Niestety skończyło się inaczej, dla mnie też oczywiste było, że Cuneo rozwali Trentino i można się było tylko zastanawiac w jakim stosunku. Cuneo-Trentino 2:3(25:23, 22:25, 20:25, 25:17, 20:22). Nie wiesz może były jakieś kontuzje? Tak czy inaczej ciekawie zapowiada się to spotkanie 18.04. Trentino stanęło przed wielką szansą, graja u siebie przed Cuneo trudne zadanie ale i tak grać będę na tych ostatnich.
Ciekawie też zapowiada się dzisiejszy mecz - Perugia-Treviso. 14.04 było 3:2(25:16, 22:25, 25:16, 26:28, 16:14), więc równie dobrze mogło dojść do drugiej niespodzianki. I tutaj już poważnie można się zastanowić nad zagraniem na Perugie..Co prawda w I i III secie Treviso nie dało żadnych szans Perugii ale jako, że tego nie widziałem może to Perugia miała przestoje, ktorych u siebie już mieć nie będzie.
Może ktoś widział ten mecz i zechce się podzielic spostrzeżniami??
Na godz. 1:40 moje typy to:
RPA Caffe Maxim Perugia-Sisley Treviso 1 2,1
Itas Diatec Trentino-BRE Banca Lannutti Cuneo 2 1,45
Buk: Betgun
W I zaważył wynik poprzedniego meczu, w II 57pkt w sezonie zasadiczym Cuneo no i dwukrotna wygrana z Trentino.
A jako że późno w nocy do takich wniosków doszedłem nie biorę za nie odpowiedzialności