Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#876395 - 19/01/2007 09:52 Re: Wołoszański agentem wywiadu PRL [Re: Nirtz]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Originally Posted By: Nirtz
cała prawda o Wołoszańskim: link

Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!!
wracajac do Woloszanskiego-
o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu???

Do góry
Bonus: Unibet
#876532 - 19/01/2007 10:37 Re: Wołoszański agentem wywiadu PRL [Re: gremlin]
siwy212 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/02/2004
Od razu rozliczyć obecnych szpiegów, agentów bo oni robią to samo co wywiad w tamtym okresie, może nie na taka skale bo teraz czasy spokojniejsze. Jeszcze troche i kaczory załatwią nasz jeden z najlepszych w świecie wywiad i kontrwywiad i odpukać w przypadku jakiejś wojny leżymy i kwiczymy. A najwięksi krzykacze wyjadą za granicę i będą nas wspierać z obczyzny.

Do góry
#876657 - 19/01/2007 11:34 Re: Wołoszański agentem wywiadu PRL [Re: gremlin]
asroma Offline
member

Meldunek: 06/12/2006
Originally Posted By: gremlin
Originally Posted By: Nirtz
cała prawda o Wołoszańskim: link

Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!!
wracajac do Woloszanskiego-
o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu???

Popieram całkowicie.Żeby jakikolwiek kraj mogł istniec to musi mieć służby wywiadowcze.Nieważne jaki ustrój.Wywiad to przecież nie SB, więc naprawdę nie rozmumiem po co ta cała afera.Paranoja.

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  Biszop, rafal08