#878105 - 19/01/2007 21:55
Re: Zarząd PZPN zawieszony...
[Re: MIDA$]
|
stranger
Meldunek: 19/01/2007
|
fakt zmiany zarzadu sam w sobie wyjdzie na dobre. tutaj sie z Wami zgodze, ale mam tez pewne obawy. Po pierwsze stalo sie to z zlym dla Polski momencie politycznym, gdzie mozna dostrzec tendencje do przejmowania i tworzenia nowych "stolkow" dla przyjaciol Braci K. Troche obawiam sie tego, ze w nowym zarzadzie zasiada ludzie merytorycznie do tego nie przygotowani, a z celem takim jak ostatni sklad. Dochodzi jeszcze sama swiadomosc, ze mozemy nie zobaczyc na wiosne naszej reprezentacji, to mnie martwi, bo to nikomu nie wyjdzie na dobre. Piszesz, ze i tak nie warto, a ja powiem, ze warto! kibicuje Polsce zawsze, a ostatnio bardzo mi sie podobalo co zrobili portugalskiej druzynie :). moze nadzieja umiera ostatnia, ale jeszcze nie umarla!
|
Do góry
|
|
|
|
#878153 - 19/01/2007 22:18
[Re: Kibickrk]
|
stranger
|
nawet nie wiesz, jak ja bardzo bym sie cieszyl, gdyby tak bylo. Bracia sa dobrzy, niestety jedynie w propagandzie. Ale nie miejsce o tym rozmawiac. Zgadzam sie, ze wladze PZPN powinny sie zmienic i mam nadzieje, ze moje obawy sa bezpodstawne. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#878176 - 19/01/2007 22:32
|
stranger
|
chce sie mylic, ale patrzac na "polityke" "rzadu" to ciezko w to wierzyc. przypomnij sobie PKO BP(nauczyciel fizyki prezesem najwiekszego banku w Polsce?!), NBP, RPP, TK, PKN, duzo tego jak na moj gust... ps: z SB to chyba lekka przesada pss: nie jestem za lewica!
|
Do góry
|
|
|
|
#881345 - 20/01/2007 21:30
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
Ciekawe ilu zgodzi się ze mną. Pewnie niewielu, teraz wszyscy przeciwko temu rządowi Kaczyńskiego :/ Niestety. ja się zgodzę - i nie jest to decyzja chwili w piłce siedzę od naprawdę dawna , i sam byłem obserwatorem meczy sprzedanych w 1 lidze a info miałem z pierwszej ręki - a najzabawniejsze było jak mecz obchnęła stara gwardia a tu młody zawodnik niewtajemniczony zrobił solowa akcję strzela gola a reprezentant polski w tym czasie pokazuję mu palca i klepie się w czoło , młody sgłupiał. dobrze , że w koncu po tylu latach znalazł się odwazny i r----ł to towarzystwo ( a ostatni co próbował to niestety już go nie ma ) tylko najdziwniejsze jest to , że zawsze post solidarnościowa ekipa musi sprzątac - a czerwońcy mają się najlepiej - choc operacja odrywania ryja od koryta musi bole. ( jak platini wygra to i tak nas nie zawieszą bo załatwi to boniek , gorzej jak przegra to ta wsza listkiewicz może pomieszac bo układy to on ma całkiem niezłe) zresztą każdemu grającemu powinno by na rękę aby mecze były czyste
|
Do góry
|
|
|
|
#881374 - 20/01/2007 21:40
[Re: witcher]
|
old hand
|
nawet nie wiesz, jak ja bardzo bym sie cieszyl, gdyby tak bylo. Bracia sa dobrzy, niestety jedynie w propagandzie. Ale nie miejsce o tym rozmawiac. Zgadzam sie, ze wladze PZPN powinny sie zmienic i mam nadzieje, ze moje obawy sa bezpodstawne. pozdrawiam jestem pewwny , że szybko się przekonasz , że tu nie chodzi o propagandę tylko o uzdrowienie piłki - bo dziś w radio słyszałem jak lipca atakowali , że dopingowicz i w ogóle - śmiechu warte - jak się układ ro---a to tonący brzytwy się chwyta bo co oni z zarządu potrafią innego robi oprócz wałków w piłce - tylko na tym się znają - a kolator sam umoczony w lewe interesy - a p.lato to takie głupoty gada jakby litra wcześniej wypił a szkoda bo zasługi dla naszej piłki ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#881396 - 20/01/2007 21:49
|
old hand
|
No masz racje crossmen Listkiewicz ma układy i to niezłe. Ale wydaje mi się, że jeżeli Platini zostanie szefem FIFA to wydaje mi się, że nie zostaniemy zawieszeni tzn. mozna powiedzieć "odwieszeni" bo chyba juz to zrobili, wykluczyli polska reprezentacje. No ale wydaje mi się, że dobrze się stało. Trzeba było dawno oczyścić to środowisko. To było nic innego jak bagno. Ale zaryzykuje i powiem coś więcej. Zastanawia mnie tylko to dlaczego FIFA nie pozwoliła nam aby wszedł kurator do PZPN. I chyba znam odpowiedź. FIFA tak samo jest powiązana układami. Ręka ręke myje, niestety ale taka jest rzeczywistość. Listkiewicz ma bardzo dobre układy z szefem FIFA. Ale mam nadzieje ze jezeli wygra Platini to wszystko sie zmnieni. POZDRAWIAM! zgadzam się z tobą - cała nadzieja w bońku i platinim , choc widzew ten w którym grał boniek też kupił mecz od pewnej drużyny a szło o mistrza polski a drużyna ta wzięła kasę z dwóch żródeł - wykręciła akurat tą drużynę której ja kibicuję - i drużyna moja zdobyła tylko wicemistrza( popili wcześniej bo zrobili sobie fetę myśląc , że jak zapłacili to wszystko załatwione - niestety wykręcili ich- widzew przebił stawkę ) - starsi kibice napewno pamiętają więc nazw nie musze wpisywac , kto sprzedawał a kto kupował
|
Do góry
|
|
|
|
|
|