Strona 14 z 20 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 >
Opcje tematu
#984085 - 23/02/2007 15:39 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Misiek]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Misiek gdzie jest 1,2 na Resovie ?

Do góry
Bonus: Unibet
#984610 - 23/02/2007 17:54 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Misiek]
kajtek Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2006
Skra Belchatow - PZU Olsztyn 1.5 - 2.50

Juz jutro szlagier tej kolejki,pojedynek na szcycie itp itp itp hehe. Tak sie sklada ze tydzien temu mialem okazje byc w pobliskiej okolicy Belchatowa i kumpel ktory jest wiernymkibicem Skry jeszcze na dlugo przed jej sukcesami i laurami stwierdzil mi ze w Skrze brakuje dwoch nowych zawodnikow: jednego dobrego atakujacego i przyjmujacego rowniez na dobrym poziomie.Ameryki tym nie odkryl napewno ale ogladajac mecz w LM i majac te slowa w mysli wszystko tworzylo obraz.Skra caly czas jakby spala w tym roku szczesliwy awans opromieniowany wyjsciem z grupy ktory powinien byc wywalczony juz dlugo dlugo wczesniej nie przynisol nic dobrego bo w 1 meczu z Mallorcą przegranym 3:2 widac tez juz bylo jakby SKra pojechala tam na jak najnizsze przegranie tego meczu i tak tez sie stalo. Ogladajac tie-breaka wyjazdowego widac bylo ze to dla kogo powedruje 5 set graczą Skry bylo obojetne oni juz swoje zrobi nawyjezdzie- zgubilo ich to i maja za swoje.choc glupi pomysl z malymi punktami jest nadal w grze niech on pozostanie malym wytlumaczeniem. Wracajac do meczu Skra - PZU jedno jest pewne Skra bedzie chciala zrewanzowac sie za przegrana w Olsztynie ale ze bedzie chciec to wiadomo juz bylo po przegranym meczu w Olsztynie. Teraz mozliwosci do rewanzu a formy jaka prezentuja zawodnicy to zupelnie inne wykresy. K.Stelmach po tamtym roku teraz sie wypalil i juz nawetr w przyjeciu nierzeszy poprawnoscią,P.Gruszka ech no Piotrek dobry jest hehe ;\) pan M.Wlazly haha ten to jest agent juz najlepiej wziołby wolne spakowal walizki i na Majorke polecial zostawiajac PLS i kadre na pol roku wspokoju .Wybaczcie ale przejrzalem serwisy siatkarsie wloskie,trosze niemieckich , ciut wiecej rosyjskich i zaden z zawodnikow kadry grajacy teraz w rozgrywkach klubowych nie podaje wiadomosci ze chce odpoczac przed meczami kadry na 4 miesiace przed owymi meczami.Ech troszke w glowie sie poprzewracalo co nie ktorym gwiazdeczką.Niech uwazaja bo w ich miejsce juz widac 17 latkow o zblizonych parametrach i mozliwosciach wiec nawet WLazly niech sobie odpoczynek krotki zrobi.Olsztynianie narazie nie zawodza to co maja wygrywac wygrywaja, a choc porazka np z Resovia mogla by prowadzic do jakis sporow w klubie druzynie nie przeklada sie na owe "zadymy". Olsztyn ma zespol a Skra ma gwiazdeczki dwie ( nie obrazajac nikogo) Dlatego stawiam na Olsztyn.To glowny powod mojego typu. Napewno mecz bedzie wyrownany i napewno bedzie tie-break( wrózka mi o tym powiedziala jakby kto pytal) Acha na koniec dodam ze pan Ireneusz wraca na stare( choc moze nie tak stare) smieci ale czy to atut?? Nie! Atutem jest to ze ma zespol SKry rozpracowany jak nikt inny i to wlasnie udowodnil ogrywajac Skre u siebie 3:1. Jutro bedzie tak samo tylko ze 1 set wiecej ugraja Belchatowianie zeby ciut lepiej w statystykach wypadli \:\)

TYP: Olsztyn : 2.5
2TYP: +1.5 Olsztyn : nie wiem jaki kurs \:\)

Do góry
#984706 - 23/02/2007 18:12 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Max11]
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: Max11
Odnośnie meczu Resovia-Gwardia dobrym typem wydaje mi się poniżej 180.5 punktów - 1.50 typ mniej ryzykowny niż 3-0 a kurs niewiele niższy.

Resovia troszeczkę zawiodła i mało brakowało aby przegrała 2 sety lub grała w TIE-BREAKU wszystko jednak szcześliwie się skończyło,przynajmniej dla mnie bo zagrałem właśnie ten typ,który kolega mi przedstawił widząc kurs na handicap 1.2 nie widziałem sensu grania tego dlatego skorzystałem z propozycji wyżej wymienionego kolegi.Chciałem Ci bardzo podziękować za udostępnienie mi tego typu.

Do góry
#984889 - 23/02/2007 18:53 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: grzesol]
Slawek_kk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
Mostostal Kedzierzyn-Kozle - Politechnika Warszawa (+1.5) 2 @1.8 7/10

Kazdy mecz pomiedzy tymi druzynami jest zaciety. W tamtym roku Mostostal przegral z Politechnika o miejsca 5-8. Obydwie druzyny zgromadzily po 10 pkt i zajmuja sasiednie miejsce w tabeli. Niestety odkad przeniesli sie na nowa hale to nie pamietam kiedy ostatnio zagrali dobry mecz u siebie. Niestety kibice gwizdza na zawodnikow oraz na prezesa, ktory po ostatnim wystepie przed wlasna publicznoscia powiedzial w radiu: "Jeśli ktoś ma gwizdać na swój zespół, to niech idzie na piwo do jakiejś „bonanzy” i zrobi lepiej." Tydzien temu udalo sie ugrac seta w Czestochowie, ale niestety znowu z czolowymi druzynami 0 pkt. W Belchatowie i u siebie z AZS Olsztyn prowadzili wysoko i mogli bez problemu wygrac seta to nagle cos stanelo i przegrywamy, nie wiem co jest grane. W ekipie Mostostalu na pewno nie zagra Konrad Malecki co jest duzym oslabieniem, Bakumovski narzeka cos wiec zostaje Serafin oraz Jarosz. Maciek to wiadomo ale Wojtek to juz nie ten zawodnik, dla mnie zawsze byl slabym zawodnikiem. W obwodzie zostaje jeszcze mlody Bartek Kurek ale on musi sie jeszcze duzo uczyc. Politechnika po przyjsciu Skorka nareszcie gra tak jak powinna. Przed sezonem byla typowana do miejsca 5-6. Anton Kulikovskiy zaczyna grac tak jak oczekiwano przed sezonem, Mark Siebeck i Pavel Chudik zdrowieja oraz niezawodny Radek Rybek \:\) W pierwszej kolejce Mostostal wygral 3-1 ale wtedy Warszawa byla w kryzysie wiec teraz spodziewam sie innego wyniku. Bedzie to mecz o 6 miejsce przed play-off \:\) Mysle ze bedzie to pojedynek 5-cio setowy

Mozna do tego zagrac Jastrzebie @1.15

Do góry
#984890 - 23/02/2007 18:54 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: grzesol]
Max11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2006
Nie ma sprawy przedstawiłem tylko swoje przemyślenia odnośnie tego meczu. Skoro under wchodził przy wyniku 3-0 i mógł wejść przy wyniku 3-1 a kursy wynosiły odpowiednio: 3-0 - 1.72, under - 1.50 to było dla mnie oczywiste że lepszym wyborem jest under, ale było troche nerwówki po 3 setach zwątpiłem że wejdzie ale po tym zabójczym początku Resovii w 4 secie już byłem niemal w 100% pewny że wejdzie \:\)

Do góry
#985099 - 23/02/2007 20:04 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Max11]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Tylko nie wiem czy wiecie że na ten under był na początku kurs 1,68 a nie 1,5 hihi

Do góry
#985808 - 24/02/2007 09:09 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Maciek]
OKSfan Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
>>>Wlazły wykluczony z reprezentacji Polski!<<<

Zdoluje sie w dzisiejszym meczu czy wrecz przeciwnie, bedzie chcial cos udowodnic?

Do góry
#985908 - 24/02/2007 10:14 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: OKSfan]
przyborro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2006
Warto zagraz Jastrzebie -1.5 czylepiej sama 2?? wydaje sie ze JASTRZEBIE musi wygrywac takie mecze, tym bardziej ze u gospodarzy nie zagra 2 przyjmujacy ligi Kocik.
Czekam na opinie wiekszych znawcow tematu niz moja osoba.

Do góry
#986024 - 24/02/2007 11:10 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: OKSfan]
hokuy Offline
veteran

Meldunek: 22/08/2006
Originally Posted By: OKSfan

Zdoluje sie w dzisiejszym meczu czy wrecz przeciwnie, bedzie chcial cos udowodnic?

Przecież Lozano mu tylko pomógł tym listem, Wlazły sam zrezygnował wcześniej, bo jak mówi jest tym wszystkim za bardzo zmęczony.

Do góry
#986112 - 24/02/2007 12:04 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: hokuy]
Vamos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/02/2007
Originally Posted By: hokuy

Przecież Lozano mu tylko pomógł tym listem, Wlazły sam zrezygnował wcześniej, bo jak mówi jest tym wszystkim za bardzo zmęczony.
NIe sznauje go po tym co zrobil i jak sie zachowal... gWIAZDA sie z niego zrobila, nie ma nic wazniejszego niz gra dla kraju...

Do góry
#986119 - 24/02/2007 12:10 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: OKSfan]
kajtek Offline
enthusiast

bravo, wspominalem o tym w analizie meczu Skry. To jest nie dopomyslenia co ta gwiazdeczka chciala robić. A Lozano poraz kolejny udowadnia ze w jego druzynie nie bedzie owych swiecidelek.

Do góry
#986173 - 24/02/2007 12:34 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: kajtek]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Trochę chyba nie wiesz co się dzieje w ogóle z Wlazłym i z jego 'skurczami' ... Po niemal każdym cięższym spotkaniu, Mariusz miał jakby już spuchnięte nogi... Nie wiadomo chyba wciąż czym to jest spowodowane...

No ale, jak teraz sobie czytam ten 'wycinek' na onecie ''i od razu chciał się spotkać z zawodnikiem Skry. Siatkarz nie był na to gotowy i tłumaczył, że w tym czasie trenował''

Nie no... tego się nie spodziewałem... Tak nie można... Źle to rozegrał, przecież sam mówił... jak ważny dla niego jest Lozano to nie mógł się spotkać z nim? Kurde...

Szkoda że Wlazłego nie zobaczymy w tym kolejnym ważnym roku dla naszych viceMistrzów...

Trochę o/f nam się zrobił...

@przyborro - ja już pisałem na poprzedniej 'stronie' , jak dla mnie dziś Jastrzębie bez problemów uwinie się w Radomiu...
Kocik nie zagra, to podstawowy ich przyjmujący... na pewno wiele znaczy, co widzieliśmy choćby w poprzednim tyg. we Wrocławiu...

Co z tego że oni chcą... że oni się szykują, że oni mówią że POWALCZĄ ... Jastrzębie wie że musi takie mecze wygrywać za 3 pkt i awansować choćby 3-4 miejsce w tabeli, bo w przeciwnym razie będzie im bardzo cięzko... Po ostatnich niepowodzeniach... nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Trąb \:p

-1.5 @1.45 exp, b. wysoko, chyba bierze tam analityk bardzo historię ostatnich spotkań... zobaczymy czy to mądre posunięcie z jego strony ;>

Do góry
#986187 - 24/02/2007 12:43 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Misiek]
Rafik 25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/09/2005
Właśnie sam miałem napisać w obronie Wlazłego.
Dlaczego wypisują ludzie głupoty i obrażają zawodnika gdy nie wiedzą jak poważne są jego problemy ze zdrowiem.
Co do wykluczenia hmm coś tu nie gra. Jak można się nie spotkać. Czy Wlazły miał wtedy trening tego nie wiem jeśli miał to Lozanno powinien to zrozumieć. Przecież trening jest najważniejszy. Wątpię w to,że Wlazły nie chciał się spotkać z trenerem. Trochę zagotował się Argentyńczyk. Robicie dym o jego urlopie przecież chłopak chce grać dla Reprezentacji. Prosił tylko o 3 tygodnie wolnego. Przecież LŚ dla nas jest o pietruszkę, finał jest u nas to o co chodzi. Można przetestować i dać szansę innym młodym zawodnikom. Przecież to jest normalne w świecie sportu,że najlepszym i tym którzy w wielkiej mierze decydują o zespole dostają wolne.

Do góry
#986308 - 24/02/2007 13:27 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Rafik 25]
mamuska26 Offline
addict

Meldunek: 03/03/2006
Chyba tylko polscy zawodnicy wiedza ze juz w maju czy czerwcu beda zmeczeni, bardziej nalezy sie przyjrzec prowadzeniu zawodnika w klubie.Zrobienie wyjatku dla jednego jednemu rowna sie temu ze za rok wszyscy beda zmeczeni.

Do góry
#986416 - 24/02/2007 14:01 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: hokuy]
kajtek Offline
enthusiast

nie do konca hokuy bo nie wiem czy wiesz ale we wrzesniu są ME a potem w listopadzie Puchar Swiata. Więc napewno neiopomysli to jest Mariusza bo on "tylko" chcial odpoczac na LŚ. Znajac zycie to Wlazly zagra w ME bo co mozna mu zarzucic to mozna ale jak ma forme to w ataku bryluje. Panowei spokojnie nikt nie gani mocno ani nie chwali tylko chodzi o fakt ze jak jest zmeczony to niech teraz nie gra robi badani itp a nie mowi ze dopiero po PLS odpoczynek. P.S dzis WLazly nie wyjdzie w 1 szostce zastapi go Maciejewicz. I tu pytaniw w takim meczu nagle juz nie moze Mariusz grac a tydzientemu gral??? Taka zmylka ze tak go bola te nogi ze nie gra juz w PLS. Kurcze spokojnie niech sobie to wyjasnia i bedzie dobrze

Do góry
#986465 - 24/02/2007 14:13 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: kajtek]
hokuy Offline
veteran

Meldunek: 22/08/2006
Originally Posted By: kajtek

nie do konca hokuy bo nie wiem czy wiesz ale we wrzesniu są ME a potem w listopadzie Puchar Swiata. Więc napewno neiopomysli to jest Mariusza bo on "tylko" chcial odpoczac na LŚ. Znajac zycie to Wlazly zagra w ME bo co mozna mu zarzucic to mozna ale jak ma forme to w ataku bryluje. Panowei spokojnie nikt nie gani mocno ani nie chwali tylko chodzi o fakt ze jak jest zmeczony to niech teraz nie gra robi badani itp a nie mowi ze dopiero po PLS odpoczynek. P.S dzis WLazly nie wyjdzie w 1 szostce zastapi go Maciejewicz. I tu pytaniw w takim meczu nagle juz nie moze Mariusz grac a tydzientemu gral??? Taka zmylka ze tak go bola te nogi ze nie gra juz w PLS. Kurcze spokojnie niech sobie to wyjasnia i bedzie dobrze

Fakt, mniej my nadzieję, że Wlazły dogada z Lozano przed ME, bo to naprawdę spore osłabienie dla reprezentacji Polski, a Argentyńczyk postąpił wedle zasady, albo wszystko, albo nic... (w sensie cały czas w reprezentacji albo żegnamy) w sumie jednak trzeba zrozumieć Lozano, żeby dobrze i skutecznie występować, trzeba rozgrywać jak największa ilość meczy z drużyną narodową, i sporo trenować, zrozumienie a po takim dłuższym rozbracie z kadrą, mogło nie wyjść na dobre Wlazłemu i Polsce i tak pewnie uważa trener.

Do góry
#986554 - 24/02/2007 14:34 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: hokuy]
Slawek_kk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
Dzisiaj w Kedzierzynie-Kozlu kibice wejda na hale dopiero o godzinie 17 z transparentem "Kibicujemy dla zawodnikow a nie dla Pietrzyka (jakby ktos nie wiedzial to jest prezes Mostostalu)" \:D To jest odpowiedz kibicow a ostatnia wypowiedz prezesa \:\)

Do góry
#986727 - 24/02/2007 15:05 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: kajtek]
kajtek Offline
enthusiast

Originally Posted By: kajtek
Skra Belchatow - PZU Olsztyn 1.5 - 2.50

Juz jutro szlagier tej kolejki,pojedynek na szcycie itp itp itp hehe. Tak sie sklada ze tydzien temu mialem okazje byc w pobliskiej okolicy Belchatowa i kumpel ktory jest wiernymkibicem Skry jeszcze na dlugo przed jej sukcesami i laurami stwierdzil mi ze w Skrze brakuje dwoch nowych zawodnikow: jednego dobrego atakujacego i przyjmujacego rowniez na dobrym poziomie.Ameryki tym nie odkryl napewno ale ogladajac mecz w LM i majac te slowa w mysli wszystko tworzylo obraz.Skra caly czas jakby spala w tym roku szczesliwy awans opromieniowany wyjsciem z grupy ktory powinien byc wywalczony juz dlugo dlugo wczesniej nie przynisol nic dobrego bo w 1 meczu z Mallorcą przegranym 3:2 widac tez juz bylo jakby SKra pojechala tam na jak najnizsze przegranie tego meczu i tak tez sie stalo. Ogladajac tie-breaka wyjazdowego widac bylo ze to dla kogo powedruje 5 set graczą Skry bylo obojetne oni juz swoje zrobi nawyjezdzie- zgubilo ich to i maja za swoje.choc glupi pomysl z malymi punktami jest nadal w grze niech on pozostanie malym wytlumaczeniem. Wracajac do meczu Skra - PZU jedno jest pewne Skra bedzie chciala zrewanzowac sie za przegrana w Olsztynie ale ze bedzie chciec to wiadomo juz bylo po przegranym meczu w Olsztynie. Teraz mozliwosci do rewanzu a formy jaka prezentuja zawodnicy to zupelnie inne wykresy. K.Stelmach po tamtym roku teraz sie wypalil i juz nawetr w przyjeciu nierzeszy poprawnoscią,P.Gruszka ech no Piotrek dobry jest hehe ;\) pan M.Wlazly haha ten to jest agent juz najlepiej wziołby wolne spakowal walizki i na Majorke polecial zostawiajac PLS i kadre na pol roku wspokoju .Wybaczcie ale przejrzalem serwisy siatkarsie wloskie,trosze niemieckich , ciut wiecej rosyjskich i zaden z zawodnikow kadry grajacy teraz w rozgrywkach klubowych nie podaje wiadomosci ze chce odpoczac przed meczami kadry na 4 miesiace przed owymi meczami.Ech troszke w glowie sie poprzewracalo co nie ktorym gwiazdeczką.Niech uwazaja bo w ich miejsce juz widac 17 latkow o zblizonych parametrach i mozliwosciach wiec nawet WLazly niech sobie odpoczynek krotki zrobi.Olsztynianie narazie nie zawodza to co maja wygrywac wygrywaja, a choc porazka np z Resovia mogla by prowadzic do jakis sporow w klubie druzynie nie przeklada sie na owe "zadymy". Olsztyn ma zespol a Skra ma gwiazdeczki dwie ( nie obrazajac nikogo) Dlatego stawiam na Olsztyn.To glowny powod mojego typu. Napewno mecz bedzie wyrownany i napewno bedzie tie-break( wrózka mi o tym powiedziala jakby kto pytal) Acha na koniec dodam ze pan Ireneusz wraca na stare( choc moze nie tak stare) smieci ale czy to atut?? Nie! Atutem jest to ze ma zespol SKry rozpracowany jak nikt inny i to wlasnie udowodnil ogrywajac Skre u siebie 3:1. Jutro bedzie tak samo tylko ze 1 set wiecej ugraja Belchatowianie zeby ciut lepiej w statystykach wypadli \:\)

TYP: Olsztyn : 2.5
2TYP: +1.5 Olsztyn : nie wiem jaki kurs \:\)

napisze tylko jedno zdanie o grze Olsztyna : dno bagno katastrofa - jakze pieknie te slowa pasuja do gry jaka zaprezentowali gracze Olsztyna.

Do góry
#986746 - 24/02/2007 15:10 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: kajtek]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Ty normalny jesteś?

Po jakiego ****** zacytowałeś swoją CAŁĄ wypowiedź i napisałeś jedno krótkie zdanie?

Posty do kasacji ...

Do góry
#986760 - 24/02/2007 15:12 Re: Siatkówka - PLS 2006/2007 [1] [Re: Misiek]
kajtek Offline
enthusiast

podsumowalem swoja analize haha ;\)

Do góry
Strona 14 z 20 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 >

Moderator:  rafal08