#927300 - 03/02/2007 21:57
Re: Polska w finale MS w reczna :) Czyli co bukmacherstwo robi z ludzmi...
[Re: Rysio Ochudzki]
|
member
Meldunek: 21/07/2006
|
http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/20...orstellung.html PIŁKA RECZNA-FINAŁ ! Bild napisał o Polakach "uwaga na czerwonych chamów"... pod tym linkiem jest sonda Bilda kto wygra...-(po lewej stronie)-głosujmy i podłammy ich Nalezy zaznaczyc druga opcje w ankiecie po lewej stronie (Nein, die Polen sind zu stark!). Przekacie to wszystkim na liście kontaktów! zobaczcie sobie na statystykę, 85% jest że wygrają Polacy!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#927306 - 03/02/2007 22:00
[Re: maleo]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Maleo stare info masz, jest 98 dla naszych  Nie przejmujcie sie ta bulwarowka, Bild to shit odpowiednik naszego faktu czy SE, ktore w Polsce maja mnostwo czytelnikow, a Fakt przeciez nalezy do niemieckiego koncernu :] Jestem pewnien, ze osoby czytajace tw durne gazety sa tez i na forum tylko sie wstydza przyznac ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#927308 - 03/02/2007 22:01
[Re: maleo]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#927312 - 03/02/2007 22:05
[Re: Bzyku]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Ja czytam "Super Express" i nie wstydzę się do tego przyznać. Wolę SE niż jakieś gazety wybiórcze, trybuny (ludu) czy (ich) dzienniki  Słowem wolę taką gazetę która dowali wszystkim, ale po równo - niż taką, która dowala zawsze tylko jednej stronie. Ale Faktu nie czytam - kiedyś na początku jak był po 1zł, to kupiłem może ze 3 razy i od tego dnia ani grosza im nie dałem. Zresztą to niemieckie i do tego perfidne świństwo, które przekracza wiele granic. ** A żeby nie było offtopic... ... Lupus - to inne sondy są 
|
Do góry
|
|
|
|
#927322 - 03/02/2007 22:08
[Re: Bzyku]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Dla mnie te gazetyt to najwiekszy shit, robia ludziom tylko sieczke z mozgow, alarmujac na 1stronie o jakis pierodolach, na nastpnych stronach tez nie lepiej, a na ostatniej laska z cyckami sztucznymi lol.
To ma byc gazeta?
Ja czytam Wyborcza, czytam ja dla informacji, wala mi jakiec pacewicze i innego tego typu komentarze kolesi, czytam ja dla informacji, krajowych zagranicznych i gospodarki, wywaidy to czytam tylko z ludzmi zagranicy, reszte mam gdzies.
|
Do góry
|
|
|
|
#927450 - 03/02/2007 23:12
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Ja nie dotykam nawet Faktu czy SE. Wole juz nawet ta GW krytykowana niz tamto dziadostwo. Przynajmniej nie musze czytac komentarzy politycznych (olewam teraz polityke) ale za to jak juz cos czytam to raczej na jakims poziomie. A czytajac przykladowo Fakt czulbym sie jak debil bo wlasnie tak ta gazeta jest zrobiona. Po prostu robia wode ludziom z mozgu. Przeciez tam zywia sie tania sensacja, pisza straszne glupoty i do tego w fatalny sposob. Musze sie jeszzce odzwyczaic od tego onetu. Jakos zawsze musze stronke wlaczyc - takie przyzwyczajenie. Ale tam sa fatalne wiadomosci, szczegolnie sport. Wlaczam chyba po to aby sie z komentarzy posmiac. Musze zaczac korzystac z jakiegos dobrego portalu sportowego./ Niby BBC czytam ale tam o Polakach nie ma ..... A co do jutrzjeszego meczu: jedno jest pewne - bedzie strasznie zaciety. Ciezko wskazac zwyciezce. Niemcy graja u siebie, mocny team ale do finalu dotarli nie tak zasluzenie. Jednak sedziowie pomagali. My mamy zgrany team, dobrych bramkarzy no i fakt, ze Francuz sedzia - moze azx tak nie bedzie pomagal gospodarzom  Dlatego tez nie chce nawet typowac bo wg mnie szanse sa bardzo wyrownane. Dla nas moze i lepiej bo na Niemcach jest wieksza presja psychiczna. Im po prostu nie wypada przegrac. My i tak juz osiagnelismy bardzo duzo i nikt nie bedzie plakal z powodu porazki.....
|
Do góry
|
|
|
|
#927796 - 04/02/2007 03:04
[Re: rivex]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
..i niektórzy ludzie nie mogą zrozumiec dlaczego ja tak bardzo nie lubię niemców, skoro musze czytać takie rzeczy :/ ...mam tylklo nadzieję, że jutro pogrązymy hitlerowski naród i znowu będziemy uber alles !!!!!  co do tych wszytskich brukowców: dlatego ja uważam, że najlepszym źródłm informacji jest internet, najmniej stronnicze, najszybciej i nie trzeba płącić  a jeżeli chce poczytac gazety to tylko to co mnie interesuje, Cztery Kąty, Murator, M jak Mieszkanie, Architektura i Biznes oraz ukochany DETEKTYW  nie pogardze jeszcze CKMem oraz PLAYBOYem, ale raczej nie kupuje sobie tego, zwłaszcza dlatego, że co miesiac i tak dużo kasy wydaje na w/w gazety 
|
Do góry
|
|
|
|
#928431 - 04/02/2007 12:10
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Panowie! Czy można będzie obejrzeć finał gdzieś w internecie?
własnie, albo przynajmniej jakaś relacja nawet tekstowa czy coś
|
Do góry
|
|
|
|
#928466 - 04/02/2007 12:26
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
Panowie! Czy można będzie obejrzeć finał gdzieś w internecie?
własnie, albo przynajmniej jakaś relacja nawet tekstowa czy coś --> http://www.soccerlive.tv.pl/
|
Do góry
|
|
|
|
|
|