, kiedy to trzeba jechać daleko na południe żeby na stokach pośmigać. Natomiast jeśli chodzi o lato to chyba raczej wybrzeże. Turniej tenisowy w Sopocie, do tego można prom do Szwecji rozbujać. W lecie to oczywiście ,że wybrzeże ,ale ja wnoszę pomysł o zrobienie teraz jakiegoś spotkania tzn. kwiecień/maj gdzieś na południu Polski ,bądź na słowacji - ot taki wypadzik 2-3 dniowy  1 maja wypada we wtorek, 3 maja wypada w czwartek. Biorąc wolne na 3 dni można mieć tydzień wolnego. Może wtedy? Mimo, że mam daleko, postarałbym się wpaść 
|
Do góry
|
|
|
|
#960650 - 14/02/2007 18:53
[Re: osin]
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Jeżeli to ma być wrzesień to dla mnie meczyk Finlandia-Polska po prostu 3...2...1... BOMBA jak to mawiał niejaki sławny poseł samoobrony  Pytanie tylko czy koszty takiej eskapady nie beda za duże i nie pojedzie tam sama śmietanka tego forum tudzież ludzie majętni. Z innych propozycji bardzo podoba mi się pomysł z Suwalszczyzną. Przewięź po prostu bajka. Polskie góry też lubię więc południe też mi pasi- może być nawet Ukraina, Szczypior zachwalał więc będzie git. Pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#963183 - 15/02/2007 15:06
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
panowie ostatnio była polska północna, teraz proponuje zrobić jak np pisał Pan Kasa w polce południowej. jak ktos będzie chciał, to przyjedzie, tak jak ja ostatnio, wielogodzinna podróż przez całą polskę,
co do miejsca to proponuje coś racjonalnego, bo chodzi o to żeby spotkać się wspólnie, bo jak zwyke bedzie wiele deklaracji, wiele postów i zapewnień a i tak się zjawi garstka osób, więc dla tego proponuje zrobić w takim miejscu, żeby było jak najwięcej osób
|
Do góry
|
|
|
|
#963301 - 15/02/2007 16:02
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
|
Ewentualni Wzgórki Łonowe  to dopiero bajer. Chociaż zależy czy są porośnięte, czy nie.  Ale mam gópi chómor. To pewnie od nadgodzin 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|