#908701 - 30/01/2007 09:52
Re: Odżywki
[Re: lupus]
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
Podlacze sie do tematu  Mam ochote zaczac cwiczyc w najblizszym czasie i w zwiazku z tym mam goraca prosbe do kilku osob wypowiadajacych sie tutaj bo widze ze niektorzy maja pojecie o tym co pisza. Mianowicie sprawa wyglada tak: Chcialbym nabrac masy ale tylko od pasa w gore. Na nogi nie trzeba  Czy jest wlasnie taka mozliwosc zeby nabrac mase tylko w wyzszych partiach ciala ? DietaWłasnie w tym problem. Na przeróżnych forach (sfd itp) jest tego ogrom. Krotko mowiac - ilu uzytkownikow tyle opinii. Co polecacie w moim przypadku ? OdzywkiBrac jakies ? Nie brac ? Oczywiscie zadne mety i sterydy nie wchodza w gre. Z gory dzieki za pomoc 
|
Do góry
|
|
|
|
#908724 - 30/01/2007 10:05
[Re: jpl]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2006
|
a dlaczego tylko od pasa w gore ?
Dieta - skoro interesuje cie masa, no to masowa, na sfd znajdziesz w dziale odzywianie w postach podwieszonych co i jak.
Odzywki - na poczatek bym w ogole zapomniel, ewentualnie jakies bialko czy gainer w ramach uzupelnienia diety, jakies witaminki itd
|
Do góry
|
|
|
|
#908742 - 30/01/2007 10:20
[Re: jpl]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Nie wiem jak inni, ale ja np strasznie nie lubie cwiczyc klaty, za to uwielbiam plecy i nogi. Nogi ti partia ciala, ktora wiekszosc zaniedbuje, i potem sa rozudowani od pasa w gore, a nogi to patyczki. Ja mam hopla na punkcie nog, i chcialbym, zeby moje wygladaly tak jak u panczenistow ajj  Jareqqq, nogi mozesz cwiczyc, jakos specjalnie ich ine rozbudowywaujac, ale cwiczyc powinnienes, przynajmniej nabiora porzadnych ksztatlow 
|
Do góry
|
|
|
|
#908750 - 30/01/2007 10:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2006
|
dokladnie smiesza mnie tacy goscie, a pelno takich chodzi, gora wielka , a nogi patyczki - amatorzy hehe
popieram rivexa powienienes na sfd szukac, wiadomo pewnie przywiazany jestes do meczu, ale po to sa fora tematyczne, zeby tam szukac info, to tak samo jakby ktos na sfd szukal info na temat bukmacherki, cos by sie pewnie dowiedzial, ale nie tyle co tu
|
Do góry
|
|
|
|
#908758 - 30/01/2007 10:27
[Re: gremlin]
|
antimadrista
|
tak sobie poczytalem ten temat i mysle ze na powazne powinni tym sie zainteresowac "lowcy skór"- tutaj zanjduja sie potencjalne skóry- powodzenia! w dazeniu do wiecznosci! Mozesz rozwinac?  Przeciez osoby korzystajace z silowne nie chodza tam tylko po to, by budowac mase. Chodza tez Ci co sie chca rzezbic(tylko trzeba miec z czego), oraz Ci co chca zrzucic sadelko 
|
Do góry
|
|
|
|
#908772 - 30/01/2007 10:32
[Re: asghan]
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
Nogi mam naprawde w dobrej kondycji (nalogowa gra w pilke) i w tym problem ze sa nieproporcjonalne do slabej masowo gornej partii ciala. Poczytałem troche na stronach tematycznych o dietach, np tutaj: http://fbn.pl/viewtopic.php?t=1023 i mam nastepny problem, wszystko fajnie tylko jesli ktos ma caly tydzien wolny... Ja pracuje, nie ma mnie w domu okolo 11 godzin dziennie, w pracy w gre wchodza z reguly kanapki, jakis jogurcik itp (bo restauracja w pracy raczej nie sprzyja przestrzeganiu diety  ) Co polecacie w takiej sytuacji robic?
|
Do góry
|
|
|
|
#908821 - 30/01/2007 10:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
tak sobie poczytalem ten temat i mysle ze na powazne powinni tym sie zainteresowac "lowcy skór"- tutaj zanjduja sie potencjalne skóry- powodzenia! w dazeniu do wiecznosci! Mozesz rozwinac?  Przeciez osoby korzystajace z silowne nie chodza tam tylko po to, by budowac mase. Chodza tez Ci co sie chca rzezbic(tylko trzeba miec z czego), oraz Ci co chca zrzucic sadelko  oczywiscie ze moglbym rozwinac ale musialbys skoczyc na cmentarz u nas (tarnowskie gory) jest kilka ladnych pomikow tych co uzywali odzywek! no ale oczywiscie jest to sobisty wybor kazdego - poza tym jakos nie wierze ze jak sie chodzi regularnie na silownie nikt nie zechce podsunac Ci rewelacyjnych odzywek!
|
Do góry
|
|
|
|
#908849 - 30/01/2007 11:11
[Re: gremlin]
|
antimadrista
|
Skutki uboczne sterydow kazdy zna, to ze ludzie z tego powodu umieraja to mi zwisa, jak sie jest bezmozgowcem to tym lepiej, ze sie jak najszybciej wyeliminuje ze spoleczenstwa. Sterydy nie sa tanie, a to, ze ktos zlapal okazje i sprwadzil sobie ze wschdou cos taniego i bbierze to w nieograniczonych ilosciach to pogratulowac, zaklady pogrzebowe maja z kogo zyc  Sportowcy tez biora, tylko najlepszej jakosci  Gdyby jakas firma kiedys zaoferowala mi darmowa kuracje testosteronem tez bym sobie zrobil, co mi szkodzi zrobic sobie maly cykl. bo to najlepszy specyfik i najdrozszy, a ja nie bede przeciez wygladal jak Ronnie Coleman 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|