#896349 - 25/01/2007 22:31
Re: Rozmowy o dupie Maryni [10]
[Re: Bullet]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać". ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję". Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.
I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni: SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE? Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem. Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa. Bullet może potwierdzić Dokladnie. Jak uslyszalem od Stoina co sie dzialo, kto sie w to angazowal i jakie sa efekty jego trykanka to sie zalamalem. Naprawde moze byc z tego nieciekawa sytuacja jak ktos sie zaangazuje, albo pani nagle szczerze porozmawia ze swoim partnerem  Dzięki jeszcze raz. To naprawdę daje do myślenia. Szkoda tylko, że w moim najbliższym towarzystwie nikt nie przechodził podobnych "akcji".
|
Do góry
|
|
|
|
#896357 - 25/01/2007 22:41
[Re: Dziabor]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Dzieki Stoin, rozliczylem to tak jakby nie dal typu czyli jeden dzien blizej do zakonczenia jego przygody z rankingiem!! chyba sie nie obrazi eeee chyba nie tak Liczysz jako zwrot czyli po kursie 1.0 a nie jakby nie dał typu :|
|
Do góry
|
|
|
|
#896363 - 25/01/2007 22:49
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać". ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję". Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.
I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni: SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE? Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem. Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa. Bullet może potwierdzić Dokladnie. Jak uslyszalem od Stoina co sie dzialo, kto sie w to angazowal i jakie sa efekty jego trykanka to sie zalamalem. Naprawde moze byc z tego nieciekawa sytuacja jak ktos sie zaangazuje, albo pani nagle szczerze porozmawia ze swoim partnerem  Dzięki jeszcze raz. To naprawdę daje do myślenia. Szkoda tylko, że w moim najbliższym towarzystwie nikt nie przechodził podobnych "akcji". "Pomyśl jeśli potrafisz." /Taki cytat mi się nasunął/ 
|
Do góry
|
|
|
|
#896392 - 25/01/2007 23:10
[Re: micha$]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Wg mnie tu jest błąd: "tylko ode mnie zależy" Jeżeli jesteś pod wpływem tej osoby to jak chcesz ocenić sytuację? Powinieneś dać sobie czas do namysłu (tydzień, dwa, może miesiąc) i dopiero wtedy jeżeli będziesz nadal tak samo sądził podjąć decyzję. To jest tak jak z tatuażem. Zostanie na całe życie... Może i masz rację. Nigdy nie byłem w podobnej sytuacji i nie wiem, czy romans bez seksu może trwać w nieskończoność. Ona na coś liczy i najgorsze jest to, żę zna moją dziewczynę. Dużo sobie sobie jednak powiedzieliśmy, bo pracujemy razem. Myślisz, że jesteś "czarujący" i "ściemniasz dupę" a potem się okazuje, że to ona jest górą, bo to ona doprowadziła do sytuacji, że tak się zachowujesz..
|
Do góry
|
|
|
|
#896443 - 25/01/2007 23:50
[Re: th0mas]
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Będzie dobrze , nie trzeba się stresować  . Mam pytanie czy u was też jest takie coś że jak jest jakiś egzamin albo zerówka to ludzie jak zwierzęta rzucają się by zająć najlepsze miejsce ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|