#775913 - 10/12/2006 12:17
Re: PP - wymogi.
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2002
|
Chciałem zapytać, czy teraz na forum można edytować swoje wpisy czy nie ?? Wolałbym, aby było jak dotychczas, że nie wolno Ale nowe oprogramowanie, musimy się też przyzwyczaić do nowego wpisywania. Wszystko po angielsku. Jak edytuję to co napisałem, to nie pokazuje mi polskich zanków, jednak potem wyświetla je jak dam Submit. Pozdrawiam TomiKopi
|
Do góry
|
|
|
|
#809967 - 25/12/2006 11:39
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Przyglądam się waszej dyskusji od dłuższego czasu i muszę powiedzieć, że do bardzo dobrych i trafnych wniosków wszyscy dochodzicie. Zmiany są potrzebne i każdy to widzi. Bardzo się ciesze, że teraz każdy typer będzie mógł zakładać jeden temat w private picks. Sam słyszałem o krezusach co po kilku nie udanych typach zakładali nowe topicki. Tym sposobem nie pomogą innym, którzy chcą skorzystać z ich typów. Kolejny problem stawkowanie ja też jestem za tym, aby każdy w EPP czy PP podawał swoją stawkę zagraną na zakład poprzez (1-10J) jest to bardzo przejrzysta forma. A nie pisanie 30J czy , że zagrałem za 1000 złoty. Odkąd gram to zawsze wychodziłem z założenia, że moją prywatną sprawą jest za ile gram i jakim budżetem dysponuje do obstawiania. Z ciekawą incjatywą wyszedł Szczypior być może właśnie stworzenie jeszcze jednego działu "wolna amerykanka" zadowoli jeszcze większość naszych użytkowników. Tutaj obejmowałby ich tylko regulamin forum. A zamiany wprowadzić w private picks, które byłby drugą ligą dla Elite Private Picks. Mam nadzieję, że Fro Lech i panKa$a wprowadzą te zmiany o których tutaj mówili. Tym samym goście forum zyskają na tym. Życze powodzenia z nowym projektem Pozdrawiam Ignorator
|
Do góry
|
|
|
|
#826110 - 02/01/2007 15:42
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
a kiedy te tematy maja byc przenoszone do archiwum? mozna prosic o konkretna date....?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|