#822052 - 31/12/2006 00:46
Re: Holenderska Eredivise
[Re: Cholo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/10/2006
|
Ważne info na temat AZ Alkmaar:
omny problem przed tym spotkaniem ma Louis Van Gaal, bowiem do licznego grona kontuzjowanych dołączył jeden z najlepszych strzelców - Shota Arweładze. *Przed meczem z Twente przegranym w fatalnym stylu ze składu wypadli Barry Opdam, najlepszy strzelec Danny Koevermans, Joey Gudjonsson, Stijn Schaars i Demy de Zeeuw. under? @2,5 co o tym powiecie?
|
Do góry
|
|
|
|
#822282 - 31/12/2006 09:10
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
VAN GAAL HAS INJURY HEADACHE AZ Alkmaar coach Louis van Gaal has several injury worries to contend with as his side look to bounce back from their 3-0 defeat at FC Twente. Van Gaal's team host Roda JC on New Year's Eve, having surrendered second spot in the Eredivisie table after losing in Enschede on Wednesday. Joey Didulica (concussion), Gretar Steinsson (shoulder), Stijn Schaars (ankle), and Joey Gudjonsson (flu) are all sidelined, with Barry Opdam (thigh), Danny Koevermans and Simon Cziommer (both calf) also doubtful. Ja osobiście spróbuję tego underka 2,5 ze wzglęgu na wysoki kurs. Z drugiej strony 3 z rzędu under w AZ wygląda mało prawdopodobnie
|
Do góry
|
|
|
|
#822284 - 31/12/2006 09:12
[Re: kfjatek]
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Meldunek: 14/08/2006
|
Ostatnio nie bylo underka - 3:0 przegrali z twente z tego co pamietam... W GB jest linia under 3.5 ale za tylko 1.75 Tez chyba sprobuje...
|
Do góry
|
|
|
|
#822289 - 31/12/2006 09:21
[Re: Pepele]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Chodziło mi o ich (AZ) mecze u siebie. Ja właśnie zagrałem ten under 3.5 w GB.
|
Do góry
|
|
|
|
#876682 - 19/01/2007 11:47
[Re: Kibickrk]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#897378 - 26/01/2007 15:40
[Re: jamar0]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Heerenveen - Heracles
Mecz wydawaloby sie murowanego faworyta z outsiderem, jednak patrzac na h2h... Heerenveen nigdy nie wygralo z Heracles,
Dutch Eredivisie 2006/2007 Heracles - Heerenveen 1:0
Dutch Eredivisie 2005/2006 Heracles - Heerenveen 1:1 Heerenveen - Heracles 1:2
widac ze druzyny sobie nie "leza", Heracles zanotowalo w 3 ostatnich meczach (w tym 2 u siebie) 3 remisy: z NEC(0:0 dom), Vitesse(2:2 dom), Utrecht(0:0 wyjazd). Natomiast nie wygrali w lidze od 9 kolejek!!
Heerenveen takze w ostatnich kolejkach nie zachwycalo, przegrana z PSV 1:3, remis z Utrechtem 0:0 u siebie, widac ze nie grali z byle kim jednak napewno moglo byc lepiej!!
Moj typ glownie opieram na tym ze druzyny sobie nie leza i Heerenveen czesto gubil punkty z zespolem Heracles, oraz na tym, ze Heracles na wyjazdach jeszcze nie zdobylo kompletu punktow, moze teraz sie uda...
Moj typ: Heerenveen - Heracles x2 5/10 @ 3.25 Bet365 Heerenveen - Heracles 2 2/10 @ 9.50 Bet365 P.S. Wybacz Dziabor że tak to wygląda - właściwie to mogłeś sam tutaj wkleić swój post, bo ja nie mogę go przenieść. Mogę najwyżej go zacytować.
|
Do góry
|
|
|
|
#925563 - 03/02/2007 15:05
[Re: Bzyku]
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
Bardzo cieakwie zapowiada sie dzis mecz PSV - Alkmaar. Druzyna gospodazy po serii wielu zwycieztw zostala liderem. Nie ma na swoim koncie porazki ani nawet remisu na wlasnym stadionie. Druzyna gosci na wyjazdach spisuje sie fenomenalnie 8-1-2 u siebie troszke slabiej co jednak i tak daje im 3 miejsce w tabeli i tylko 1pkt straty do drugiego Ajaxu. Druzyna ta moze spokojnie zdobyc dzis 1pkt - kurs ok 1,9 naprawde warto!!
|
Do góry
|
|
|
|
#928028 - 04/02/2007 08:00
[Re: solidny_gracz]
|
La Pulga
Meldunek: 29/01/2005
|
Ajax Amsterdam - Feyenoord Rotterdam
Piłkarze Ajaksu przystępują do niedzielnego klasyku z Feyenoordem z olbrzymią wiarą w swoje umiejętności. Zdaniem Henka ten Cate, na jego podopiecznych znakomicie wpłynęły dwa wydarzenia: zwycięstwo w Groningen i zakontraktowanie Edgara Davidsa
"Ostatni tydzień był dla nas niezwykle istotny. Odnieśliśmy spektakularne zwycięstwo nad Groningen i zakontraktowaliśmy wspaniałego gracza. Davids od samego początku treningów pozytywnie wpływa na młodych graczy. Kogoś takiego nam brakowało; silnego fizycznie i psychicznie, prawdziwego lidera. Byłem bardzo zaskoczony w jak dobrej formie fizycznej się znajduje oraz jak ciężko pracuje. Mam szczerą nadzieję, że stanie się to zaraźliwe" - podsumował w swoim stylu ten Cate.
Trener - jak zwykle - nie zdradził szczegółów dotyczących wyjściowego składu. Skomentował jedynie jakich graczy zabraknie. Za kartki pauzować będzie Jaap Stam (piąta żółta kartka w sezonie). Od ostatniego meczu ligowego kontuzjowany jest Zdenek Grygera, który wróci na boisko najwcześniej za dwa tygodnie. Z kolei pod znakiem zapytania stoi występ Hedwigesa Maduro, który od kilku dni cierpi na infekcję wirusową. Ponadto uraz wyleczył Hiszpan Roger, jednak wobec olbrzymich zaległości treningowych, jak na razie nie jest gotowy na grę na najwyższym poziomie. Szkoleniowiec bardzo pochlebnie wypowiadał się o formie Davidsa i Leonardo, którzy najprawdopodobniej wybiegną w podstawowym składzie. Dla Brazylijczyka będzie to szczególny mecz, gdyż przez wiele lat był zawodnikiem klubu z Rotterdamu. Jedynymi pewnymi występu graczami są Johnny Heitinga i Thomas Vermaelen, którzy sformują duet środkowych obrońców. A to z prostej przyczyny, że innych środkowych obrońców w Ajaksie...po prostu nie ma...
Ten Cate twierdzi, że spotkanie to będzie znacznie trudniejsze niż poprzednie starcie tych ekip, zakończone zwycięstwem Ajaksu 4-0. Wtedy Portowcy przechodzili głęboki kryzys, po którym już nie ma śladu.
"Nie przypominajcie mi poprzedniego spotkania. Owszem było dobre w naszym wykonaniu, ale w meczach tych zespołów może zdarzyć się wszystko. Zresztą pamiętacie chyba, że sami nie zauważyliście naszego świetnego występu, skupiając się na kryzysie przeciwnika. Spodziewajcie się dobrego spotkania w naszym wykonaniu".
Zapytany o wymarzony scenariusz, czyli zmniejszenie dystansu do PSV do pięciu punktów (przy ewentualnym zwycięstwie AZ w Eindhoven 2:3 ) ten Cate odpowiedział: "Marzę tylko o jednym scenariuszu: naszym niedzielnym zwycięstwie".
Organizatorzy sprzedali wszystkie bilety i spodziewany jest komplet publiczności. Jednocześnie nad oboma klubami wisi zakaz zorganizowanych wyjazdów na wyjazdowe starcia Ajax-Feyenoord w przypadku jakichkolwiek awantur. Dodatkowo kierownictwo Ajaksu zakazało wnoszenia środków pirotechnicznych, pod groźbą wielomiesięcznego zakazu stadionowego oraz wysokich kar pieniężnych. Początek meczu zaplanowano na niedzielę na godzinę 12:30
Ajax Amsterdam 1.75 TIPSORT
|
Do góry
|
|
|
|
#947331 - 10/02/2007 12:17
Re: HOLANDIA - Eredivisie 2006/07
[Re: __Michal__]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#947765 - 10/02/2007 14:13
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
PSV- gra ze Spartą Rotterdam, ona nie jest jakims wielkim zespołem w porównaniu do PSV. PSV niedługo gra w LM i bedzie sie przygotowywala i jutrzejszy mecz powinna wygrac.. Goni ich Ajax.. Ajax- gra w UEFA i tez bedzie chcialo mecz wygrac.. gra ze słabym ADO DEN HAG, to tez nie jest jakas wielka druzyna. Ajax musi wygrac zeby nie tracic dystansu do prowadzącego PSV.. Zawsze moze wydarzyć się jakaś niespodzianka AJAX+PSV=
|
Do góry
|
|
|
|
#949939 - 11/02/2007 10:37
[Re: 19marcin08]
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
Wedlug mnie warto zagrac dzis Twente - Feyenord.. Kurs bardzo okazaly.. dla mniejszych ryzykantow polecam z podporka.. Juz tlumacze dlaczego;) Otoz.. gospodarze nie przegrali w 11 meczach na wlasnym stadionie. Porazka przytrafila sie nawet PSV czy Ajaxowi. Mysle ze dzis passa zostanie przelamana.. przyjezdni graja na wyjazdach w kratke ale odniesli juz 5 zwyciestw. Poza tym wygrana Feyenordu pozwoli po slabym starcie na podjecie walki o ew. puchary.
|
Do góry
|
|
|
|
#970540 - 18/02/2007 10:48
[Re: solidny_gracz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Groningen - Alkmaar AZTyp: 2 Kurs: 1.75 Stawka: 7/10 Twierdza w Groningen nie straszy już, jak kiedyś (bilans: 6-2-4; bramki: 23-20). Dlatego też wciąż mająca duże szanse na mistrzostwo Holandii ekipa Alkmaar powinna dzisiaj zrobić wszystko by zdobyć komplet punktu. Tym bardziej, że wczoraj z letargu przebudziło się PSV Eindhoven i ewentualna strata punktów może w konsekwencji okazać się nie do odrobienia w późniejszym czasie. Na całe szczęście podopieczni Van Gaala grają ostatnio bardzo dobrze (cztery wygrane z rzędu) i są zdecydowanym faworytem dzisiejszego spotkania. Inna sprawa, że spotkanie to będzie kolejną doskonałą okazją do rewanżu za zeszłoroczne play-offy, w których to Groningen niespodziewanie pozbawiło AZ szans walki o miejsce premiujące startem w Lidze Mistrzów.
|
Do góry
|
|
|
|
#970757 - 18/02/2007 12:37
[Re: Valverde]
|
old hand
Meldunek: 07/01/2005
|
Witam,wczoraj mimo wielu niespodzianek w różnych ligach udało się mi wyłuskać trochę gotówki..Na dziś obstawiłem 2 mecze,wśród nich jest typ Valverde...Chyba zgodzi się ze mną wielu użytkowników że nas zkolega ma głowę do typów ,pozatym do tego potrzeba jeszcze szczęścia..Jeśli zachowamy dyscyplinę podczas obstawiania to nawet można wyciągnąc niezłe pieniądzę..Jesli chodzi o Alkmar,jego passa zwycięstw powinna być jest powiększona,fakt napewno jest takiże liga mistrzów jest w zasięgu gości...Tytuł niewiem,choć jak widzimy MŚ dały znać wielu drużynom i zawodnicy niewytrzymują ..Groningen na ten sezon napewno mogą tylko powalczyć środek tabeli..Więc nikogo nietrzeba przekonywać po ktorej stronie będzię więcej determinacji..Nie ma pewniaków ,ale na tym polega piękno sportu....Pozdro
Groningen - Alkmaar AZ typ: 2
|
Do góry
|
|
|
|
|
|